limuzina za cca 30.000 EUR

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ne poznam nobenga mesarja in sladolejdarja ki bi vozli nove premium
wink-1.gif
sori..

Rigler

Pripravnik
2. feb 2008
34
0
6
hehe točno tako

pa Volve vozijo več ali manj sami starčki ali pa družinski očetje, ničesar flashy ni na Volvotu.

Pol glede dinamike, športneg izgleda in neke posebnosti je pol od Švedo SAAB v prednosti, ker ga vozijo večinoma po strukturi visoko izobraženi ljudje in pa predvsem je to avto optikov, arhitektov in kirurgov....

le zakaj, nekaj je na temu

No drugače pa podpiram nemške avtomobile

pikanika

Pripravnik
26. nov 2007
131
0
16
S60, pa nismo ga še kupili. Samo najverjetneje ga bomo.
Sem že napisala, da smo hoteli Saaba, pa ni več zastopstva pri nas.
Ker pa gre čez firmo in lizing hišo uvoz iz tujine odpade.
Če pa kdo ve, kje in kdo pri nas prodaja trenutno Saabe, pa bo moj zelo hvaležen za info.
Samo ne naju v BTC pošiljat, ker KMAG nima več zastopstva tam.
Avto pa rabimo v dveh, treh mesecih.

Rigler

Pripravnik
2. feb 2008
34
0
6
to tut mene zanima? Ker Volvo S60 je po zasnovi star avto in tut ni nič kaj direktorski, ni bleščeč.

Nebi rekel če bi vzeli noveg S80, ampak zakaj ne Alfe 159? Je mogoče cena blem, ker res je da S60 je orenk cenejši.

Aha kaj pa pravi mož na Passata?

Sipi

Pripravnik
14. avg 2007
290
0
16
43
Citat:
Uporabnik Rigler pravi:
hehe točno tako

pa Volve vozijo več ali manj sami starčki ali pa družinski očetje, ničesar flashy ni na Volvotu.

Pol glede dinamike, športneg izgleda in neke posebnosti je pol od Švedo SAAB v prednosti, ker ga vozijo večinoma po strukturi visoko izobraženi ljudje in pa predvsem je to avto optikov, arhitektov in kirurgov....

Samo kakšno notranjost imajo tile Saabi
bonk.gif
In to naj bi med drugim vozili tudi arhitekti,ki morajo imeti vsaj kanček okusa.No je pa poseben to drži sloh zaradi tistega kroma okoli luči,ki izgleda res direktorsko.

Nazadnje urejeno:

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik pikanika pravi:
Če pa kdo ve, kje in kdo pri nas prodaja trenutno Saabe, pa bo moj zelo hvaležen za info.
Samo ne naju v BTC pošiljat, ker KMAG nima več zastopstva tam.
Avto pa rabimo v dveh, treh mesecih.

obrni se na GM Slovenija
tam ti bodo znal pomagat, verjetno....

Rigler

Pripravnik
2. feb 2008
34
0
6
Citat:
Uporabnik Sipi pravi:
Citat:
Uporabnik Rigler pravi:
hehe točno tako

Samo kakšno notranjost imajo tile Saabi
bonk.gif
In to naj bi med drugim vozili tudi arhitekti,ki morajo imeti vsaj kanček okusa.No je pa poseben to drži sloh zaradi tistega kroma okoli luči,ki izgleda res direktorsko.

Ja to je pa Švedsko oblikovanje, sorry sam men ma pa tut Volvo S60 zelo grdo notranjost, sploh tist del okoli števcev, pa sami čudni robovi in slaba ergonomija!

Ma pa sexy notranjost Alfa 159 in pa novi Audi A4, pa seveda Mercedes C...

pa lepo notranjost ma novi C5

Passat ma notranjost še nekak (vsaj bolj od Švedov) in pa še kej bi se našl, nikakor pa ni notranjost lepa v Mondeu, Vectri ali Laguni!

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Okus je relativen! Meni je vectra notri prav lepo nekričeče elegantna, prav tako passat.

Sta pa v višjem srednjem razredu za moje pojme edina direktorska avtomobila novi A4 in passat. Naj omenim še, da ima marsikateri izmed naših poslancev/direktorjev novega passata (zamenjal za staro A6).

Torej ta 2 cukra, sicer se mi zdi nekako utopično iskati "direktorski" avto v višjem srednjem razredu.

1.jpg

1.jpg

Ne vem no, meni je tale štirica tako grozno všeč, da sem se čisto zatrapal v njo.
wink-1.gif
Mogoče celo bolj od A5, ki je res hud in ki bo verjetno naslednji avto pri hiši.

Bi pa sam kljub vsemu dodal na listo še novega C-ja, da ne bo preveč pristranskosti.

Čeprav so tile res malo dražji, se splača še malo stisnit in imet potem dober avto. Če firma odobri 35k, prodajalec od cene odbije kaka 2k, malo pa se še kredita vzameta ali pa data od lastnih prihrankov (če imata firmo, verjetno dobro finančno stojita) in to je to.
cheer.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pa kaj enmu folku ni jasn?

A je napisala, da ne jebejo bmw, audi, vw pa se par znamk al ni?

torej ostane, saaaaab, vulva, alfa, lex..

Jaz osebno bi itak lexa ali saaaaba izbral..

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
833
113
Alfa 159 od znotraj ni cool. Meni se meaterjali zdijo ceneni.

Rigler

Pripravnik
2. feb 2008
34
0
6
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Alfa 159 od znotraj ni cool. Meni se meaterjali zdijo ceneni.

Alfica z opremo TI je notr huda, sploh aluminij in šivana alkantara, nevem o kaki nekvaliteti materialov ti govoriš, če seveda nekaj plačaš pošteno dobiš tut materiale?

Kaj a za Volvo S60 boš reku da ma pa dobre materiale? Si kdaj vidu kok je šele tm nekvalitetne plastike???

No SAAB 9-3 res da ma drugačno oblikovanje znotraj a ima kvalitetno in trdo plastiko.