limuzina za cca 30.000 EUR

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Citat:
Uporabnik Swifthead pravi:
Ej dej mi povej vse o točno tejle beli Alfici TI....torej katere so te felge, katera barva (ime) in ali ima ta tut opcijo Q4 in a take auspuhe ma tut 2.4JTDm??? Pa tko

a je tezko mal google zalaufat?
http://www.alfaromeo.si/Vozila/Alfa159/Alfa159Ti.html
feltne so original, prav tako izpuhi. za barvo pa ne vem kako se imenuje.
sicer pa nevem, kaj je na 159ki tako groznega, da diablo tako pljuva po njej?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
recimo v novem C ju ce jaz vozim še otroci za vozniskim sedezem ne morjo sedet ..tako pac to je. Dejstva, brez pretiravanja.

se pravi da priznaš da je c v bistvu jajca?
17758-icon_confused.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ah ne, sam za visoko familijo ni... jaz osebno bi ga izbiral kot za dva in kinder zice id zadaj...

Spredaj se sedi odlicno tudi visoki, in to je v prvi vrsti najpomebneje...sicer pa si se recimo vozil v BMW 5, Eju itd zadaj...jih spet mondeo popapca
wink-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
eh fantje...če bi rad količkaj 'direktorski videz' potem je/bo treba pozabiti razne alfe, mazde, oplne, renoje...etc.

Tako pač je.

Bo treba gledat predvem za švabi višjega razreda...torej znamke BMW, Mercedes, Audi...pogojno še kak japonec (no ja..razen Honde ne vidim nič pametnega)...pa mogoče kak severnjak (spet več ali manj Volvo) potem se pa neha.

jaka muda bojo s Peugetom 407 !?
crazy1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
tocno to..sem hotel obzirno napisat, pa folku ni potegnilo...
wink-1.gif

hvala, da si rešil topik.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
taka so dejstva!

obojega pač ne bojo mogli imeti..direktorski image pa Mazda 6 pač ne grejo skupaj.

zdajče imajo 'osebne zamere' do bolj luksuznih avtov je pač njihov problem....bo pač pri avtu ego trpel.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
v bistvu je "direktorski" v narekovajih..tako da postaja zadeva hudo relativna..mogoce bi tudi clio prisel v poštev....

jaz vem kaj je zame managerski/direktorski avto..in tukaj se strinjam z vincentom... enkrat vsaj
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
eh fantje...če bi rad količkaj 'direktorski videz' potem je/bo treba pozabiti razne alfe, mazde, oplne, renoje...etc.

Tako pač je.

Bo treba gledat predvem za švabi višjega razreda...torej znamke BMW, Mercedes, Audi...pogojno še kak japonec (no ja..razen Honde ne vidim nič pametnega)...pa mogoče kak severnjak (spet več ali manj Volvo) potem se pa neha.

jaka muda bojo s Peugetom 407 !?
crazy1.gif

Pojem "direktorskega" avta si vsak sam razlaga ... sploh pa imam občutek, da je bilo že v osnovi ta faktor "direktorskega avta" bolj pristranska zadeva in da iščeta pač eno limuzino.

Če bi bil jst sodeloval z direktorjem neke firme, bi se meni predstavil v lepši luči, če bi se pripeljal v Lexusu, Accordu ali recimo novi C5-ki (ki je btw jebeno hud avto za vidt), kot v precenjeni mecki
tongue-1.gif
... to vse pa iz preprostega razloga - model zna racionalno razmislt in ne kupuje precenjenih stvari...
Dejmo bit realni.... za 30k€ lahko kupiš samo ""direktorski"" in še zdaleč ne direktorskega avta. Zdej pa plačat 4k€ več, da boš boljši približek "direktorskega" pa je mal sfaljeno
smile-1.gif
Naj izbereta tistga, kateri jima je najbolj všeč in pri katerem bosta dobila največ za to ceno.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Dejmo bit realni.... za 30k€ lahko kupiš samo ""direktorski"" in še zdaleč ne direktorskega avta.

saj to je pa drug problem
smile-1.gif

za Mercedesa vem da dobiš za 24.000 EUR A klaso....pa kje je tu kaj direktorskega
hysterical-1.gif

pikanika

Pripravnik
26. nov 2007
131
0
16
Še enkrat, hvala vsem.
aplauz.gif

Sva šla gledat Cja in je res, da ga dobiš že za 30.k. Samo, da je vsaj približno vozen moraš dati noter še za 5 k opreme. Če pa hočeš še mal več si pa takoj na +15 k. Tako, da odpade.

Mož pravi, da bo Volvo. Da bomo pač na dopust vzeli sabo toliko, kolikor bomo uspeli zbasat not.
17758-icon_confused.gif

Meni je v bistvu vseeno, samo da se je končno odločil.
cheer.gif

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
jaz sem jih razumel da bi radi avto, kateri bo dober, ''direktorski'', vendar ne bo izstopal da bi ljudje zijali vanj.....
nimajo vsi radi da nekdo kaže s prstom vate češ glej kako meco vozi, poleg tega pa jim avto plača firma in že spet se zna pojavit tisto kazanje in zahrbno govorjenje....v stilu češ glej kaj si pa ti dovolijo, nov audi, bmw pa še firma ga plača...itd...
zaradi tega te potem ljudje čudno gledajo, morda nevoščljivost, važnost.....sama slaba volja pride s tem...

zato potem posegamo po alterantivah drugih znamk, kateri nudijo podobno udobje brez tistih zahrbtnih prstov in obrekovanj...trenutno v razgledu tale subarujček, kateri se bp primerja s kakim x5, le da tukaj ni zijal in zavisti (od velike večine družbe katera se ne spozna na avtomobile) ter na koncu smo vsi veseli....

whatmakestribeca.jpg

zame več kot odlična alternativa za mir v hiši...

no upam da ste razumeli mojo poanto....sedaj pa nazj na temo

Nazadnje urejeno:

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik pikanika pravi:
Še enkrat, hvala vsem.
aplauz.gif

Sva šla gledat Cja in je res, da ga dobiš že za 30.k. Samo, da je vsaj približno vozen moraš dati noter še za 5 k opreme. Če pa hočeš še mal več si pa takoj na +15 k. Tako, da odpade.

Mož pravi, da bo Volvo. Da bomo pač na dopust vzeli sabo toliko, kolikor bomo uspeli zbasat not.
17758-icon_confused.gif

Meni je v bistvu vseeno, samo da se je končno odločil.
cheer.gif

Volvo bo kr dobra odločitev!

Rigler

Pripravnik
2. feb 2008
34
0
6
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
kateri volvo?

S80, V70? ker ostalo vozi vsak šupak
grin1.gif

Točno tako, pa že V70 je vprašljiv, ker ni ravno fancy imet takeg karavana.

Katerega Volva ste kupili?