KSZ
/OFF
Mene pa pravzaprav zanima, zakaj je toliko ljudi na tem forumu proti VW, Audijem, BMW in podobnim znamkam? Meni so čisto fajn. Če imaš familijo, stanovanje (hišo) poštimano, mož in žena plačo po 1500€ +, zakaj pa ne? Če bi bil jaz na takem mestu, bi si z veseljem ubodel Passata ali A4. Ne rabiš biti mesar ali whatever se tukaj piše, da bi si lahko omislil tak avto. Prodaš avto, ki si ga imel prej, zanj dobiš nekaj k€ , razliko 20-25 k€ za solidno opremljenega pasata pa najbrž tudi ni tak problem dodati. Če se s takimi avtomobili (npr. BMW) vozijo marginalne skupine ljudi, pa kaj potem, zakaj si jaz kaj takega ne bi omislil? Moj bo nov, kljub temu bi familijo lahko peljal na poštene počitnice ali kamorkoli že. Verjamem, da so tudi druge znamke čudovite in super izdelane in sploh povozijo VAG na celi fronti, samo, zakaj že se potem prodajo takšne številke njihovih avtov po Evropi? A samo zato, ker je sto tisoče mesarjev in ostalih takih? Nisem prepričan.
/ON
Žal mi je, da je avtorica teme napisala znamke, ki odpadejo. Po moje, če razmišlja tako, kot je napisala, ravno in samo te znamke pridejo v poštev. Vse ostalo so bolj plebejske zadeve, ali pa tako drage, da ne pridejo v tak cenovni razred. Torej, ali limuzina iz tega ranga, ali pa kakšna športna, dizajnerska zadeva (čeprav zadnja odpade, ker se bo avto uporabljal tudi za družinske vožnje).
LP Company