limuzina za cca 30.000 EUR

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Pa njegov oči že 3 leta kupuje avto.
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik pikanika pravi:

Zaenkrat imamo v igri:
Toyoto Avensis (smo šli na testno vožnjo in nas ni ravno prepričala, sedeži so bolj kot ne neudobni)
Mazda 6
Volvo S60 (majhen prtljažnik)

Zdaj z ničemer od naštetih nebo izžareval posebne direktorščine in uspešnosti. Mogoče direktor 2 zaposelnih v mini podjetju.

Poglej za jaguarji.

Žal bo tu treba požret nemško industrijo pa vzet kakega 735d, A8 3.0, E 320...TZisto je pol direktorski avto od daleč da se vidi. Če iščeta to.

Direktorščina izžareva s rezultati poslovanja, ne pa avtom.

Se vidi da smo bakanezarji.
bonk.gif

To je meni jasno, njej/njemu pa očitno ne, če iščeta high class avto za 30k ki nesme bit nemec...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik trigga pravi:
Avto, ki ne pove, koliko denarja imaš, temveč koliko okusa imaš.

In da si kupil x let starega saj jih ne delajo že od 03/04?

In okus se kaže z Rolsrojsem, Aston martini, ipd, če že, ne pa z 5 let starim vozom za ceno,
ki si jo lahko privošči vsak priden študent... Nič ni narobe z avtom, daleč od tega, celo svinjsko drag je,
čez 3 leta prodat ga za primerno ceno, bo pa tuji misija napol-nemogoče, že zdaj so eni na avtonetu
po 2-3 mesece z 89imi ogledi oglasa...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ma specifičen avto je, saj mu mogoče v osnovi nič ne manjka, lepota pa mogoče res ni na njegovi strani,
sej zato jih je v celi sloveniji mogoče 30 al pa še to ne. Me zanima kolko so jih napravili, sigurno ne kaj dosti čez
20 tisoč...

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
To je tko kot z enim mojim kolegom ki je kupoval golfa 3 ko je prišel na tržišče
sedaj kupuje že 5 sam še nobenga ni kupil!

Verjetno čaka 6
evil.gif

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
KSZ
/OFF
Mene pa pravzaprav zanima, zakaj je toliko ljudi na tem forumu proti VW, Audijem, BMW in podobnim znamkam? Meni so čisto fajn. Če imaš familijo, stanovanje (hišo) poštimano, mož in žena plačo po 1500€ +, zakaj pa ne? Če bi bil jaz na takem mestu, bi si z veseljem ubodel Passata ali A4. Ne rabiš biti mesar ali whatever se tukaj piše, da bi si lahko omislil tak avto. Prodaš avto, ki si ga imel prej, zanj dobiš nekaj k€ , razliko 20-25 k€ za solidno opremljenega pasata pa najbrž tudi ni tak problem dodati. Če se s takimi avtomobili (npr. BMW) vozijo marginalne skupine ljudi, pa kaj potem, zakaj si jaz kaj takega ne bi omislil? Moj bo nov, kljub temu bi familijo lahko peljal na poštene počitnice ali kamorkoli že. Verjamem, da so tudi druge znamke čudovite in super izdelane in sploh povozijo VAG na celi fronti, samo, zakaj že se potem prodajo takšne številke njihovih avtov po Evropi? A samo zato, ker je sto tisoče mesarjev in ostalih takih? Nisem prepričan.
/ON
Žal mi je, da je avtorica teme napisala znamke, ki odpadejo. Po moje, če razmišlja tako, kot je napisala, ravno in samo te znamke pridejo v poštev. Vse ostalo so bolj plebejske zadeve, ali pa tako drage, da ne pridejo v tak cenovni razred. Torej, ali limuzina iz tega ranga, ali pa kakšna športna, dizajnerska zadeva (čeprav zadnja odpade, ker se bo avto uporabljal tudi za družinske vožnje).

LP Company

unfuckable

Pripravnik
18. avg 2007
127
0
16
Citat:
Uporabnik pikanika pravi:
S60, pa nismo ga še kupili. Samo najverjetneje ga bomo.
Sem že napisala, da smo hoteli Saaba, pa ni več zastopstva pri nas.
Ker pa gre čez firmo in lizing hišo uvoz iz tujine odpade.
Če pa kdo ve, kje in kdo pri nas prodaja trenutno Saabe, pa bo moj zelo hvaležen za info.
Samo ne naju v BTC pošiljat, ker KMAG nima več zastopstva tam.
Avto pa rabimo v dveh, treh mesecih.

V Slovenijo ravno prihaja nov zastopnik za Saab, Madžarski Polar Mobil...

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Sem se ravno včeraj vozil z 12 let staro A4ko, tako da hvala.

Karte pa komot.
wink-1.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Citat:
Uporabnik Sipi pravi:
Samo kakšno notranjost imajo tile Saabi
bonk.gif
In to naj bi med drugim vozili tudi arhitekti,ki morajo imeti vsaj kanček okusa.No je pa poseben to drži sloh zaradi tistega kroma okoli luči,ki izgleda res direktorsko.

nekaj bo za na teh saabih. pred nasim faxom (akad. za likovno um. in obl.) vsak dan stojijo 4je, vcasih celo 5 teh saabov. ocitno ni slab dizajn.. vsaj pricakuje se, da bi prfoxi, ki poucujejo oblikovanje imeli vsaj kancek okusa:)

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Meni je pa notranjost všeč, takšna minimalistična. Seveda pa to večini današnje na utripajoče lučke utrgani raji ne ugaja... Itak pa vemo, kako je z okusom...vsak ima svojega.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
tudi meni so saabove armature vsec, ker so preproste. ne maram kicastih armatur kot je recimo v passatu. knofi vseh mogocih oblik, razne imitacije lesa in podobno.. bljak.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
No no, daj primerjat te zadeve, pa reči da je saab lepši, in takoj bom mel predstavo kaki okus imaš;
(v vseh primerih sem zajel kompletno opremo, kok sem pač nasel slike)

9-3 2007
ag_07saab95_interior.jpg

A4 2007
2007-audi-a6-avant-s-line-20070103045020565.jpg

Bmw 3 2007
325interior.jpg

Da kakega mercedeza sploh ne lepim...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ljudje smo po naravi bitja, ki težimo k unikatnosti. Hočemo biti nekaj posebnega, ne le eden izmed množice. Po drugi strani pa imamo tudi čredni nagon, ki nas vleče, da delamo enako kot drugi. Splošni internetni forumski trend se upira črednemu nagonu in vsak forumaš na veliko poudarja, da črednega nagona nima. Zdej, živimo v tolko bogati družbi, da si lahko skoraj vsak privošči Nemca. Ker pa večina ve, kaj je dobro, pač vozijo Nemca. In zdej probi ti prepričat enega takega zagretega forumaša, ki že v osnovi sovraži čredni nagon, da hvali nekaj, kar hvali večina. Ne gre. Zato iščejo vijuge, svoje poti, vrtajo in mečejo ven neke kvazi argumente, da bi bilo kao cool, da bi se s tem samopotrdili.

Zato.
cheer.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Na kratko:
v tem postu se strinjam edino s "prijateljem" Swiftheadom, ki je predlagal Mercedesa.

Sicer vedno na polno ser*je o tej znamki, tokrat pa ima prav.

Mercedes
.
.
.
ostalo

(za tak denar seveda, če BMW, Audi ipd. odpadejo). Žal je tako ...

kolega ma 320 model E, pa je proti zgoraj omenjenim bomba ... atomska !!!
Je pa res "malce" dražji od 35k ....

Noker

p.s. sam imam laguno 94' tako da osebno ne preferiram nobenega od nemcev, a Mercedes je res zakon .. govorim o eleganci, seveda. BMW in Audi pač ciljata na dinamične voznike (razen morda z A8 in BMW serije 7, ki pa zopet močno izstopata s ceno >35 k)