Haha, ni ravno tako, lahko povem iz prve roke. Moj dober prijatelj je bil v Beogradu na nogometu CZ: Arsenal (jaz nisem mogel zaradi bolezni, čeprav sem imel že vse zmenjeno). Vsi poznajo in cenijo samo Olimpijo, tudi na Marakani imajo zastavico samo od Olimpije, za Maribor so slišali samo zaradi hudega poraza proti Liverpoolu. Tako pač stvari stojijo; Olimpija je klub z zgodovino, pa pustite svoje pravljice o NK Bežigrad ipd., saj dobro veste za kaj se je šlo takrat!Citat:
Uporabnik tratnjak pravi:
celi balkan govori, da je Maribor med TOP5 klubi v regiji, ogromno njih jih uvrsca med TOP3, ampak glavno, da so zabarji mnenja, da je Maribor 2,3 v SLO
hahahaahahah, to dol pades
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Haha, ni ravno tako, lahko povem iz prve roke. Moj dober prijatelj je bil v Beogradu na nogometu CZ: Arsenal (jaz nisem mogel zaradi bolezni, čeprav sem imel že vse zmenjeno). Vsi poznajo in cenijo samo Olimpijo, tudi na Marakani imajo zastavico samo od Olimpije, za Maribor so slišali samo zaradi hudega poraza proti Liverpoolu. Tako pač stvari stojijo; Olimpija je klub z zgodovino, pa pustite svoje pravljice o NK Bežigrad ipd., saj dobro veste za kaj se je šlo takrat!
Res je Maribor od osamosvojitve boljši, ampak prej ga pa ni bilo blizu. Mogoče je med top10, pa še o tem bi se dalo razpravljati.
A ti lahko mal odgovorim??Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Vsrali se niso,vsaj včeraj ne!!!
Lahko pljuvaste kolikor želite,ampak igra MB v prvih 45 minutah je plafon kar ta ekipa v tem trenutku,proti takemu nasprotniku lahko doseže!
Zdržali so 45 min,bunkeraško ampak organizirano brez napake!
Pol se je njim odprlo in so v 15 min rešili tekmo....drugi gol je itak za učbenike nogometa!
Tretji....napaka naših in to edina v celibtekmi če mene vprašaš....
Anfield je nekaj posebnega....pa še to nepozabit da je kljub nekem no name Mariboru bil rasprodan.....
Atmosfera nič posebnega ampak v Angliji je tako.... gledališče pač....ljubezem do kluba pa je itak neverjetna,prav tako kot je naša (moja) do NK MARIBOR.....ker mi skupaj eno smo....in včeraj se je to spet dokazalo