Liga prvakov 2011/2012

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Hja, švabski komentator je dokaj pristranski pa zadev ni tako opisal kot ti. Morda ti to kaj pove.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
no kaj točno, ni tak kot sem opisal jaz
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Pepe ima tudi padavico. Katastrofa za ta nivo tekmovanja, da se tega ne kaznuje naknadno, ko se v miru pogleda simulante.

Preseneča pa Real kako je slab.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Za enkrat si je bayern čisto sam kriv, da še ni konc tekme. So bili boljši v drugem polcajtu, samo je tud malo logično, saj njim dobljen gol še nebi pomenil konc tekme, kot bi ga (verjetno) za real.

Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Sem že malo pozabil. A ni v Angliji nekoč igral za ManU in imel padavico.

Sej je že tam nehal. Zadnji dve sezoni v ManUtd ni, da bi nehal, je pa za recimo 80% zmanjšal. Se ga bo pa sloves držal for ever.

Včasih ga prav svinjsko lomijo - me prav čudi, da ni več poškodovan v karieri, pa ne piskajo ničesar. Potem pa zliva žolč in seveda postane antipatečen, [cenzura] in jokica. Ampak to si je sam skuhal. Je pa 3x igračina kot npr. 5 let nazaj. Sej za Messija gre isto kar se poškodb tiče - kako ta tip ni nič poškodovan ne razumem

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Sam sem srečen, da ni piskal penala za vlečenje Neuerja. Kaj bi bilo to enega joka Barca fanov.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Kaki penali ne morš verjet:)

Zdaj pa ne vem za koga bom navijal v finalu. Verjetno za čelsi, ker bo velik underdog. Bayern ma itak prednost domačega igrišča.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Za enkrat si je bayern čisto sam kriv, da še ni konc tekme. So bili boljši v drugem polcajtu, samo je tud malo logično, saj njim dobljen gol še nebi pomenil konc tekme, kot bi ga (verjetno) za real.

Tekme je konec in finale je tak kot sem napovedal.

Bayern je bil boljši tekmec, Mourinho pa bo spet imel scene... papa liga

Bayern je bil danes večkrat oškodovan za penal.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Nora tekma, no vsaj prvi polčas.Pa še bolj nori penali! Ramos nastreljal golobe v letu :D

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Mimogrede, ronaldo pred tem zadel 25 zaporednih penalov
grin1.gif

Nepomemben podatek, ko bo finale gledal le po televiziji.
hysterical-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Nora tekma, no vsaj prvi polčas.Pa še bolj nori penali! Ramos nastreljal golobe v letu :D

To mi nikol ne bo jasno. Kako lahko profi zažge žogo s penala 15 metrov čez gol
hysterical-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Mislim da da streljat penal Ramosu je pa tud debilno. Sicer pa zasluženo Bayern v finalu. Spet en finale, ki ga nebom gledal. Sama antipatična moštva.