liga EBEL 2009/2010

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
A si ti brat alpa sin od rahmatuljina da ga tako zagovarjaš ???

Pač zanič igrajo, stanje na lestvici ti pove vse. Če si pa ti zaljubljen v hokejiste pa ni moj problem. Rabijo novo taktiko ker na tak način kot so igrali do sedaj nebo nič.

In isto je bilo z olimpijo ko je rahmatuljin treniral, sami porazi, nov trener, popolnoma nova zgodba.

LP

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
kje sem pa napisal da ga branim?

sem te samo lepo vprašal kaj bi ti spremenil v igri...po tvojem mišljenju..
ampak itak vidim da nimaš kj dost pojma o hokeju. sori, ampak tko je.

s tako ekipo tudi krikunov ne bi naredil kaj več...no ja. kakšno točko več bi sigurno imeli.

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Jp, ni trener kriv, če igralec nima moči udarit pak tako, da s plave do gola prileti
bonk.gif
pa če nobenga bulija ne dobijo, pa če ne zmorejo drsat celo tekmo, če se vozijo kot na rekreacijskem drsanju. . . . . .

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Ne zagovarjam Rahme, pomoje sem ze tle na zacetku napisal da je napaka on za trenerja samo..

hm a bo trener gole dajal?? Obrambo bo on igral,..Budo in Hilti samo gledata,.. centra tut velikokrat v obrambi, zato pa imamo 3:2.. da o krilih ne govorim...

Treba se je vprasat koliko teh igralcev res lahko igra EBEL.... od naših bolj malo,.....vsaj moje mnenje..

Glede moči, je pa trener toliko kriv, da fantom popusca, ker so tako zmatrani da ne morej trenirat,.. govorim za mlajši del igralcev
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
obramba je rupa.hilti je nesposoben.prepočasen.budo je tud LOL to sezono.
vsi samo gledajo.nobene agresije sploh pred golom

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Nisem trener, samo če so slabi rezultati je prva stvar MENJAVA TRENERJA! In to v vseh športih ne samo v hokeju !!!

Ramo se je več kot izkazal, mislim da je skrajni čas da nekdo drug poskusi iz ekipe potegniti več! In glede na prikazano, so fantje sposobni bolje odigrati, rabijo novo taktiko, nov zagon...

Ker takole kot je sedaj je res žalost.

LP

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
lej, a ti razumeš da ni denarja??????????????
pač, ramo je bil poceni in šuvak je poizkusil z njim...a mislš da šuvak ne ve o hokeju??
zdej se baje išče drug.. za ceno ki so jo sploh zmožni plačat, vprašanje kakšnega bodo dobili.

čudno da v salzburgu niso zamenjal Pageja...kolk je še le ta trener zanič, pa ima na razpolago 25 odličnih hokejisto. ne tako kot jesenice kot jih imajo 4-5....

..

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Ramo je bil (kar jest vem) šele 4 ali 5 izbira,... ker noben prej ni hotel prevzeti ekipe. In sedaj je isti problem.. še večji problem je pa to, da je klub dolžan okol in okol in da zato ne dobi nobenega igralca, palc itd,... MM in kompanija ni lansko leto plačala nič za opremo v Avstriji . >Zato ima pa Šuvak sedaj probleme dobiti palce, ker mora najprej vse za nazaj plačati, potem pa še vse avansirati,..

Drugače smo pa menda še Foxu dolžni denar (se sploh ne spomnim kdaj je igral tle
smile-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
foxu,kotyku,martinu,obema rodmanoma,razi,hebarju,kranjcu,strombergu,yeatsu,pareju pa verjetno bi se še kdo našel ki ni dobil vsega plčanaega.navsezadnje tudi doug bradley ni dobil vsega denarja.palice pa vidimo kakšne so letos.povprečje so 4 zlomljene palice na tekmo

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
A pa bi KOzar hotel prevzeti ekipo in pustiti fletno trenersko mesto?
smile-1.gif

Verjetno ne,... sej je bil eden izmed kandidatov

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Bi se že kakšen poceni trener našel.

Drugače je pa sranje igrati ko pa še plače ne dobivaš. Vsaj jaz vem da nebi dal vsega od sebe.

Sej ga imamo
smile-1.gif
pa smo tam kjer smo.....

Drugače pa plače so in to redne... doctor premal veš,..... jest sem samo "srečen" da še igramo EBEL, da niso kar ukinili prvo moštvo. pa tut če so taki rezultati kot so,....

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
gas, se strinjam. tud jaz sem vesel da sploh še igramo v ligi... bo treba potrpet še kakšno sezono.

s 500k euri ne morš sestavit konkurenčne ekipe. to je jasno. tud čudežni trener ne bi mogel veliko pomagat.