liga EBEL 2009/2010

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
se vidi da razmišljaš samo na kratki rok oz kar se dogaja danes...
če enkrat izstopimo nas ne bo noben več povohal...pač je treba malo potrpet. ampak dejansko ljudi, takih kot si ti, ne briga kakšno je stanje. zato zahtevajo zmage.

nismo dobivali veliko golov? hmmm ne vem no. pjt mal statistiko gledat. največ smo jih dobili.
ja trener je res slab...se strinjam.

zame bo velik uspeh če pridemo med 8! to bi bilo na takšne razmere odlično.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ej z ramotom nebomo med 8 to je fora !!! Vidiš da pač strategija ne štima. Poglej si 2 sezoni nazaj kako je bilo z olimpijo - samo z menjavo trenerja so se stvari obrnile za 100%. Jezi me samo dejstvo da so jesenice trenutno samo ekipa za nabiranje točk. Ker vem da bi z boljšim trenerjem dosegli veliko več !!

Ma že nasploh se mi je cel klub mal zasral s temu denarjem, vsi samo kradejo. Tam dela tisti ki koga pozna kar nekaj, vsi samo kradejo nekaj.

LP

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
sem gledal tekmo s KACom. je kar blo no, za silo
grin1.gif

golman
cheer.gif

če bi dobil kak buli (ne samo vsakega 4tega, 5etega
bonk.gif
) bi bilo tudi precej bolje

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
DANES PA VEČNI DERBI - KDO BO ZMAGOVALEC?

Jaz mislim da jesenice :p Novi golman jim je vnesel nekaj samozavesti pa tudi tekma proti KACu, tako da mislim da bodo danes pritisnili fejst
smile-1.gif

Pa še domača dvorana seveda...

LP

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
P. težko rečem, ker ne vem kaj od novih 3eh pričakovat, osebno računam vsaj na piko..

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
aplauz.gif

sicer bi z malo boljšo obrambo lahko igro rutinirano končali.PP je porazen ne da ne damo gola še 2 smo dobili
bonk.gif

pohvale hebarju za gol in dve podaji ter makrovu za dva gola ter razi ki je odigral na nivoju.dober je tudi brigley za krstni nastop dva gola
aplauz.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
no po dolgem času smo dočakali eno FUL HUDO TEKMO res derbi ki se ga je splačalo gledati.

No samo obe ekipi sta delali fuuuuuul napak v obrambi, dobro da sta igrali ena proti drugi če bi bilo to proti salzburgu bi obe izgubili 6-0 hehehe

Ampak lepa tekma je bila res, gledalci imamo radi gole. Naslednji derbi bo razprodan stoposto.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
sicer tekme nisem gledal tako de ne vem kaj so ustvarjali na ledu.je pa graz letos zelo močan in ni presenečenje da bodo zmagovali proti ekipam na dnu lestvice z takimi rezultati

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik shift pravi:
sicer tekme nisem gledal tako de ne vem kaj so ustvarjali na ledu.je pa graz letos zelo močan in ni presenečenje da bodo zmagovali proti ekipam na dnu lestvice z takimi rezultati

Ma Olimpija ni nič igrala, brez problema bi pariral z Grazom č ebi igral kokr so že in znajo. Ornk slab dan so mel, na žalost
bonk.gif