Citat:
Uporabnik Peror pravi:
In zakaj? Sam v Lidlu kupujem baterije, ker so poceni in dobre, grški jogurt, irsko maslo, kislo smetano. Sem pa tja vzame gavdo. Katere stvari so tam cenejše in še vedno kvalitetne?
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Jaz pa raje dam moj dnar slovencem, kot pa nemški verigi, ki prodaja nizkokvlitetno hrano. Se mi zdi kar velika razlika v kvaliteti med slovensko in uvoženo hrano.
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Jaz pa raje dam moj dnar slovencem, kot pa nemški verigi, ki prodaja nizkokvlitetno hrano. Se mi zdi kar velika razlika v kvaliteti med slovensko in uvoženo hrano.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Mešano mleto meso je od slovenskega proizvajalca.
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Citat:
Uporabnik Peror pravi:
In zakaj? Sam v Lidlu kupujem baterije, ker so poceni in dobre, grški jogurt, irsko maslo, kislo smetano. Sem pa tja vzame gavdo. Katere stvari so tam cenejše in še vedno kvalitetne?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
cheddar ti ni dober sir? Katero mleko pa si probal? grški jogurt je top shit...to je iz lidla. pa mleto meso iz lidla, je glede na teste revije potrošnikov, dobilo najvišjo ceno, daleč nad ostalimi mletimi, pa so imeli tudi mercator, špar, ipd...je pa verjetno res, sam ne vem, ker tega ne kupujem, če kupiš tisto nemško uvoženo perutnino, je bolj bogega okusa. Aha..pa meso za govejo juho v lidlu, tudi slovenski proizvajalec in top shit.
v hoferju pa imaš sir za mazanje z dodatkom masla, tudi top shit, takoj poseka "zdenka sir".