Porabo lahko meriš z Wat metrom, ali z števcem watnih ur. Ker poraba glede na osvetljitev, jakost tona in verjetno še kaj precej niha, naprimer od 100 - 300W, je najbolj natančna meritev z števcem watnih ur. Kar ti števec v eni uri pokaže, takšna je poraba energije v Watih.Citat:
Uporabnik stein pravi:
W/h (vat na uro) nima nobenega smisla glede porabe električne energije.
To se meri v W.
Ja, v Watt-ih. To pišem ves čas.Citat:
Uporabnik bpfc pravi:
Porabo lahko meriš z Wat metrom, ali z števcem watnih ur. Ker poraba glede na osvetljitev, jakost tona in verjetno še kaj precej niha, naprimer od 100 - 300W, je najbolj natančna meritev z števcem watnih ur. Kar ti števec v eni uri pokaže, takšna je poraba energije v Watih.
Poraba (moč potrošnika) je v Wattih in če te Watte pomnožimo sštevilom ur delovanja, dobimo Wattne ure. Na koncu pa vse skupaj plačamo v kWh.Citat:
Uporabnik DognerDJ pravi:
Če se ne motim, je poraba v watt urah in ne samo v wattih !?
Vsaj na računu dobim porabo kWh.
Citat:
Uporabnik ecan pravi:
Watt je enota za moč, Wh(vatura) pa je enota za delo.
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
SAMSUNG Firmware downgrade
Tako, pomagal sem si sam priloženo datoteko razširi na USB ključek, vstavi v TV in zaženi. Nato, NE UGAŠAJ Tv-ja, ampak vstavi ključek z starim FW in updejtaj. Po tem postopku, bi naj šlo nazaj na prejšni FW. Če deluje potem povejte.
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Jaz imam nastavljeno opcijo "jasno" in sem zadovoljen. Če imaš nastavljeno opcijo"standard", je film malo čuden.