Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
a čez www.izanglije,com se pa ne da naročiti iz UK play store, s tem da izbereš, da oni opravijo nakup? Na hitro sem pogledal, in 300€ vreden nakup, bi prišel cca 335€, še vedno veliko ceneje, kot da bi kupil retail.
Mislim da google zahteva poleg tega da je tvoj IP iz ene iz držav v kateri je aparat preko Play Stora na voljo, tudi kreditno kartico, ki izvira iz enake države. je hotel en znanec preko spleta naročiti zadevo v ZDA (se je nahajal v ZDA) pa mu ni sprejelo slovenskega mastercarda, bi moral vzeti kakšno ameriško prepaid varjanto pa ni imel časa.
Glede na to, da nakup lahko opravijo tudi v "navadnih" trgovinah, imajo očitno nekoga v UK, ki to nabavlja. Tako da bi tudi elektronski nakup verjetno bil opravljen iz UK in plačan z UK kartico. Samo kot možnost, če bi kdo res želel, lahko poskusi na ta način.
Pa če se ne motim so se tudi iphoni nabavljali iz UK na ta način, a tam ne preverjajo iz kje je kreditna kartica?
Placal sem enkrat s svojo, enkrat z bratovo kartico, vedno slo cez bp. Edino pri Applu so kasneje hoteli imeti dokazilo o lastnistvu kartice. Je bil potreben scan kreditne (z nekaj zabrisanimi stevilkami) in pasos/osebno/voznisko. Potem je slo cez bp.
Citat: Uporabnik rawr pravi:
Jaz pa dvomim, da bodo tak nizke cene.Mislim, da bo samo 8GB verzija prek 400 eur v prosti prodaji, kaj šele 16GB.Pri nas pa seveda še več. Bližje 500 eur, kot 400 za 8GB
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.