Še enkrat, slabo bereš, MrDaco je pisal o Priusu plug-in, ta vleče 0 kgDa neboš ti mel kakšnih drugih problemov. Ne razumem kaj je s temi 0kg zato sem vprašal.
Še enkrat, slabo bereš, MrDaco je pisal o Priusu plug-in, ta vleče 0 kgDa neboš ti mel kakšnih drugih problemov. Ne razumem kaj je s temi 0kg zato sem vprašal.
Tukaj je mogoče Kia Niro v buđetu. Avti nad 30k me ne zanimajo, ker šparanje si jaz ne tolmačim, da kupim avto na 30k. BTW Astra ni imala niti dvojke na številu pri računu, pa imam 150 bencinskih konjev, 540 litrov prtljažnika in lahko vlečem manjši čoln.
omejena je na190, ker drugače si prehiter
Končna je omejena na 190 in ne 180! Je pa res, ko se veselje začne, ga je tudi takoj konec.
215 konjev in 2t teže je rezultat 8,1do 100.
Avto ima 5 metrov in kdo tu pričakuje, da bo letel kot Octvia RS mu klikeri v glavi ne delajo prav.
Kakšnih 50KM bi tudi jaz z veseljem dodal pri polno naloženem avtu, drugače pa je več kot dovolj.
zato da si ekoAjd vrnimo se k Lexuxu.
V čem je fora da 5 meterski limuzini omejiš hitrost na 180?
AMpak tako čisto realno, kolikokrat pa se voziš hitreje?
AMpak tako čisto realno, kolikokrat pa se voziš hitreje?
Jaz se pa peljem 180+ skoraj vsakič ko grem kam malo dlje po AC ...
V tujini ni težav, ker se ves promet zbere okrog tistih 130 +/- par km in vse poteka lepo gladko in nestresno.
Pri nas mislim, da bi pomagala samo kakšna fizična prisila, ker nabašeš na vse med 65 in 265 km/h. In vsak neprilagojenec misli, da ima do tega pravico in naj se vsi ostali jebejo. Saj v osnovi je to res, ampak potem imamo kar imamo.
Osebno bi sicer zelo, zelo zelo privil vse, ki mislijo, da je 180 na uro normalnih za po avtocesti. Taki bedaki so samo moteči in nevarni za promet. Pika.
Se vecinoma vozim ob urah ko skoraj ni prometa. Sicer itak ne mores voziti vec kot 110-120 ker se naguzva. Vozni pas je pa na 90 zaradi kamionov.Dobro zate ker si prej na cilju, slabo zame če se ti slučajno v trenutno ko greš mimo mene kaj zgodi. Mislim da imaš bistveno boljšo šanso če ti vtrga gumo pri 130 kot pri 195 Sicer pa niti ni to problem, vožnja po naših avtocestah kjer ni kulture in pameti je pri takšni hitrosti smrtno nevarna, vsake toliko ti kak bedak ven skoči.
110 je seveda evolucija izbrala kot najbolj primerno in nestresno za ac, tudi zaradi bedakov, ki mislijo, da je 180 normalno. Vsaj ni treba vsakih par sekund noro bremzat zaradi bedaka, ki že 3km prej blenda ko blesav.