Letos bom pa kar zimske zvozil

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Roko na srce, tisto na posnetu si vozil ko neki slepec. Že passat pred škodo je bremzal, škoda je bremzala, ti v tem času še vedno nisi niti spustil noge z gasa, kaj šele zaviral.....

No se zgodi nimaš kaj. Boš drugič bolj pazil
tongue-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Vse počne samo vozi ne. Od telefoniranja, prehranjevanja, šminkanja, spanja, .....

Če bolj natančno pogledaš vidiš, da sem lizal sladoled. Stračitela.

doktore marsikaj se je dogajalo ja.
grin1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
ksz

Vsem ki jih skrbi zame ker letos vozim kar na zimskih gumah sporočam da sem še kar živ
smile-1.gif

Avto je tudi še cel
wink-1.gif

Gume se pa kar nočejo dovolj obrabit
crazy1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Pocakaj, poletje se se zacelo ni.
smile-1.gif
Ko bo razbeljen asfalt zacela mociti prva nevihta, bos klel kot bosanc. V prvem rondoju.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Pocakaj, poletje se se zacelo ni.
smile-1.gif
Ko bo razbeljen asfalt zacela mociti prva nevihta, bos klel kot bosanc. V prvem rondoju.

Uiii, powerslide at last
cheer.gif

Avto pa pije 1 liter manj na zimskih 205 kot na letnih 225
zmaga.gif

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
37
CENTAR LJ
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
ksz

Vsem ki jih skrbi zame ker letos vozim kar na zimskih gumah sporočam da sem še kar živ
smile-1.gif

Avto je tudi še cel
wink-1.gif

Gume se pa kar nočejo dovolj obrabit
crazy1.gif

Mene ne skrbi če se nakdo vozi "po pameti" z zimskimi tudi poleti, bolj je problem pri tistih katerim pamet ne seže prav daleč in takih je veliko, ko nekdo pri lepem sončem vremenu prileti v tebe čelno iz sava eskimo S3 ki pa ni prišel "po pameti". To da je bil vinjen in stare zimske gume ni nikogar motilo, glavni razlog je bil KOT VEDNO neprilagojena hitrost
cheer.gif

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
37
CENTAR LJ
Žal nismo imeli te možnosti ker se mu ni pošlo. Ni bil privezan in je padel iz avta, bil je v nezavesti do prihoda reševalcev, kateri mu tudi niso mogli pomagati
frown-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
No včeraj sem imel par minut čakanja na parkingu na SLO obali, pa sem šel po parkingu na sprehod...neverjetno veliko vozil je imelo zimske gume še vedno gor ...čez palec vsak osmi..pa ne slaba vozila
confused-1.gif

Tako da....nisem edini
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
No včeraj sem imel par minut čakanja na parkingu na SLO obali, pa sem šel po parkingu na sprehod...neverjetno veliko vozil je imelo zimske gume še vedno gor ...čez palec vsak osmi..pa ne slaba vozila
confused-1.gif

Tako da....nisem edini
smile-1.gif

Neverjetno, torej celih 12,5% vozil.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
confused-1.gif

Tako da....nisem edini
smile-1.gif
Večji štos je to da je lokacija obala!!!!

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
confused-1.gif

Tako da....nisem edini
smile-1.gif

Večji štos je to da je lokacija obala!!!!

Plačljiv parking je bil poln gostov iz notranjosti SLO, ni bilo veliko KP domorodcev
wink-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
apdejt...še kar na zimskih gumah...avto cel in voznik še živ

ne bo pa mi jih uspelo zvozit
smirk-1.gif

pogojno bi bile še vedno uporabne za prihajajočo zimo...zadostile bi zakonskim pogojem 4mm profila