Save že dolgo ne delajo v Kranju.Naročil Savo uhp 2, predvsem sem med cincal savo in nexen, na koncu se odlocil za "domače". In dobil gume made in Poland. Sedaj sem skeptičen, verjetno naveza Poljska Nutella. Ali sem upravičeno skeptičen, ali je to le mit?
Naročil Savo uhp 2, predvsem sem med cincal savo in nexen, na koncu se odlocil za "domače". In dobil gume made in Poland. Sedaj sem skeptičen, verjetno naveza Poljska Nutella. Ali sem upravičeno skeptičen, ali je to le mit?
To na pamet ali imaš potrjen vir. Ker kolko jaz vem se ročno orodje kuje še vedno v slo.Tud recimo za šraufenciger ne smeš več Unior kupovat ker so made in china, Gedore (profi, blue linija) so pa made in slovenija.
Sedaj točno za izvijače ti ne vem povedat, ker kar jih imam doma od uniorja (20+ let stari) so slovenski, 100% pa so slovenski tudi gedore (blue) ker sem jih dobil v akciji ceneje od unior verzije.To na pamet ali imaš potrjen vir. Ker kolko jaz vem se ročno orodje kuje še vedno v slo.
Leta 1999 sem bil v Turčiji... In presenečen opazoval, koliko reklamnih tabel je bilo za SAVA gume...Savo sem pred leti dobil tudi tursko
Unior ne dela odlitkov...Sedaj točno za izvijače ti ne vem povedat, ker kar jih imam doma od uniorja (20+ let stari) so slovenski, 100% pa so slovenski tudi gedore (blue) ker sem jih dobil v akciji ceneje od unior verzije.
Sem pa v upanju na kvaliteto kupil pred kratkim neke klešče (tamale ščipalke) in so made in china.
Sicer večino prometa Unior naredi z odlitki za druge namene (ne za ročno orodje) in imajo kar veliko fabriko oz. več njih na kitajskem.
Men tudi UHP 2 pobere, samo je s ceno tok nižje, da pač menjam na dve sezoni.Sava Intensa UHP2 215/50R17 Made in Germany briga me, če pride iz Poljske, guma je zelo dobra, samo malo mi zdrži kilometrine, je pa Volvo baje znan zaradi teže, da radira gume. Zimskih 16 mi ne radira, letne 17 pa zelo.
Nimam pojma kok kilometrov.Kolk km je to? Jaz sem jih po 70k km zaradi starosti mogo menjat. Profila bi še blo za letos če na eno oko pogledaš