Lepote multikulturnosti 4

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.858
2.153
113
Sodelavec iz Zimbabweja (belec) se je pred tremi leti po pridobitvi "zelene karte" preselil v ZDA. Sedaj čaka na leto 2025, da poteče pet let za pridobitev ameriškega potnega lista, nato se bo preselil nazaj v Zim. Ultra kapitalizem, zombiji na ulici in fejk nasmehi so se mu zagabili.

• Všeč mi je
Reactions: bizi

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.989
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
Sodelavec iz Zimbabweja (belec) se je pred tremi leti po pridobitvi "zelene karte" preselil v ZDA. Sedaj čaka na leto 2025, da poteče pet let za pridobitev ameriškega potnega lista, nato se bo preselil nazaj v Zim. Ultra kapitalizem, zombiji na ulici in fejk nasmehi so se mu zagabili.
Še strinjam ampak očitno spoznali da hlapci Kitajcem ni biti ok, so pa ugotovili,da velika večina izgnanih belcev sploh ni bila slaba za državo

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.717
2.802
113
Ko sem pred cca 15 leti potoval po tistih koncih (JAR, Namibija, Botsvana, Zambija) so mi praktično vsi belci zatrjevali, da se dogaja apartheid nad belci in nekateri so celo razumeli, da gre za črnsko povračilo za večdesetletno zatiranje. Je pa bilo tudi večini črncev s katerimi sem kontaktiral jasno, da brez izobraženih črncev nimajo kaj iskat v modernem gospodarstvu.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Ravno sem tole gledal na Planet TV. Družina cigotov NOVAK z 16 otroci, pa mladoletni deca že poročeni z svojimi otroci. Pa to vlečejo kolk. 10k na mesec, pa nobeden nima 1 dan delovne dobe. Sam kriminal pa 25 ur cajta na dan. Mi bumbarji pa te izmečke hranimo z poštenim delom.

Kot prvo bi ukinil ločevanje odpadkov, pa to gamad nagnal v halo ločevat, da si vsaj kej v lajfu svojimi rokami zaslužili.

Država jih carta od kar se skotijo in še en teden po smrti dokler jih država z našim denarjem ne zagrebe. V lajfu jim ni treba z kurcem mignt. Sosednji kmet se pa jebe cel lajf za tist evro, da ga lahk te fukajo v glavo.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.169
1.144
113
Tolažim se, da to ne more več dolgo trajat.
Toliko so jim zrasla krila, da si upajo čisto vse. In enkrat kmalu se bodo spravili "na napačnega".
Edino to še ni jasno, ali bo ta "napačni" še bolj nor od njih, ali pa bo imel boljše zveze pri vrhu. V obeh primerih se cigotom ne bo dobro godilo.
In potem se bodo spet vsi čudili "le kako je lahko do tega prišlo!"

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.425
113
Pomurje
Tolažim se, da to ne more več dolgo trajat.
Toliko so jim zrasla krila, da si upajo čisto vse. In enkrat kmalu se bodo spravili "na napačnega".
Edino to še ni jasno, ali bo ta "napačni" še bolj nor od njih, ali pa bo imel boljše zveze pri vrhu. V obeh primerih se cigotom ne bo dobro godilo.
In potem se bodo spet vsi čudili "le kako je lahko do tega prišlo!"
So neki nabriti navijači hteli v Püšči red narediti, pa so šli brez kùrcov z veselice.

Upor? Od stotih civilov se jih bo pet teplo, od stotih cigotov se jih bo stodeset teplo.

• Všeč mi je
Reactions: kalbo in 8888

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.408
4.979
113

Danes celo opazil policijsko patruljo ki je na Viču čekirala azilante...

Samo gledam, da katerega ne povozim, ne jebejo oni rdeče luči na semaforju, šetajo, letajo čez, kot da jih ni...

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.858
2.153
113
Pozitivno presenečen sem, da je RTVSLO objavila to statistiko. Kot prebivalec Bonifacije razen nekaj izgubljenih pohodnikov iz solarija nisem opazil česarkoli sumljivega.
Je pa res, da tudi v preteklosti na tem območju ni bilo kaj dosti dogajanja. Mogoče smo preblizu PP..

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.008
9.535
113
Ravno sem tole gledal na Planet TV. Družina cigotov NOVAK z 16 otroci, pa mladoletni deca že poročeni z svojimi otroci. Pa to vlečejo kolk. 10k na mesec, pa nobeden nima 1 dan delovne dobe. Sam kriminal pa 25 ur cajta na dan. Mi bumbarji pa te izmečke hranimo z poštenim delom.

Kot prvo bi ukinil ločevanje odpadkov, pa to gamad nagnal v halo ločevat, da si vsaj kej v lajfu svojimi rokami zaslužili.

Država jih carta od kar se skotijo in še en teden po smrti dokler jih država z našim denarjem ne zagrebe. V lajfu jim ni treba z kurcem mignt. Sosednji kmet se pa jebe cel lajf za tist evro, da ga lahk te fukajo v glavo.
In to je zate nekaj novega? Cigoti tako živijo že veliko število let.

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Včasih so mir dali, zdej pa same pizdarije delajo. Folk ne more na svojo zemljo, samo grozijo, z orožjem, takoj jih je 20 na kupu, da ne govorimo da jim ni nič sveto. Ne lastnina, ne pravice drugih. Ta drhal iz Dobruške vasi ustrahuje vse okioli sebe. Majmuni gredo ponoči na pašnik in kravo razsekajo, bog si ga vedi kako so jo mučili. Pa to je za v rezervat, ne pa v današnjo družbo. Država pa nič, samo carta jih. Ravno v dobruški vasi je pred leti en cigano bombo v bajto fukno, ker jih je mel poln hurac, neki podjetnik, iz dneva v dan mu je nstajala večja škoda, mi slovenci pa naj to samo požremo in se jim klanjamo. Bo še krvi enga lepega dneva.