Kar se vonja tiče, bi jaz (ker se srečujem z xx ljudmi) rekel, da nekateri "pravi" Slovenci smrdijo še bolj, ker se niso par tednov tuširali... Žal...
Kar se vonja tiče, bi jaz (ker se srečujem z xx ljudmi) rekel, da nekateri "pravi" Slovenci smrdijo še bolj, ker se niso par tednov tuširali... Žal...
Da ni rasizma tu, bi z lahkoto dokazali, ko bi razkrili koliko domačih prešvicanih machotov so napotili ven.
Glede na odziv murglskih islamskih medijev danes ni rečeno da se to res ne bo zgodilo.Zdaj pa kamenjat lastnika in osebje, lokal pa zažgat.
In, če takemu nakažeš tako, da se primeš za nosnice?? Ne boš samo v medijih pristal ampak tudi pri "Tavelikem"
Ali sem se zmotil ?
Ne vem, kje ti zivis, ampak sam sem imel dva kafica, oba "na vasi", nikol ni nihce smrdel, da bi kogarkoli motilo. In v svojih letih od 14 - 35, ko sem redno hodil ven, nisem naletel (razen ene đulfe)na smrdeco osebo, tako da mi ni jasno, kaki ljudje hodijo v Lj ven. Pa sem nekajkrat bil in tudi 0. Zgleda, da se mi na vasi bolj redno tusiramo, kot mescani. Ne vem, kako si naj drugace to razlagam.ŠE enkrat:
Da ni rasizma tu, bi z lahkoto dokazali, ko bi razkrili koliko domačih belih prešvicanih machotov so napotili ven.
Ker pa tega očitno ne morejo, je morda to kar je "stara levičarka takoj izpostavila" res? Sploh, ker je to celo razumsko (kar je tu nekaj nepojmljivega) utemeljila?
Pravzaprav kakor pišejo ta dva Francoza sploh nista črnca. Torej so belca ven vrgli. Zdaj boš izredno vesel.Popolnoma prav imaš. In da lastnik bi da ni rasizma tu, z lahkoto dokazal, ko bi razkril koliko domačih belih prešvicanih machotov so napotili ven.
Še kakšna laž morda?Fancoz da, belec ne.Pravzaprav kakor pišejo ta dva Francoza sploh nista črnca. Torej so belca ven vrgli. Zdaj boš izredno vesel.
Ustava RS:Kaj, ko bi lastnik ali v bodoče kdorkoli, ki ima opravka z očitanjem rasizma itd. odkrito povedal, da je rasist in s tem odvzel veselje tistim, ki ga poskušajo etiketirat.
Koliko je potem to kaznivo in kako se to preganja?
V javnosti. Ne pa v zasebnih prostorih.Ustava RS:
63. člen
(prepoved spodbujanja k neenakopravnosti in nestrpnosti ter prepoved spodbujanja k nasilju in vojni)
Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti.