Lepote multikulturnosti 4

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
SeaEye%20rettet_Juni%202016.jpg

Fotošop mojstru je zaradi x-ov padla v oči.

Naši desničarji pa pač uživajo ob objavljanju lažnih novic in montiranih slik, ker jim to predstavlja neko zadovoljstvo.
Kaksne lažne novice? Vcasih so obupanke brez tiča hodile v afriko na sex turnejo...sedaj hodi afrika k njim na sex in da dobijo dokumente za v €U.
Pa ženske že razumem zakaj tako...ampak zakaj jih ti vabiš iz afrike ??? LGTB?

• Všeč mi je
Reactions: muho in 8888
I

Izbrisan uporabnik #9334

Mi je lučka za "opozorilo moderatorju" pregorela po objavi te slike.....mislim da nam je blo 99.9% uporabnikom tukaj jasno da je to fotoshop...ampak se ti vseeno dodatno zahvaljujem za dodatno pojasnilo :) 0.01% je le 0.01%....

Misliš - 0,1% ? Veš, decimalka sem ter tja kar precej nanese. Sploh moderatorjem.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Občasnik

Fizikalc
5. nov 2018
109
75
28
Belgija se je opravičila za ugrabitve na tisoče otrok iz Konga

Belgija je otroke ugrabljala v sodelovanju s Katoliško cerkvijo

Belgija se je opravičila za ugrabitve na tisoče rasno mešanih otrok iz Konga med letoma 1959 in 1962. Gre za priznavanje brutalne belgijske kolonizacije v Afriki, ki je trajala 80 let.

Danes se temu reče posvajanje otrok iz Afrike. Krepko čez tisoč jih nabavijo letno za v Evropo. Se bodo tudi njihovi starši opravičevali čez 60 let?

• Všeč mi je
Reactions: muho in Kamele0N

Občasnik

Fizikalc
5. nov 2018
109
75
28

Šeriatsko pravo jih moti samo, kadar se gre za prešuštnike in geje? Za ženske je kamenjanje do smrti in prodaja 10-letnic v zakon sprejemljivo? In zgleda, da je sprejemljivo tudi za Savdsko Arabijo.

In pravzaprav, zakaj se sploh razburjajo, saj Evropa že nekaj let pospešeno uvaža šerijatsko avantgardo.

• Všeč mi je
Reactions: muho

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Mi je lučka za "opozorilo moderatorju" pregorela po objavi te slike.....mislim da nam je blo 99.9% uporabnikom tukaj jasno da je to fotoshop...ampak se ti vseeno dodatno zahvaljujem za dodatno pojasnilo :) 0.01% je le 0.01%....
haha pol pa mora bit neki resnice na tem :D kaj se našim leftardovskim cuckom dovaža hunke da njihove fat, femi žene zadovoljujejo? :aplauz:
ajjaj erikson, si se mi zdel malo... drugačen :valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: muho