Lepote multikulturnosti 4

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Glede Afrike je kot napisano, 70 let nazaj 200mio, danes 1,3MILJARDE.
Koliko jo lahko sami preživijo? Btw Afrika ni samo puščava.

Evropska populacija - 70 let nazaj 550mio, danes 750mio.
Kdor misli da je rešitev da "afroevropejce" (ste zasledil ta nov izraz zadnje čase??) vozimo sem mu matematika res ne štima.

• Všeč mi je
Reactions: muho, B81 in Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.736
15.777
113
Radikalna desnica ne nastaja sama od sebe. Nastaja zaradi nekontroliranih migracij in dokazov o neclovecnosti migrantov, med katerimi se nekateri potem zapeljejo v mnozice ali postreljajo en klub do stevilke 130.

Za desnico rabis vzrok. In vzrok je jasen. Zal tak je.

Res je. Točno o tem sem sama pisala. Eno nasilje sproži drugo in če bomo iskali prvega, lahko gremo tja do Kajna in Abela ali pa še nazaj.

Zanimivo. Torej naj prvo nasilje enostavno ignoriramo ter tako poizkusimo ne sprožit drugega nasilja oz. odgovora/reakcije na prvo akcijo? Kolikokrat pa? Kdaj lahko pride do odziva, če sploh lahko pride ali je pač "edina možna opcija" podrejanje nasilni skupini do česar avtomatsko pride v kolikor ni odziva na primarno nasilje? In ne, ni potrebe po sprehajanju po zgodovini in iskanju krivde več tisoč let nazaj.

• Všeč mi je
Reactions: muho

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.767
6.159
113
blizu močvirne prestolnice
Fenomen mi je, zakaj se mlada Levica tako navdušuje nad grobim, lažnivim, nasilnim islamom, ki pretepa žensko in ubija geje. Ali vse to je ali bi vse to rada bila, ni druge.

Občasnik

Fizikalc
5. nov 2018
109
75
28
Poglej, že samo ogled obeh dokumentarcev istega avtorja ti vsaj malo razširi obzorje in pokaže, da situacija ni črnobela.
Sicer pa, kaj misliš da so naredili z zajetimi vladnimi vojaki na začetku dokumentarca? Ne glede na kateri strani si se boril (povečini niti ne prostovoljno), si moral ubijati in bil po vsej verjetnosti ubit s strani kakšen druge frakcije. Vsi pišete o tem da so bili med begunci fantje, ki bi morali braniti domovino. Katero domovino in na kateri strani? Misliš da so vsi rojeni morilci in verski fanatiki?

Katero domovino? Nekaj strani nazaj kritiziraš ljudi, kako nevljudno imenujejo predsednika slovenske države. Kako ti lahko veš, kaj je tvoja domovina, čeprav, priznam, da pogosto dvomim o tem, oni pa ne morejo. Zdaj se pa za te ljudi sprašuješ, katero domovino naj branijo? Zdej, ali si ti spet dvolična in podpiraš ISIS, ali pa so oni tako umsko zaostali, da ne vedo, kaj je domovina.Tretje možnosti ne vidim.

• Všeč mi je
Reactions: muho

muho

Majstr
6. feb 2019
858
335
63
A zato si jim hodila pomagat v sprejemne centre, kot se govori?
Ko smo ji to naprej metali, je rekla :tu so, lačni so, kaj zdaj hočmo, oskrbet jih je treba -nekaj v tem smislu ....
...sem vprašal, če na silo vstopim v njeno domovanje, bo tudi rekla :tu je, potreben je, treba ga je izpraznit ?...pa se ni izjasnila

muho

Majstr
6. feb 2019
858
335
63
Koliko jo lahko sami preživijo? Btw Afrika ni samo puščava.

Evropska populacija - 70 let nazaj 550mio, danes 750mio.
Kdor misli da je rešitev da "afroevropejce" (ste zasledil ta nov izraz zadnje čase??) vozimo sem mu matematika res ne štima.
To so nekaj dni nazaj v Bruslju zgruntali, takrat ko so tudi naši fake desničarji glasovali za ,,borbo proti afrofobnosti,, al nekaj takega. Je čarovnic zmanjkalo pa bodo zdaj afrofobe lovili :mad:

muho

Majstr
6. feb 2019
858
335
63
Moški na vhodu na dvorišče družinske hiše okoli 1.30 zjutraj z jekleno cevjo večkrat udaril neznanega moškega. Ta je bil zaradi hudih telesnih poškodb prepeljan v bolnišnico. Izkazalo se je, da gre za 19-letnega Pakistanca.
klik
In zdaj ga bo oblast kazensko preganjala zaradi poškodovanja vsiljivca? Tista oblast, ki dovoljuje sprehajanje preko državne meje in po državi, brez da bi sploh kdo vedel, kdo vse se nahaja na njenem ozemlju. Tista oblast, ki bi morala preprečiti in zavarovati državljane pred takšnimi vsiljivci.
za popisdit :mad:to je že več kot noro. Vse živo lahko pride noter, zaradi samoobrambe se pa zagovarja domačin davkoplačevalec
En tak ilegalc lahko mirne duše zagreši najtežja kriminalna dejanja pa nimaš šans da ga najdeš, če nihče ne ve niti da se nahaja na celini, kaj šele v državi. Noro.:nigladek:

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.067
113
Nuku`Alofa

.

Izkljucna krivda "clovekoljubnih" organizacij, ki so tj posiljale hrano in s tem efektivno unicile lastno proizvodnjo hrane, kolikor je te sploh bilo. Namesto hrane bi jim morali posiljati semena in motike pa naj sami pridelujejo hrano zase.
Seveda ne smemo zanemariti ogromnih kolicin zdravil (kjer ni bilo kontracepcijskih tablet).