Lepi ksiht ali dobri jozeljni?

Kero bi vi bolj verjetno izbrali?

• Skupaj glasov
    127

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
Relativno majhna noga (glede na višino) in kratki prsti...kratek tič
smirk-1.gif

kaj pa tisti ko nam noga še raste?
grims-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
itak..mam občutek, da obe skupaj nimata enega dobrega atributa, omenjenega v naslovu teme..
evil.gif

no lahko se pa motim..
wink-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Jaz imam cifro 45, samo ponavadi moram zaradi širine podplata vzeti kar 46, pancerji pa pod 47 itak ne pridejo v poštev
evil.gif

Ko grem poleti na morje mi sploh ni treba jemati plavutk s sabo, ko pa plavam ob obali moram pa paziti da ne brcam preveč z nogami ker drugače takoj začnem glisirati. Ob obali plaži se pa tega ne sme početi
ne-ne-1.gif

@zajfa: moral bi naredit še kakšno anketo o velikosti noge?
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ne vem no, a se samo meni zdi, a res še nisem videl nobene misice z velikimi jo*ško*ti ?
redface-1.gif

Če pa že imajo velike, so pa ziher umetne !
evil.gif

Če ne, potem to drži toliko, kot primerjava s stopali, prsti in velikostjo organa ....

Noker

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
Noker: vrjetno tudi nisi vidu debele ženske z majhnimi joškami? :D kaj sledi iz tega...da je sestavni del jošk tut maščoba, ki je pa itk tko neinteligentna da se na zna samo v joškah nabirat :D

drugač pa za tole s št. noge prvič slišm, in ne vrjamem da drži... sm pa že slišala teorijo o velikosti nosu (kao če ma model velik nos ma velikga tiča:D)... v to tut nism popolnoma prepričana :D al pa so moji kriteriji čist drugačni od ostalih...

drugač pa (odgovor na vprašanje zastavljeno nek bl zadej) mam raj tipa k dobr zgleda pa ma mejhnga, kot tipa k ma velkga pa ni lih za pogledat... itk je važna tehnika (akhm:D)

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Citat:
število testiranih subjektov

zagotovo lahko rečem le za tiste, pri katerih sem imela sama priložnost preverit 'stanje'. In, kot sem rekla, ponavadi je držalo, ne pa vedno. Recimo tipo, velik skoraj dva metra, je mel nogo komaj 42...tiča se pa skorajda ni vidlo
hysterical-1.gif

Pa še enkrat...itak da se gre tukaj za hec in to nikakor ne more biti neko relevantno merilo oz. ocena, kaj ima tip v hlačah. Sam ko recimo pri štirih od petih zadeva drži, se človek še sam začne spraševat, kaj pa če je vse res?
evil.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Jaz bom pa takole povedala; če ima tip ogromen ego in dober avto, ga je sigurno malo v hlačah
evil.gif

{sem samska, da ne bo kakšen pametnjakar prišel do zaključka, da je torej moj fant najverjetneje klošar, ki še bicikla še premore}

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Citat:
mam raj tipa k dobr zgleda pa ma mejhnga, kot tipa k ma velkga pa ni lih za pogledat... itk je važna tehnika (akhm:D)

jst pa lih obratno. No, seveda vse v svojih mejah...ampak ni hujšega kot da praktično ne čutiš tiča med seksom...takrat še tako dober videz ne odtehta tega primanjkljaja...tehnika pa tut ne...

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
ok sj jz sm mela tut v mislih meje normale...
wink-1.gif

čeprov lah rečm da sm bla s tipom k je za moje pojme zgledou kr solidno, pa ga ni blo lih nevem kolk v hlačah, pa je znou stvar velik bolj popedenat kt kkšn z konkretno batino
rolleyes-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik PNG pravi:

ni hujšega kot da praktično ne čutiš tiča med seksom..

...ja hudič je to če ma ženska tako kot Postojnska jama... vrjetno bi se temu lahko reklo tut (pre)obsežna kilometrina?

Nekje sem bral enkrat da imajo s tem velike probleme 'prijateljice noči', nekakšna poklicna deformacija. Očitno ta problem ni prisoten samo pri njih
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Tema je ksiht ali jozeljni, vi pa pristanete pri dolžini moških udov.
17758-icon_confused.gif

Če mene vprašate, je pri ženskah vse pomembno oz. več stvari kot pri decih. Zdej ali je to pravično in fer ali seksizem, prepustim kakim bolj deep forumom. Glasujem pa za ksiht in jozeljne.
Velikost moških prijateljčkov je pa ponavadi res obratnosorazmerna z velikostjo avta in/ali načinom vožnje. Velikost noge nima veze. In kot že rečeno velikokrat do sedaj - velikost je pomembna.
wink-1.gif

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Ehmmm, malo me moti mežikajoči smajli na koncu ...
tongue-1.gif
(Hec.)

Moj kratek odgovor na kratko vprašanje je: lep obraz. Ne sicer prelep, ker je to spet lahko na meji, in ponavadi je (preveč simetrije - vprašajte slikarje, kakšen dolgčas je lahko to ...), ampak tak nad povprečjem vsekakor mora biti. Pri obrazu so pa še pomembnejši detajli, oči (kot dobesedno zrcalo duše, "podaljšek" možganov), ustnice (čutnost), nos (intenzivnost), oblika spodnje čeljusti, ličnice, čelo itd. itd..
smile-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Kaj je bolj važno - obraz ali postava? Zame obraz. Prvo kar na moškemu (in ženski) opazim je obraz. Lepe, skladne poteze obraza so lahko zelo privlačne in seksi. Včasih še bolj kot pa neko mišičasto in lepo oblikovano telo.

''Hud body + nikakvi spodaj'' ali nič posebnega + obdarjen
Izberem drugo možnost. Pomembno je, da ga je kaj v hlačah. Če ni nič tam spodaj, si ne moreš kaj veliko pomagati z njim. No, saj tehnika je tudi pomembna, ni pa vse, nekaj pa že moraš čutiti, če hočeš kam priti.
wink-1.gif