Lepi ksiht ali dobri jozeljni?

Kero bi vi bolj verjetno izbrali?

• Skupaj glasov
    127

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Emm. Če bi spremljal najnovejše raziskave in razne objave, bi lahko zasledil tudi "novico" da se celulit v nekaterih primerih pojavi tudi pri moških.

Emm, prvo kot prvo sploh močno dvomim, da si ONA in sumim da si alter. Samo še ne vem, od koga, morda od Zajfe?
Em, to ne. Zaradi anket. Morda od Batateja? Em, ne. Stil pisanja
hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

Kot drugo pa te moram razočarat z dejstvom, da so z "moškim" celulitom "obdarjeni" le redki moški, ženskam pa je ta "napaka" dana že ob rojstvu ... (geni.
grims-1.gif
)

Noker

Atrix

Pripravnik
11. dec 2007
93
0
6
Zakaj moški nimajo celulita?

- Ker je grdo.

Zakaj imajo ženske celulit?

- Ker je grdo

evil.gif

Nazadnje urejeno:

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
zdej, na centimeter natančno rečt, kakšna je prava dolžina, je težko, ker:
1.) nisem merila tiča tipom
2.) ponavadi nisem vprašala o dolžini

edino bivši se mi zdi, da je rekel, da ima okoli 17-18 in je bilo v nekaterih pozah kar neprijetno, tako da bi recimo zase rekla, da mi optimalno ustreza nekje 13-16 cm...je pa seveda vseeno odvisno od tega, kdaj in kako si ga izmeriš, če se že gremo take podrobnosti. Kar lahko zagotovo rečem, je, da lahko primanjklaj pri dolžini deloma nadomesti debelina, a le do določene meje (ultra debel tič ni nč kej sexi, če mene vprašaš...)

Pa fantje, to, da ženska včasih enostavno ne čuti tiča dovolj, ni (zgolj) posledica zjahanosti....vsaj pri teh letih še ne...če oba uživata, je miška navlažena in toliko bolj drsi...v vsej tisti vlažnosti se pa majhen tiček kar izgubi
shocked-1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik PNG pravi:Pa fantje, to, da ženska včasih enostavno ne čuti tiča dovolj, ni (zgolj) posledica zjahanosti....vsaj pri teh letih še ne...če oba uživata, je miška navlažena in toliko bolj drsi...v vsej tisti vlažnosti se pa majhen tiček kar izgubi
shocked-1.gif

zmaga.gif

če mene kdo vpraša, je baba lahko zjahana, če jih da ene 50 ali več skoz, ne vem no, al pa po porodu npr. tut tamala ni več tko ozka
evil.gif

Ste tipi hecni. Če vašega malega ženska ne čuti dovolj, je zjahana
hysterical-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
15cm je povprečen ... ni moški kriv, če ma ženska tako fuflo, da not padeš, če ne paziš

če pa ga ne čuti zaradi vlažnosti pa je tak vredi ... te vsaj veš, da ji paše
grin1.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
15cm je povprečen ... ni moški kriv, če ma ženska tako fuflo, da not padeš, če ne paziš

Ja če noter padeš pa ven sexaš ne
hysterical-1.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Ne niste ve krive.
Baje se da tudi raztegnjeno tamalo natrenirati, da je prav lepo ozka, ko jo stisneš skupaj. Vse se da samo če je volja in želja.

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
He he... kere izvirne padajo tle... sem mogla že pogledat v keri temo smo, ker nism bla čis 100%
cool-1.gif

Na to temo niti nimam kej dost komentirat, sam če bi mogoče zbirala žensko oz. se postavla v moško kožo... pa če bi že mogla zbirat med faco pa joški... mislm da bi faca zmagala... hmmm... Vsaka joškica ma bradavičko k se lahko igraš z njo/njima... ne glede na košarco...
evil.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
In seveda so spet ženske tiste, ki imajo raztegnjeno, nimajo tipi malih. Zeh!

Bo kar držalo. Mi imamo dovolj velike, da nam vedno pride, ve pa očitno nimate dovolj ozkih za to. Ali pač?
grin1.gif

Moški reproduktivni organi očitno funkcionirajo, kot je treba. Ne iskat problemov tam, kjer jih ni.
tongue-1.gif

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
ah ženske... kok me sam kompliciramo,a?? V soboto zvečer smo pa dobre za ogovarjat,a?
evil.gif