Evo, misija uspela, vsaj upam.
Namreč, končal sem zvečer, tako da na soncu še nisem videl učinka.
Torej, gremo po korakih:
1.) Plastelin: zadeva je odlična in je pobrala vse sranje dol, problem je bil le ta, da v filmčku vse skupaj traja par minut, jaz sem rabil 4 ured, da sem ga poštimal. Namreč, ko se lotiš in pogledaš od blizu vidiš, da ni le par pikic temveč je dobesedno cel avto nasran od tega. Celo na zadnji havbi je bilo vse posrano. Poleg tega je v filmčku plastelin čisto mehek in zgolj malo pritisneš. No, ni držalo, sem moral kar pritisnit, da je pobral nekatero sranje dol. Je pa res, da 2 stopinji nad nulo verjetno niso optimalna temperatura za plastelin
. Po plastelinanju sem ga še enkrat opral.
2.) Poliranje je trajalo kakšni 2 uri, skupaj z zaščito. Izredno zadovoljen sem, da mi je precej odrgnin odstranilo.
3.) Voskanje kakšno urco. Pa ta faking vosek je tako dišal po jagodah, da bi ga kmalu pojedel.
In potem cel avto tudi.
V glavnem: avto je sedaj čist svinjarije in ga spet lahko normalno pogledam. Tudi zvečer je bil odsev odličen (v primerjavi s prej). Se pa verjetno ne bom več lotil te zadeve ročno, namreč tipkam zelo počasi, ker se mi roka ravno še drži telesa in boli hudičevo.
Tako da, bo treba it v lov za polirko.