Marsikaj se dobi za ta znesek. Jaz bi ti priporočal nekaj na AMD osnovi. Vsaj rtenutno.Isce se 15,6" laptop, ki se bo uporabljal predvsem za zoom in velik odprtih zavihkov vmes. 7 let je to delo zgledno odpravljal Medion, danes pa so odpovedali panti. Hofer ta trenutek nika nic v ponudbi. Kaj priporocate, kaksen Hp probook? Budget do max 700€. Hvala.
dvdrw je dans en glih tolk koristna zadeva k floppy drive al pa kasetnik.... a ta pa je prešvoh za vas ... še DVD writer ima ! (zna bit precej koristno)....
HP 250 G7 15,6" 1920x1080/i3-1005G1/8GB/256GB/W10 Home (197Q8EA) prenosni računalnik
Povežite se s cenovno ugodnim prenosnim računalnikom HP 250.www.bigbang.si
Ti veš, da sem jest bolj konzervativen in kot bolj slabo kaže, se utegne v uporabo spet kot uderground vrnitdvdrw je dans en glih tolk koristna zadeva k floppy drive al pa kasetnik.
Isce se 15,6" laptop, ki se bo uporabljal predvsem za zoom in velik odprtih zavihkov vmes. 7 let je to delo zgledno odpravljal Medion, danes pa so odpovedali panti. Hofer ta trenutek nika nic v ponudbi. Kaj priporocate, kaksen Hp probook? Budget do max 700€. Hvala.
S prihodom 5 generacije AMD procesorjev, je kar veliko izbire zdaj.
i3 i5 i7 so komercialne oznake rangov procesorjev. Kot clio megane itd.Vem, da je star post ampak vseeno.
Sem že tok časa iz informatike, da ne poznam več vzporednic AMD in Intel...
5 gen AMD = i3 ali i5?
Oz. kako si sledijo CPUji?!
Če primerjaš po cenah, potem je blizu temu. Ampak zna biti, da je Ryzen vseeno boljši kot (po zgornjih oznakah) primerljivi Intel.Sem sledil procesorjem do kakšnih 10 let nazaj.
Generacije se tudi pri intelu razlikujejo tako kot pri AMD....
Torej gre CPU primerjava Intel/AMD nekako tako:
i3 - ryzen3
i5 - ryzen5
i7 - ryzen7
?!