Nov ali rabljen?
1. od preverjenih prodajalcev ni panike.1. je transport/dostava iz tujine OK stvar?
2. teli prenosniki laufajo samo na Wi FI?
Vsi delajo na elektriko1. je transport/dostava iz tujine OK stvar?
2. teli prenosniki laufajo samo na Wi FI?
S CSl sem že naročal. Poštnina je 20eur1. od preverjenih prodajalcev ni panike.
2. večinoma je samo še wi-fi ja
Nameščeni licenčni W11 PROop hoče met še polkna zraven...prva ponudba voltaira potemtakem odpade.
prva ponudba majstr, ne ta iz shopsterja. ta jih ima, to sem videl. ampak, ni treba zdej vojne...Nameščeni licenčni W11 PRO
Ni vojne Ne glede na povezavo je vsak pc ready to use z licenčnimi windowsi. Edino če nisem razumel kontektsa. All good...prva ponudba majstr, ne ta iz shopsterja. ta jih ima, to sem videl. ampak, ni treba zdej vojne...
Poglej na Geekbuy, za tak denar dobiš že novega, i7 ali Ryzen podoben performance, primeren tudi za igre, ampak tisti so 16", dober zaslon 165Hz. Samo moje mnenje. Spremljam prenosnike na tej strani občasno in so kar dobre cene za to kar imajo. Rabljenega pa priporočam Lenovo (Thinkpad).Kakšen predlog za rabljen 15.6 prenosnik? Cca do 900€, vsaj i7, pisarniška uporaba+ SolidWorks.
Kakšen predlog za rabljen 15.6 prenosnik? Cca do 900€, vsaj i7, pisarniška uporaba+ SolidWorks.
Saj tile elitebook so mi všeč in cenovno sprejemljivi. Ne, saj ne iščem workststion, to vem, da bil moral več plačati. Samo berem razne komentarje o problemih hpjev v zadnjih letih.Prenosnik, HP EliteBook 850 G7... kvaliteta A++ | re-new (!) | Refurbished rabljeni prenosniki visoke kakovosti z garancijo | Brown Bear Team d.o.o.
39.6 cm (15.6'') ekran, Intel Core i7-10610U 1.80 GHz, 32 GB, 2000 GB SSD NVMe (nov!), grafika NVIDIA GeForce, kamera...www.bbt.si
rabljena/obnovljena zadeva. rama dovolj za solidworks, procesor sicer ni tako star, pa vseeno, bo zadosti. tudi grafika bo ok. ni pa to tisti pravi workstation, se pravi, narisal boš lahko, kakšne kompleksne zadeve ti pa ne bo obdelal prav hitro...