Odločila se je za tega.Tako da nosila si ga bo pa sama jaz ga ji sigurno ne bom
Ji ga bo tip nosu...
Odločila se je za tega.Tako da nosila si ga bo pa sama jaz ga ji sigurno ne bom
Ja imela ga bo v študentskem domu,doma je itak namizni računalnik.Upam da ji zdrži še za čez fax.Ja sem videl ja.Windowse si naložim sam
Mal si me zakuru s tem Type-C port replikatorji, poznaš kakega pametnega ki omogoča priklop dveh monitorjev (HDMI ali DisplayPort)?Obvezno kupi nek laptop, na katerega lahko priklopiš USB Type-C "docking" (beri: port replicator). Potem pa kupiš samo en zunanji monitor z vgrajenim dockingom in na monitor priklopiš še tipkovnico in miško. Med monitorjem in laptopom je potem samo USB Type-C kabel, preko katerega poteka čisto vse, tudi polnenje laptopa (monitor polni laptop).
Recimo tale monitor: https://www.lenovo.com/us/en/access...h-10A16270QP127inch-Monitor-HDMI/p/61AFGAR1US
Sicer pa dobiš za ~30€ tudi ločene Type-C port replicatorje, ki jih uporabiš na klasičnem monitorju (primer na Amazonu). Ampak če monitorja še nimaš, potem kupiš seveda takšnega z že vgrajenim "dockom".
Thinkpad imaš moj da
Mal si me zakuru s tem Type-C port replikatorji, poznaš kakega pametnega ki omogoča priklop dveh monitorjev (HDMI ali DisplayPort)?
Edit: mogoče tole?
V ponedeljek lahko ne bo več zalogeBom do ponedeljka,potem bom pa obvezno moral.
Hvala za pošten odgovor
Koliko € je poštnine? Da se ne prijavljam samo zaradi tegaEvo.Naročeno
Lenovo IdeaPad 5i 15ITL05 graphite grey Notebook - bei expert kaufen
Lenovo IdeaPad 5i 15ITL05 graphite grey Notebook (15,6 Zoll Full-HD, i5-1135G7, 16 GB RAM, 512 GB SSD, Intel Iris Xe Graphics, Fingerprintsensor, backlight Keyboard, Windows 10 Home) - Jetzt reservieren und im Markt abholen oder direkt liefern lassenwww.expert.de
Na koncu se nisem odločil za tega, saj sem ugotovil, da je grafično preveč podhranjen. Ne potrebujem ga za igranje iger, želim pa, da mi Zwift tekoče laufa. Za max resolucijo naj bi bila kartica ranga GTX 970.Prenosni računalnik LENOVO IdeaPad 5 (15ARE05) - EKSPONAT
Artikel je razstavni eksponat. Z opravljenim spletnim nakupom se stranka strinja razstavnim eksponatom. Artikel se pošilja v originalni embalaži z vsemi pripadajočimi dodatki, brez napak in poškodb. Uveljavljanje reklamacij je v skladu z garancijskim listom in veljavno zakonodajo. Garancijski...www.harveynorman.si
Na koncu se nisem odločil za tega, saj sem ugotovil, da je grafično preveč podhranjen. Ne potrebujem ga za igranje iger, želim pa, da mi Zwift tekoče laufa. Za max resolucijo naj bi bila kartica ranga GTX 970.
Iščem naprej... Hvala vseeno za predlog.
Če komu koristi, naročil USB-C port replicator z Amazona: https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08X14KRMB/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1Mal si me zakuru s tem Type-C port replikatorji, poznaš kakega pametnega ki omogoča priklop dveh monitorjev (HDMI ali DisplayPort)?
Edit: mogoče tole?