Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
V današnjih časih lahko zmagaš na Touru, le če si na igli.
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Evo, naslednje leto na Touru gredo v eni etapi dvakrat na 'Alpe d'Huez........ kaj so nori ali kaj, prav prosijo si da se cela karavana pika
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Kako ves, da jih Armstrong ne bi nikoli dal cez? Kolikor vem, Armstrong se nikoli ni probal kaj takega, vsaj da bi jaz vedel ne. Robis pa je probal to, kar je pocel Armstrong in tam se ni najbolj izkazal. Pa tudi, za Robica dvomim, da je bil naspikan, vsaj en v taki meri in tak organizitano, kot so danasnji profi kolesarji. Zakaj? Enostavno zato, ker na RAAM-u ni nekega hudega denarja v igri. Tud kompetitivnost ni neka, bolj pridejo mozaki, ki jim je to gušt, kot pa da gre za neko cislano disciplino. In v takih nisah imamo slovenci ponavad uspehe
edit: Aja, pa Jure je zame bil in vedno bo heroj! Baloh se trudi, ampak ni to to. Slisi se grdo in ni tako misljeno, samo Jure je bil en in edini - primer prave gorenjske trme
Citat:
Uporabnik miha123 pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Evo, naslednje leto na Touru gredo v eni etapi dvakrat na 'Alpe d'Huez........ kaj so nori ali kaj, prav prosijo si da se cela karavana pika
In kaj potem, tudi če grejo 5x. Jaz sem letos kolesaril v Franciji en teden, vsak dan smo delali po cca 150km in cca 3k višincev, zadnji dan sem šel 2x na Alpe d'Huez, iz iste smeri kot gredo oni, pa se nisem nič pikal.
Če ti tega nisi sposoben in nimaš kondicije, potem ne pomeni, da drugi, ki to zmorejo, da so vsi napikani.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
V današnjih časih lahko zmagaš na Touru, le če si na igli.