Laguna V6, C5 V6 in podobni

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Svetujem alfin V6 motor. To je to.
grin1.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jah glej, če že zdaj tako gledaš na denar, potem ti najvišjega registracijskega ranga res ne bi svetoval.

Ker roko na srce, če si želiš voziti tak avto, ne boš gledal ravno največjega škarta, ampak bi se po zdravi pameti odločil za premium razred (tisti BMW 7 bi bil za moje pojme skoraj idealen). Tiste lagune in podobno te kratkoročno ne bodo prišle nič ceneje, kvečjemu bi ti znale kakšno luknjo v denarnici več narediti.
smile-1.gif

Zato, če boš res vzel takšen avto, glej da se boš vsaj vozil ko gospod, ne pa da te bo ves čas strah, kdaj bo kaj crknilo.
smile-1.gif

Jaz bi na tvojem mestu gledal za čem manjšim.

klošar, dihaj. Globoko in skoncentrirano.

Če bi pozorno prebral prispevke pred tem bi videl, da se zavedam, da je tak avto, premium ali nepremium razreda metanje denarja skozi okno. Pripravljen sem dati zanj toliko, več pa ne. In to ne pomeni, da ne bi imel več. Ker pa nimam izkušenj s takimi avti, si moram najprej kakega pogledat in se pozanimati ali tak avtomobil "vrača" kaj veselja. V nasprotnem primeru bom pozabil na vse skupaj.

In nehaj že enkrat najedat s tem premium razredom. To so preveliki avti s katerimi jaz nimam kaj počet. In ni šans, da so cenejši od ene lagune. Če razbijem samo luč, bo od sedmice gotovo precej dražja kot od lagune. Klošar, kako kaj domači Audi? Še sreča, da ni laguna. Bi moral prodat svojo Corso, da bi bilo za sprotna popravila.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.506
10.734
113
si slišal za ebay? ne bos verjel za prejšnega Eja je tu nekje ko za laguno istega letnika
wink-1.gif
siebener pa kak evro vec, ampak ni za crknit

sicer pa kje piše da se moraš zaletet?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
AUDi?
2.4 Q ?
Pri takem padeš še v "limit" razred pri zavarovanju in cestnini. KO boš šel na >2,5 in 130kw, se ti bo registracija podvojila in bo znašala toliko kot boš dal za avto če nimaš 50%. NA koncu poraba bencina sploh ne bo pomembna, ker pri tvoji km ne bo porabil toliko kot bo stala registracija.

Pri kakšnih francozih in italijanih se bi vsaj jaz res še bolj bal elektronike kot pri kakšnih švabih.
Kot je že nekdo napisal. Š novih ne znajo popravit noveletnega dreveščka, kaj šele 10 let starih..

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Jaz te po eni strani popolnoma razumem,zakaj kupuješ tak avto
smile-1.gif

Racionalno gledano je res metanje denarja proč,ampak tole je za dušo!!!!
nahrung002.gif

Ampak razlika med nama in še s kom tukaj na foromu..........................jaz takih avtomobilov nebi pogledal!!!!
Za enak denar imaš res avto z dušo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jezen.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Glede na tvoj podpis E 240
pa kak bavarc 523, čeprav je že napisal da je to čefurski avto....
523

Safrane pa dobiš za pol te cene
1
2
3

sonata
ime spletne strani
od kupejev za dušo pa res dobiš samo forda
Bi pa pri takih avtih moral dobiti vsaj 20% popusta na oglaševano ceno, razen če je avto tip top. če pa je avtmatik pa še več. samo ne vem zakaj bi kupoval avt za "dušo" (prej za servis kot pa za dušo)

Se pa najprej izjasni ali boš plačeval polno registracijo ali ne?
manjša te pride 800 evrov, polna registracija (>2,5>130kw) pa okoli 1200 evrov. To so cene brez popusta.

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
glede na to da se v vprvi vrsti odločaš za 6 cilindraša in čare ki jih prinaša, šele potem za oblekico, je odgovor seveda na dlani: BMW
cheer.gif
sploh ne vem kaj se ubadaš z bilo čim drugim. Nakopal si boš stroške in slabo voljo. Čez bmw 6 cilindraša ga ni! petka je izven tvoje lige zaradi velikosti, se pravi pride trojkač v izbor. Za budget ki si si ga postavil, dobiš kako 323i, ki pelje scat kompletno vso francosko (tako zvano, ker to ni) konkurenco. 323i ne pade v najvišji razred zavarovanja, troši v mejah normale, zmogljivosti so zelo lepe, motor pa je bomb proof. dela in pika amen. oblekica e46 pa je za mene najboljši kompromis vseh faktorjev za vozila v tistem času. Edino prostornost zadaj je bolj boga.
Obstaja pa še seveda 325, 328 in 330
grims-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Sam p. benfla 2000-01 letnik za tak denar?? Vsaj tako on išče.

BTW: Coupe, ostane še 406 coupe, sam zopet starejši letniki...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Se strinjam da če gre no limit, naj gre pošteno no limit. Ne pa za nekih 10 konjev in nekaj 100 ccm.
Vsaj 230PS in vsaj 3.0 motor.... kakšen je pa strošek z V8 (4.0) pa nimam pojma.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jah glej, če že zdaj tako gledaš na denar, potem ti najvišjega registracijskega ranga res ne bi svetoval.

Ker roko na srce, če si želiš voziti tak avto, ne boš gledal ravno največjega škarta, ampak bi se po zdravi pameti odločil za premium razred (tisti BMW 7 bi bil za moje pojme skoraj idealen). Tiste lagune in podobno te kratkoročno ne bodo prišle nič ceneje, kvečjemu bi ti znale kakšno luknjo v denarnici več narediti.
smile-1.gif

Zato, če boš res vzel takšen avto, glej da se boš vsaj vozil ko gospod, ne pa da te bo ves čas strah, kdaj bo kaj crknilo.
smile-1.gif

Jaz bi na tvojem mestu gledal za čem manjšim.

klošar, dihaj. Globoko in skoncentrirano.

Če bi pozorno prebral prispevke pred tem bi videl, da se zavedam, da je tak avto, premium ali nepremium razreda metanje denarja skozi okno. Pripravljen sem dati zanj toliko, več pa ne. In to ne pomeni, da ne bi imel več. Ker pa nimam izkušenj s takimi avti, si moram najprej kakega pogledat in se pozanimati ali tak avtomobil "vrača" kaj veselja. V nasprotnem primeru bom pozabil na vse skupaj.

In nehaj že enkrat najedat s tem premium razredom. To so preveliki avti s katerimi jaz nimam kaj počet. In ni šans, da so cenejši od ene lagune. Če razbijem samo luč, bo od sedmice gotovo precej dražja kot od lagune. Klošar, kako kaj domači Audi? Še sreča, da ni laguna. Bi moral prodat svojo Corso, da bi bilo za sprotna popravila.

Jah če ti pa noben odgovor ni po godu, pa pojdi, kupi kar ti je všeč in zgoni do konca. Ne pa spraševati na forumu, če potem pokritiziraš vsak odgovor.
bonk.gif

Audi je super, boljši od 3/4 novih avtomobilov, ki jih imate vi na forumu.
cheer.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ti si tecen kot drek. najprej sprasujes, potem pametujes. sicer pa kar bodi pameten, itak bo tebe udarilo po denarnici ne mene.

na dlani sem ti ze serviral bmw forum. trenutno se prodajajo vsaj 4 e39 petice in tri e34, ki so za prste obliznit. ravno za tvoj zep. lahko pa nabavis mercedeza ali zaradi mene safrane-a baccara turbo, samo ne potem sprasevat, ce kdo pozna mehankarja in kje bi dobil aftermarket dele.

mislim, da je tema sama sebi namen in nimas v resnici kaj taksnega sploh kupiti. v nasprotnem primeru bi se ze odlocil za znamko in potem raziskoval dalje na temu primernih forumih. za vsako znamko posebej dobis v angleskem jeziku vsaj 3 - 4 zelo izcrpne forume, ker si potem lastniki pomagajo.

pri nas je scena mrtva oz. pogojno najdes enega ali dva strokovnjaka za citroena (foruma sta itak dva, ker so vecinoma gor otroci in se ne znajo zmenit nicesar), mislim, da enega za saaba in volvota, ene tri za mercedez in priblizno 8 za bmw (na bmw forumu bos nasel tudi najvec strokovnjakov, tapravih ne takih s tega foruma) s tem, da so deli preverjeno najcenejsi pri slednjem. tudi najbolj bulletproof so narejeni od vseh ostalih. to je tudi razlog zakaj prezivi toliko cefurjev in zakaj se cefurji poleg golfa 2 tudi odlocajo za te avtomobile (da zdrzijo 50k k brez menjave olja, ker itak nimajo za servise in jih potem prodajo naprej)

ce bos tako vztrajno tiscal glavo v pesek in se dejansko hoces nasrat, ti predlagam tudi kaksen maserati ghibli biturbo letnik 93. bos vsaj tiste 3 dni frajer, ne pa v laguni V6. prodati itak nobenega vec ne bos mogel.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Audi je super, boljši od 3/4 novih avtomobilov, ki jih imate vi na forumu.
cheer.gif

Kloško, Demerol ima mama za paciente, ne zato da ga ti zobaš prosto po prešernu.

Joj, ej, prav vesel sem, da si se ti oglasil. Daj, dobi si enega, ki ima malo bolj opremljeno staro A4, pa ga prosi, če ti da en krog z njim.
evil.gif

V tem tednu sem vozil novo Astro, čisto novega pro_ceeda in golfa V 06 letnik. Za šenk bi jih imel, za € pa nikoli. Prav usta mi je narazen vleklo, ko sem videl, da se v 10-let starem avtu bolje pelješ kot pa v čisto novem. Res, da rang ni primerljiv, bi pa morala leta tudi odtehtati svoje.

Jaz, da bom prosil nekoga, da me pelje z audijem? Pa ti si res pijan
hysterical-1.gif

Sem imel Subaruja 92.l, pa ga ni bilo Audija 2000.l v katerem bi se lepše peljal. Da o kvaliteti sploh ne govorim.

Skratka ne bluzi, vsak drugi uporabnik ima avto, ki je boljši kot Audi. Dacia Logan, Clio 1,2, Fiat Uno 1.0 ipd
evil.gif

Stvar okusa.

@all: sorry za off...sem končal...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Star BMW je primeren predvsem za trenirkarje. Žal to znamko pri nas vozijo večinoma ljudje, ki ji ne delajo najboljše reklame. Plus tega vrstni šestvaljnik? Nein, danke. In tudi BMW se kvari, e46 je pa sploh, kar se tega tiče, žalost.

Kar pa se bomb proof motorjev tiče -
hysterical-1.gif