Laguna V6, C5 V6 in podobni

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Spet ste zasmetili temo. In spet smo od "plebejskih" znamk prišli do super druper premium znamk. ggg: tema ni sama sebi namen, resno razmišljam, da bi kaj takega nabavil. Eksistenca je rešena, sedaj je pred otroci še čas za očkovo igračo.

Glede na to, da sem bil do sedaj zadovoljen s pregovorno zanič renaulti in fiati, bom najverjetneje tvegal z eno izmed teh dveh: laguna ali pa alfa.

... če ne bom prej obupal in kupil kaj novega ljudskega
frown-1.gif
. Kakšen dolgčas.

Dodano:
- konkretna odgovora z osebnimi izkušnjami sta bila pa itak samo dva. Nadvse uporabna, moram reči.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.685
6.712
113
pri taščici
hehe volva sem mu že jaz lepil nekoliko višje....

tud TT ni slaba izbira... če le ni polž zluftan..... bo treba Bluegti angažirat
wink-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
saj jaz ti govorim cisto iz izkusenj. renault in fiat sta odlicna in nepremagljiva v razredu majhnih avtomobilov. tega skoraj nihce ne zanika, ni pa receno, da znata narediti tudi R6, V6, V8, V12 motor (ali pa se je vedno nekje zalomilo) in obratno. bmw, mercedez se nista naredila dobrega avtomobila nizjega razreda. so pa prvi spet v prednosti pri manjsih turbo bencinarjih, kar jim je v krvi (fiatov 1.4l turbo jet je diamant, ravnotako renojev TCE naprimer). isto kot bi hotel kupiti casio uro za 300eur ali pa seiko za 1000eur, ceprav je slednje domena vsaj omege in obratno. omega tezko naredi uro, ki pokrije trzisce suunta (potapljaci). vse je samemu sebi namen.

imam otroka, in igracka pri teh letih je kvecjemu kaksen renault twingo turbo s 180KM, vse ostalo je nepotreben balast, izguba zivcev in denarja. lastno identiteto lahko najdes tudi ceneje in predvsem pametneje. odpri varcevalni racun za otroka in nakazuj tistih 500-800eur mesecno raje tja gor.
wink-1.gif

smile-1.gif

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Za tak denar, če bi jaz kuupoval nekaj takega, bi stoposto vzel tega

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2866482&show=1

sam če ni kaj narobe z avtom nekam poceni je......

LP
na autoscout je najcenejši 7.5k pa še tist je sumljiv

naslednji pa je 13.5k, pol pa spet naslednji 17.5k... torej neki ne štima, morda še kak lizing prevzameš ali kaj podobnega

Ste vsi slepi? Še enkrat preberite vse vrstice pod ceno. Prevzem leasinga je.
rolleyes-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
mah, samo to tud ne gre tolk kot si misliš, da mora it, sem imel priložnost ga vozit, pa sem bil malo razočaran, ker ko veš, da ma 300+ PS misliš da gre po zraku, pa ne gre
smile-1.gif

sicer sem res blindirano različico vozil, pa vseeno...

je pa to Avto z veliko začetnico

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Tak mu večina lima linke od avtov z veliko začetnico
cool-1.gif

Ampak kaj ko njega zanimajo popolnoma druge stvari,za katere jaz mislim,da ni vredno metat denarja.
uf-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.505
10.733
113
če je avto težji mu niti 500 konjev ne pomaga da bi letel ko raketa... tako da je to velika razlika.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Jaz bi imel Mondlca ST220, itak me registracija že tak ful pride, ampak preprosto takrat še niso bli nevemkolk pocen pa tut jajc nisem imel za to... Sem se pa zajebu, ker mi je z vidika registracije povsem isto al mam 2.0 145KM ali 2.5V6 173KM...

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
ne sej nisem mislil ST da sem ga zaj... obstaja tut 2.5V6 mondlc, pač mal več opreme, par konjev pa še mal navora...

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Tale audi je absolutno predrag. Pa naj bo to še kako dober avto.

Mondeo 2.5 je tudi dobra izbira. Bo treba kaj provat te stroje.