mogoče pa je to znak, da je veliko km bilo mestne vožnje. Prva gas, prva gas, prva gas....+ šofer brez občutka, kar italijani soCitat:
Uporabnik miha_zd pravi:
Za moje nestrokovno oko mi deluje prestavna ročica precej obrabljena za 145kkm, ali je tako pri vseh?
Citat:
Uporabnik top_shit pravi:
Ja, ampak tole tvoje razmišljanje je vseeno malce mimo.
Mi crkne pralni stroj ---> začnem prat na roke.
Mi toča razbije strešnike ---> bajto pokrijem s slamo.
Crkne dizelska pumpa ---> odslej kupujem samo še bencinarje.
Zgubim službo ---> grem na zavod, da se mi ne zgodi še enkrat isto (no, sej tale zadnja je za slovenceljne kr taprava)
Ja, je pa res, da je popravilo avtomatika(ampak, pustmo to, a ne, saj sem zgoraj napisal, da je to EDINI minus)
Citat:
Uporabnik miha_zd pravi:
Za moje nestrokovno oko mi deluje prestavna ročica precej obrabljena za 145kkm, ali je tako pri vseh?
Citat:
Uporabnik miha_zd pravi:
Tole se men zdi super izbira:Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Keri avto, ni nujno,da je karavan, ni nujno, da je rabljen bi blo vredu kupit za tam okoli 14.000 eur. recmo, da ne kupim Lagune Grandtour.... bi pa blo vredu da je diesel motor.
torej,
budget :14.000 eur
starost : novo ali letnik 2008 - 2010
motor : diesel
lahko podate kake predloge iz avto.net.....
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Keri avto, ni nujno,da je karavan, ni nujno, da je rabljen bi blo vredu kupit za tam okoli 14.000 eur. recmo, da ne kupim Lagune Grandtour.... bi pa blo vredu da je diesel motor.
torej,
budget :14.000 eur
starost : novo ali letnik 2008 - 2010
motor : diesel
lahko podate kake predloge iz avto.net.....