laguna 2.0 benciner

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Kje so časi mobisuxa in knof "ignoriraj uporabnika"...

Vedno posiljuje z znamko, ki si jo v danem trenutku lasti..če je ne maraš se pazi! Če rečeš nekaj v smisli "vsak ima svoj okus" pa spet ni prav, še nesramen rata do tebe!
grin1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Kaj temu manjka??

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4791568&show=1,

BOSE ozvočenje, kupljen v sloveniji....dobra cena?

cheer.gif
To je eden redkih avtov, ki mi je grd tako od zunaj (spredaj, zadaj in od strani), kot tudi od znotraj.
Verjamem, da si ti zadovoljen z njim, ampak meni ne potegne.

Vse lepo in prav, tvoje mišljenje...samo kaj ko te ni nobeden vprašal po njem
smile-1.gif
Vse lepo in prav, ampak avtor teme je spraševal za Laguno, ti pa moraš vedno posiljevati s to Lancio (prej pa z Roverjem).
Spominjaš me na prijatelja, ki mu je bil drugi avto Seat (prvi je bil Golf I) in od takrat je Seat oh in sploh, pa čeprav je bil avto samo še za na odpad.
pozdrav.gif

Mislim, pa kaj si spet obreknil ob Lancio ??! Avtor, kateri sprašuje o Laguni vozi Lancio in po naključju še celo Lybro ! In kaj je tu narobe, če sem mu namesto Lagune predlagal enak avto, ki ga vozi, torej Lybro z bencinskim motorjem??! Kdo je zdej tukaj prfuknjen?
hysterical-1.gif

Daj preden pišeš, pa ostali tud, dajte malo razmislit izven svojih primitivnih in nenormalno majhnih sposobnosti dojemanja.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.499
5.790
113
še nekaj. se ti ne zdi da če bi htel lybro z bencinskim motorjem nebi gledal potem lagune oziroma kaj drugega?
lybra je premala in nepraktična. to je tudi zraven tega da mam zdaj dizla glavni razlog da menjujem

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Saj se meni tudi zdi, da sprašuješ zato, ker ti Lybra več ne sede. Ker si ravno odgovarjal meni.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.499
5.790
113
vredna ni nič... po dat-u 4700 po evrotaks odkupni 2500. po avtonetu rečmo 3500, če maš seveda srečo, da jo kdo sploh pride pogledat.
muči jo pomankanje prostora in pa to da je dizl. hočem bencinca preprosto in avto v katerega spravim srf robo brez problemov. (torej zaželjen sprednji sedež ki se podre naprej. in zadnji sedeži, ki se zložijo ravno dol brez da dviguješ sedalni del.
lybra je "okrasni" karavan. to so italjani nardili da se lahko gospod iz rima med vikendom na izlet pelje in zadaj v prtlažnik vrže pesa. in ne zato da lahko kaj pelješ z avtom.
bi mel enoprostorca takoj, ampak ker je slovenija bolana na ta jeben dizl so spet vsi samo dizli.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pk..pač alfa 156..prostorsko

kaj pa amtra dizla..servisi, vzdrzevanje..al lenoba.

btw
za tako opremo..esapce..sedezi ven..2m nalagas 1m v visino

luka51

Guru
16. avg 2007
14.499
5.790
113
alfa 156 je še manjša.

espace spremljam. se še ni pojavil pametn benciner v mojih finančnih zmožnostih. v bistvu je espace že dolgo želja, ker je res avtobus. za 2 osebi brez blema robo not pa gasa po AC. . na strehi je tečno vezat, nemoreš vozit normalno itd. tu pa vržeš v avto in gremo. komu se ljubi vsakič prtlažnike gor šraufat. pa potem dol ko prideš zjeban dmov. avta neupaš nikjer pustit, ker ni noben problem tistih dveh gurtn odtegnit in robo odnest itd.
zakaj ne dizl? ker sem lani anredil 13k km. ker se pozimi ne ogreje, ker ruži, ker smrdi. ker nima zvoka. pač preprosto mi je bencinerja večji filing vozit.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
1. espace dizel. pejt na 20 dci brez tezav. za ogrevanje..webasto. je pa res, d akratke fure niso za dizla.
2. kok si gonil tvojga po kratkih furah..da vidim a je to pameten nakup

luka51

Guru
16. avg 2007
14.499
5.790
113
moj se goni skos po kratkih turah.
v glavnem tam 5-6km 1x na teden mogoče 25km v MB. pozimi pa se malo več vozim, recimo vsak dan na pohorje tam 17- 30km odv kam grem pa parkarat na sezono v avstrijo. tam se ap spet dela par km. pozimi ima avto redkokdaj šanso da se segreje do 70°C in to me najbol ubija. veni -10 šipe zmrznjene. pa gremo dol iz pohorja in avto hladn do doline, šip ne odtali mene pa zebe ko prasca. jebeš tako.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Kje so časi mobisuxa in knof "ignoriraj uporabnika"...

Ta opcija se nahaja v profilu uporabnika. Klikni na njegovo uporabnisko ime, potem pa jo imas spodaj desno pod istim imenom.

B81

22. jul 2007
37.699
10.959
113
Ta velik scenic potem....če uspeš najt bencinarja. Lancia Phedra..P 807...

luka51

Guru
16. avg 2007
14.499
5.790
113
v phedro sem se zaljubil odkar sem jo prvič videl v salonu ene 5 let nazaj. ampak smo spet pri bolanih slovencih
smile-1.gif
diesel powah.
scenica pa nebi kaj preveč.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Mu manjka kaj? Sicer pa 1.6 Scenic je nepremičnina, GS še bolj... 2.0 in 2.0T so pa redki kot zeleni psi in p... Štajerci
grin1.gif

Meni ne dela pretiranih skrbi (ravno toliko, da je zanimivo), agregat je eden izmed najboljših Renaultovih izdelkov (F4R).

luka51

Guru
16. avg 2007
14.499
5.790
113
nimam pojma če mu kaj manjka. ampak preprosto nebi ga mel
smile-1.gif
kot recimo ne opel astre in recimo hyundai tucsona, pa še se najde nekaj takih avtov.

uglavnem enega c5 še grem v lj pogledat 2.0 tam pri kompas pralnici če ga pozna kdo.
pa od nekega znanca se odpira neka ponudba da bo laguno 3.0 v6 prodajal. in če iz tega nebo nič ostanem pri lybri.