laguna 2.0 benciner

luka51

Guru
16. avg 2007
14.499
5.790
113
Fantje ali sem pri pameti da gledam laguno karavana 2002 letnik z okoli 150k km in 2.0 benciner?
je to vredno kupit. predvsem me zanima motor in menjalnik če je dobra roba ali je isto kot dci.
avto kot laguno poznam. ampak mam samo izkušnje z dci-ji :D nepoznam nobenega ki bi bil benciner. torej nimam pojma kako se 2.0 obnaša

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Načeloma so te bencinske Lagune super, sicer jaz ne bi jemal 2002 letnika. Stric ima ene 2006 letnika se mi zdi in avtomobil popolnoma brez težav.

Lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Pojma nimam kak vztrajnik ima, nisem ga narazen jemal
smile-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Iz Lancie na Renoja??
smile-1.gif

Drugače pa Laguna je dober avto. Stric ima praktično enakega, kot ta na sliki ( ok motor je 1.8 ). Pelje se lepo, prostora v prtljažniku dovolj.
Zakaj ne ostaneš na Lancii ? Delta je prav fajn...:)

luka51

Guru
16. avg 2007
14.499
5.790
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Zakaj ne ostaneš na Lancii ?

ker nima enega pametnega avta.... bi vzel lybro 2.0 pa jih ni takih kot bi jaz mel glede opreme. dizla nočem več. delta je "malo" predraga pa ni to to.

zdaj še iščem kakega pametnega stilota 1.8 16v če bo kje kaj. in če najdem itak vzamem stilota.

za lastnike lagun še eno vprašanje. ali se da sovoznikov sedež prevrnit naprej? če je odgovor ne potem nebo niti laguna
smile-1.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Pri Scenicu gre, ampak se takoj opazi, da je desni sedež drugače narejen kot levi. Na slikah te Lagune ni videti, da bi imel desni sedež drugačno konstrukcijo kot levi.

john

Pripravnik
27. sep 2007
646
0
16
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Fantje ali sem pri pameti da gledam laguno karavana 2002 letnik z okoli 150k km in 2.0 benciner?
je to vredno kupit. predvsem me zanima motor in menjalnik če je dobra roba ali je isto kot dci.
avto kot laguno poznam. ampak mam samo izkušnje z dci-ji :D nepoznam nobenega ki bi bil benciner. torej nimam pojma kako se 2.0 obnaša

Imam sam l2005, avto dela ko šus, brez vsake napake. Prevoženih 92000km. Le poraba je velika (10.3l). Res pa da imam težko nogo in kratke relacije.

LP Mare

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ESP ta avto verjetno ima ( po letniku sodeč - v kar pa dvomim, da ga ima tvoj, ki je 2002 ), tempomat ni problema zrihtat, spet tudi tvoj ga ni imel serijsko, glede usnja in več prostora pa ne morem oporekat
smile-1.gif

Imaš pa poceni strešne prečke
smile-1.gif
)

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Kaj temu manjka??

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4791568&show=1,

BOSE ozvočenje, kupljen v sloveniji....dobra cena?

cheer.gif
To je eden redkih avtov, ki mi je grd tako od zunaj (spredaj, zadaj in od strani), kot tudi od znotraj.
Verjamem, da si ti zadovoljen z njim, ampak meni ne potegne.

Vse lepo in prav, tvoje mišljenje...samo kaj ko te ni nobeden vprašal po njem
smile-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Kaj temu manjka??

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4791568&show=1,

BOSE ozvočenje, kupljen v sloveniji....dobra cena?

cheer.gif
To je eden redkih avtov, ki mi je grd tako od zunaj (spredaj, zadaj in od strani), kot tudi od znotraj.
Verjamem, da si ti zadovoljen z njim, ampak meni ne potegne.

Vse lepo in prav, tvoje mišljenje...samo kaj ko te ni nobeden vprašal po njem
smile-1.gif
Vse lepo in prav, ampak avtor teme je spraševal za Laguno, ti pa moraš vedno posiljevati s to Lancio (prej pa z Roverjem).
Spominjaš me na prijatelja, ki mu je bil drugi avto Seat (prvi je bil Golf I) in od takrat je Seat oh in sploh, pa čeprav je bil avto samo še za na odpad.
pozdrav.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.499
5.790
113
Citat:
ESP ta avto verjetno ima ( po letniku sodeč - v kar pa dvomim, da ga ima tvoj, ki je 2002 ), ,

ti kar dvomi, ti vsaj dolgčas nebo. letnik in esp nimata nobene veze

ni teorije da menjam za "navadno" lybro. če bi bi vzel edino emblemo ali intenso 2,0. ko se boš vsedo v eno od teh dveh boš takoj videl zakaj.

Nazadnje urejeno: