Kva noben ne gleda Rokometa?

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
We're sorry, this video is no longer available.

Na kaj si pa ciljal?

- na Baliæa, ker se je razpizdil nad Karabatiæem
- na Karabatiæa, ker je šel Baliæu z roko v faco
- na Vorija, ker je prestrašil sodnika
- na Baliæa, ker je dal medaljo v žep

?

Najbrž kaj drugega, al pa si prvič gledal kako odločilno tekmo v vrhunskem športu in si zato hiter na besedi d€bil.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Zdaj spet dela.

Pač Baliæev temperament brez katerega ne bi nikoli dogural tako daleč kot je in brez katerega tudi Hrvati (kljub njegovemu nikakvemu učinku v odločilnih bojih tega prvenstva) ne bi bili to kar so. Človek ne deluje šablonsko, na tak način ne more igrat in bo nestrinjanje z določenimi zadevami jasno pokazal. Tak je bil npr. MacEnroe, pa Zidane, Ivaniševiæ, Cantona, Rodman, Barkley, Gazza, .... In taki športniki so meni pri srcu, ker se ne sprenevedajo, povejo in naredijo kar mislijo, pa jim dol visi, če bo širša javnost to odobravala al ne. Brez zgoraj naštetih (in njim podobnih, ki mi ne padejo takoj na pamet) je šport bolj zanimiv, so kot začimba pri jedi. D€bili? I don't think so ...

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Zdaj spet dela.

Pač Baliæev temperament brez katerega ne bi nikoli dogural tako daleč kot je in brez katerega tudi Hrvati (kljub njegovemu nikakvemu učinku v odločilnih bojih tega prvenstva) ne bi bili to kar so. Človek ne deluje šablonsko, na tak način ne more igrat in bo nestrinjanje z določenimi zadevami jasno pokazal. Tak je bil npr. MacEnroe, pa Zidane, Ivaniševiæ, Cantona, Rodman, Barkley, Gazza, .... In taki športniki so meni pri srcu, ker se ne sprenevedajo, povejo in naredijo kar mislijo, pa jim dol visi, če bo širša javnost to odobravala al ne. Brez zgoraj naštetih (in njim podobnih, ki mi ne padejo takoj na pamet) je šport bolj zanimiv, so kot začimba pri jedi. D€bili? I don't think so ...

Športnik prve klase in seljak prve klase. Pade v isti razred kot Siniša Mihajloviæ. Zavrniti srebrno medaljo je sramota. In nespoštljivo tudi do soigralcev in trenerja. Skupaj so to dosegli. Oziroma po njegovih igrah sodeč so to dosegli vsi drugi, ne on. Zato bi moral biti še vesel. Vedno sem imel najvišje mnenje o njem (in tudi Vori-ju), po finalu so pa padli v isti razred kot Goluža in una mala provocirajoča grinta izpred nekaj let (žal sem ime pozabil). Car je (bil) Džomba.

Jaz recimo spoštujem športnike, ki so ogromno dosegli in obenem obdržali dostojanstvo. Jordan, Gretzky, Ali, Beckenbauer, Stangassinger, Ahonen itd.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:

Športnik prve klase in seljak prve klase. Pade v isti razred kot Siniša Mihajloviæ. Zavrniti srebrno medaljo je sramota. In nespoštljivo tudi do soigralcev in trenerja.

Jaz recimo spoštujem športnike, ki so ogromno dosegli in obenem obdržali dostojanstvo. Jordan, Gretzky, Ali, Beckenbauer, Stangassinger, Ahonen itd.

zmaga.gif
, se popolnoma strinjam. Lepa je bila npr. včeraj tudi Nadalova gesta, ko je tolažil Federerja.

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
en izmed refrenov na trgu v zagrebu je bil "hrvatska je prvak svijeta"
množica mi je zgledala dokaj rokometaško, tako da ne vem kaj točno so praznovali, hihihihihihihi

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Upam, da si bil nevtralno oblečen in si šel neopazno mimo.

Sicer pa še vedno gonijo svoje domovinske viže. Med premori in time out-i na tekmi, so vrteli skoraj izključno domoljubne, čeprav je že 15 let od konca vojne. To bo delegatom sigurno ostalo v spominu.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Drži. V tenisu je tudi precej tega. Če ne drugega se vsaj delajo, da so frendi.
evil.gif

Grikos

Pripravnik
21. jul 2007
386
0
16
Citat:
una mala provocirajoča grinta izpred nekaj let (žal sem ime pozabil)

Udovicic-Ivica.jpg

Tale tip mi je spil ogromno živcev v zlatih časih Zagreba in Celja
jezen.gif

P.S.
Ampak tedaj smo se imeli vsaj za kaj sekirati...
crazy1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
Meni je takrat Saračeviæ pil živce, hebeni provokator. Samo boji so bili pa pravi, pa tudi Zlatko se je parkrat jokal kot otrok
smile-1.gif

@Notranjc: mogoče imaš samo kratek spomin, pa naj te spomnim: ko smo pred 4 leti gostili prvenstvo je bilo med premori na vseh tekmah naše repke slišati: na juriš..... tudi na tekmi z nemci
smile-1.gif
brezveze se ob to spotikat, to pač napali gledalce in posledično rokometaše. Priznam da je tudi meni dvigovalo kocine pokonci, je pomagalo narediti dobro vzdušje.

Ob hrvaških: za dom spremni in u boj, u boj, za narod svoj...... sem pač ostal ravnodušen.