Kupujem "športno" uro

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Vrh ja, ker je odkrit in ima ura dober sprejem signala. Ostalo pozabi. Kot je napisal keber, v stenah ti bo tako narobe kazal, da bo že smešno. Ker so napake pri višini pogoste, bo zelo napačna tudi višinska razlika.

Citat:
Uporabnik keber pravi:
Meni ne bi bilo ok, če bi mi tri metre nad morjem kazalo nadmorsko višino 45 m, ki povrhu tega konstantno skače, ampak kakor komu. Mogoče se da tudi kako umerit, čeprav manjko barometričnega merjenja višine jaz ne morem oprostiti.

Mossero: za v stene pa definitivno ne rabim hehe. Če bi to rabil, potem bi se definitivno stegnil do 2-ke. Zame so "hribi" na izi zadeve, bolj trekking varjanta. Če bom pa slučajno šel enkrat na Triglav pa je tut vseeno
wink-1.gif

keber: Tudi dosedanji garmin210 je imel samo GPS višino, pa ob morju ni kazal 45m nadmorske.. Sklepam, da ta tudi ne bo.

Se pa strinjam, če rabiš za v gore je barometer nuja in s tem ambit 2. Jaz sem pa za razliko danes raje vinjeto nabavu
grin1.gif

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
Tudi sam se odločam za nakup Polar RCX5 Bike...gledam malo okrog vsepovsod ''mastne'' cene...najceneje na oskar veliki (ta spletna sploh deluje oz. kakšne izkušnje z njo)...mogoče še kdo ve kje se jo da ceneje dobiti?...ali priporočate kakšno drugo uro v tem rangu?...Hvala! (:)

LP B.

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Nazadnje urejeno:

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
JUhuhu!

Hvala obema...očitno bom moral paypal ali pa zdaj vse bolj priljubljene visa electron kartico nabavit...v SLO je najceneje oskar veliki 240€...samo nimam izkušenj z njimi...kolikor sem prebral na internetu so za ene resni za druge spet ne...vaša izkušnje z njim...Hvala! (:)

LP B.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik NeMeBasat pravi:
JUhuhu!

Hvala obema...očitno bom moral paypal ali pa zdaj vse bolj priljubljene visa electron kartico nabavit...v SLO je najceneje oskar veliki 240€...samo nimam izkušenj z njimi...kolikor sem prebral na internetu so za ene resni za druge spet ne...vaša izkušnje z njim...Hvala! (:)

LP B.

Sem kupil dve stvarit am. En podvodni panny, ki je spustil dušo, ga je bp vzel nazaj in namesto njega sem nato vzel eno skrinjo pa nekaj doplačal. Celo osebno sva se dobila za prevzem...

Z moje strani je bilo pozitivno, je pa to leto in pol nazaj...

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.223
3.626
113
...kzs

Kupujem športno uro/računalnik za rekreativno uporabo pri teku.
Kaj je trenutno aktualnega za tam do 150 €?
Želje: merilec utripa (itak), pretečena pot, hitrost (je zato potreben GPS?), prenos podatkov na PC-analiza napredka itd...

Gledam npr. tole:
Polar RS300
samo, če prav razumem je z GPS-om cena nad 200€, potem še dodatno neki "cradle" za prenos podatkov na PC.
In da bi pred tekom nase navesil: GPS na nadlakt, "števec" na supergo, trak čez prsi in še uro na zapestje, mi je tudi čisto preveč "komplicirano"
confused-1.gif
.

Torej bi nekaj takega, da s trakom čez prsi in uro na zapestju "pokriva" vse. Podatki pa se na PC prenesejo s magari s kablom.
Kakšni predlogi?

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.223
3.626
113
Evo pravkar naročil na Amazonu:
FR 110

Skupaj s poštnino 111,72 €.
Za mojo prvo "športno" uro bo dovolj. Zdaj pa švicat
grin1.gif
.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
Bom pa se jaz povprasal. Imel bi nekaj za tek, pulz mi je se najmanj pomembna zadeva, bolj GPS in visina. Kaj naj gledam rabljeno? Ima kdo na alterju kak visek, ce nabavljate nove?

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Še jaz bi rabil pomoč:
kupujem enostavno športno uro, tečem načeloma ves čas samo na štadionu, tako da bi rabil nekaj kar bi štelo kroge oz. pretečeno razdaljo, kaj dosti drugega pa niti ne rabim. Tisti pas za srčni utrip si verjetno tako ne bom dajal gor, jaz tečem rekreativno in po občutku
smile-1.gif
.
Gledal sem tale dva modela:
Polar
Sigma
Je to za kaj ali je bolje, da si niti ne kupujem teh osnovnih modelov?

smetka

Pripravnik
24. jul 2007
332
2
18
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Še jaz bi rabil pomoč:
kupujem enostavno športno uro, tečem načeloma ves čas samo na štadionu, tako da bi rabil nekaj kar bi štelo kroge oz. pretečeno razdaljo, kaj dosti drugega pa niti ne rabim. Tisti pas za srčni utrip si verjetno tako ne bom dajal gor, jaz tečem rekreativno in po občutku
smile-1.gif
.
Gledal sem tale dva modela:
Polar
Sigma
Je to za kaj ali je bolje, da si niti ne kupujem teh osnovnih modelov?

Če želiš da ti izmeri razdaljo, potem rabiš uro z GPS-je. Ti dve ki si jih gledal pa nimata te možnosti.