jp..zato se pa samo blago nasmehnem ob novi temi, ce vidim, da je avtor nas lesko, brez histerije.Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
samo tebi pa se ni ratalo odločno upreti zato si jih pa fasal po tintari...
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Vidim, da si se vendarle malo pomiril, upam, da je tokrat šlo brez tablet.
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
zanimivo mnenjeCitat:
...........oziroma takratni vrh partije
Sam popravit te moram, da takrat vrh ni bil partija. S tem se je končalo in ta zadeva živi še samo v nekaterih razgretih glavah
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Človek dej pejt se ti mal pregledat nekam - Polje, Begunje, Idrija, kar ti je bližje. Ker tole kar pišeš ni čist diht
Mišljeno na splošno, ne samo ta tema
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Pa ja, moram rect, da si mi tukaj gor ti eden redkih v zabavo..
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Človek dej pejt se ti mal pregledat nekam - Polje, Begunje, Idrija, kar ti je bližje. Ker tole kar pišeš ni čist diht
Mišljeno na splošno, ne samo ta tema
Tvoje pisanje ni čisto nič novega, saj so se že komunisti skušali svojih nasprotnikov znebiti tako, da so jih na tak način zapirali in razglašali za nore.
Tvoje pisanje je dokaz, da
1. nekateri mentalno še vedno živite v času boljševistične diktature
2. sem znova zadel žebljico na glavico
Jej, jej... Vi pa še kar o partiji in belogardistih.... Človekovih pravic imaš danes toliko, kot si jih imel v SFRJ, nič več in nič manj.... To , da lahko trobezljaš po forumih, kar koli hočeš, pač ne sodi v človekove pravice, paæ pa v svobodo ovčjega blejanja.... Koliko in kaj bi trobezljali režimski in nerežimski mediji je povsem neodvisno od Ivana ali Milana... Šteje samo gledanost, branost, ki ga s tem prinese in seveda posledično goldinarji.... Družbo ( državo, sistem ), ne glede na to kakšna je vodijo zgolj in samo dve vrsti ljudi... 1. psihopati in 2. oportunisti..... Ko vam bo to enkrat jasno bo vse mnogo lažje, predvsem pa mnogo manj stresno...Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Fora je v tem, da je, če dve znani 'vojni lici' ne lažeta, Plavi med služenjem vojaščine sodeloval z vojaško varnostno službo. Službo totalitarne nedemokratične države, v kateri so se množično kršile človekove pravice. Ali je to pomembno ali ne, pa presodi sam...mi pa nekaj govori, da če bi bil v tej vlogi 'ivan', bi o tem na veliko pisali vsi režimski mediji, pa najbrž ti ne bi pozabil tega redno omenjati, kenede?
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
zanimivo mnenjeCitat:
Sam popravit te moram, da takrat vrh ni bil partija. S tem se je končalo in ta zadeva živi še samo v nekaterih razgretih glavah
Ta mantra levosučnih mi je nadvse zanimiva....KPS stranki nadeneš ime z demokratičnim prizvokom in jo preimenuješ v SDP (stranka DEMOKRATIČNE prenove) in je potem to čist neki druzga
Presenečaš v vse strani.....najprej nekaj pametnega poveš...pa si človek še reče OK sej bo...ma point......pol pa ko slon v trgovini porcelana porušiš vso svojo kredibilnost s tako neumno izjavo
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
zanimivo mnenjeCitat:
Ta mantra levosučnih mi je nadvse zanimiva....KPS stranki nadeneš ime z demokratičnim prizvokom in jo preimenuješ v SDP (stranka DEMOKRATIČNE prenove) in je potem to čist neki druzga
Presenečaš v vse strani.....najprej nekaj pametnega poveš...pa si človek še reče OK sej bo...ma point......pol pa ko slon v trgovini porcelana porušiš vso svojo kredibilnost s tako neumno izjavo