Citat:
Uporabnik sgh pravi:
lanos,jest nič ne razumem o čem pišeš!Dal sem link,kjer je objavljen dokument ali naročilo kučkotu od alija ! Štekaš?
sej sem vedel. Sem mislil, da se bo drug javil, pa si si ti tisti, ki tud nične štekaš.
Ja, dal si link zelo verodostojne osebe. bla bla bla.... in še dolgo ne boš razumel nič, če boš, "vernik".
V tem tvojem linku, ki ni vreden časa, da bi ga bral. Pa ne glede na vsebino. Omenjen je vaš veliki vodja. Kot vpleteni. Omenjen je vam osovražena oseba. Kot vpleteni. Piše točno to, kar sem ti že opisal prej. V vsebini piše o dokumetu, ki naj bi bil verodostojen. OK. Ni pomembno zdaj. Ampak, ko je obremenjena vam osovražena oseba, je vse OK. Ko je obremenjena vam ljubljena oseba je pa podatek netočen. citiram:
Citat:
Kar v teh dokumentih ni točno je to, da Janez Janša, kot obrambni minister ni sprejel Hasana Čengiča, ker ta ni bil uradna kontaktna oseba za BiH ampak so njegovi sodelavci sprejeli uradnega predstavnika BIH za te zadeve.
Ampak, nekoga je pa poslal, al??? Če se že gremo drk_anja!!
Drugo. citat:
Citat:
Pa vendarle za osvežitev spomina, zgolj nekaj stavkov. Temeljni in osnovni problem je seveda v času po 15 05. 1990, ko je nekdanja jugoslovanska vojska začela razoroževanje slovenske TO ob tihi asistenci Milana Kučana. V veliki meri ji je to tudi uspelo. Ostalo pa je dejstvo, da slovenska TO ni imela dovolj orožja, da bi učinkovito obvarovala osamosvojitvene procese.
a bejžnobejž. Kdo in zakaj je takrat orožje oddal je velik vprašaj. Prvo kar je, so bili šefi pokrajinskih štabov TO tudi JA lojalne osebe. Pač iz preteklosti postavljeni na položaj. Drugi, ki so bili, so se usral in orožje oddal. Tretji, ki so bili, so imeli pa jajca in so naredili "neumno faco" in rekli "kakšno orožje. Mi nimamo nič". Od tega orožja, ki je bilo odvzeto, je marsikaj prišlo nazaj v vrste TO. Kako??Tako že ne, da bi gobcali po forumih in pametovali, kdo od drugih bi moral kaj narediti, tako kot se sedaj. Mogoče vam kdaj povem. Najverjetneje pa vam ne bom, ker je nekaj navadnih gobcačev v debati.
Naslednje kar je. Orožje, ki je bilo v lasti TO ni bilo najmodernejše. Vsekakor torej TO ni imela dovolj orožja in pravega orožja za spopad z JA. Sploh pa ne protitankovskega in protiletalskega orožja. In marsikaj je prišlo ilegalno v državo. In ne samo orožje!!!
Ta embargo je bil samo uraden. Neuradno pa......!!
To, da je vam osovražena oseba tiho podpirala odvzem orožja TO, je samo v prejšnjem postu opisan postopek. oz bedarija ali propaganda. In vam osovražena oseba in vam ljubljena oseba so z problemi, ki niso bili majhni zelo zgledno sodelovala. DOKAZANO! Vse ostalo kasneje je zgoraj opisani postopek, ki ga pa sgh z verniki ne bo nikoli štekal.
Ne kritiziram vaše ljubljene osebe. Ne tudi vaše osovražene osebe. Dejstvo je, da so se politično v "familiji" zadeve zakomplicirale šele takrat, ko je bila nevarnost v večji meri že mimo. Zakaj že??? ajaaa..... zato ker...... ahhh če ne štekaš