Kot srednješolke zasedene, kot študentke samske

22. jul 2007
1.400
57
48
Slovenet vedno misli resno z temi povabili in pecanjem vseh alterk....
evil.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
lol... zdaj me nekaj zanima. kaj slovenet se to norca iz vseh dela, pa zenske tu gor provocira za zajebancijo ali dejansko misli resno s temi povabili?

Prvo je.
smile-1.gif
Pa kako tega ne pogruntate??

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Bojim se, da je on kar tr00. Sam potem to zavija kao v zajebancijo, da se potem lahko ven izvleče, ko dobi kensl...
grin1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.453
569
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik kontrakarambolmatica pravi:
Slovenet vedno misli resno z temi povabili in pecanjem vseh alterk....
evil.gif

Zanimivo, da kaj takega ne sprašuje kaka alterka....
evil.gif

Se prav zabavam, ko berem vaše odzive. Moram pa tud priznat, da se še nobena alterka ni opogumila in preverila zadev.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Slovenet lej, ti si si že tak fajn status kle ustvaril, pa če se hecaš al pa ne - vsak(a) misli, da si nek obupanec ki bi na pijačo povabil tud Elko Strojanovo... Takih se pa večina izogiba, ker deluješ preveč obupan.
Sprost se mal, bod spontan pa res ne rabiš kr vsake ki pride mimo vabit na drink, dej mal se začni cent
wink-1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.453
569
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Glede Elke poglej moj avtar, pa boš ugotovila, da nje nebi povabu na pjačo.

Glede ostalga pa priznam, da tuki gor nabijam na polno
evil.gif

Drugače pa tudi slaba reklama je bolša od nobene
wink-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ja ja, zdej sem dojela. On nas vse zafrkava, v resnic ma pa verjetno ne eno, ampak tri ljubice, seksa več kot mi vsi skupaj in v resnici ženske vabijo njega na pijačo, ne on njih....

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
EEEJJJ !! Uno tretjo z leve v 4. vrsti pa poznam.

Sošolka.

ON: Slovenet je zlo resen dec zlo resnim pristopom. Ne se zajebavat z njim. V bistvu je bratranec čaka Norisa. Veste pa, kaj se zgodi s tistim, ki se zajebavva s Čakom, a ne?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

S sošolci iz gimnazije smo imeli srečanje.Letnik mature 98.

Sošolke so vse poročene, večina ima enega otroka.Sošolci razen enega, ki je poročen in z otrokom, vsi samski.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
In kaj je to čudnega, če je nekdo pri 30 samski?

Samski, pridni, zaposleni fantje, ki jim ni mus si kr omislit ene babe.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Huda tema!
Sm jo kr od začetka prebrau. Z marsičem bi se lahko tukaj strinju. Ja na tamale itak nardiš večji vtis, če si starejši. Sam take zveze težko obstanejo. Zmeša se jim, te (presratejo). Ubistvu pa iščejo novega sponzorja ali pa se te preprosto naveličajo. Začnejo sanjat, da lahko z svojo (pametjo) vizualnostjo, dosežejo marsikaj! Ja itak, da lahko..septička jama ma tudi svoj namen. Sej z leti pa so samske al pa enga luzerja navabjo. Še pred tem probajo pr bivših, in upajo, da jih bojo reveži vzeli nazaj. Poslije jebanja nema kajanja:)