Košarka EP 2009

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
dobri so naši
Včeri je pa šlo par let življenja v k.urac
grin1.gif
.

Škoda ker niso naši v rednem delu nardil osebne in bi mel srbi dva prosta in bi mi še zmeri mel 1piko prednosti. Ne pa da so spet pustil teodosiča praznga na trici

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Citat:
Uporabnik netko pravi:
po vseh napakah naših ti praviš da so za poraz krivi sodniki...

če oprostim lahko vse kikse lakoviča pa ne morem mimo njegovega favla na trojki in njegovega vodenja zadnjega napada... čakal je da se izteče čimveč sekund potem se pa pognal v nekaj kar na tem prvenstvu niti pod razno ni bil sposoben izpeljati ne da bi dobil banano... torej od kje mu ta ideja, kaj je mislil... če bi nekdo vrgel v pm bi bilo več možnosti da pade v koš kot pa ta njegov usran napad... ko so v igri taki kiksi potem ne moreš reči da so krivi sodniki

Lakovič je šu zadnji napad (vsaj po mojem videnju) na favl. Na zalost ni blo niti kosa niti favla. So se sodniki odlocil da ne bojo "odlocili tekme". u usakem primeru je pa prov da je drzu zogo do konca, ker so imeli zadnji napad in izzid je bil izenacen (worst-case scenario: podaljsek). Srbom nismo smeli pustit napada za zmago, ker bi drugac v tistih 3h sekundah k bi ostale zih trojko zadel :p Tko kot vsi proti nam delajo. Nasi so nardil napako, ker niso Srbe favlal, ko smo mel prednost 78: 72- po uni WTF Jagodnikovi trojki. Srbi so takol trico nazaj dal. bemo jim.

Sicer pa res kapo dol nasim. Ful mi je zal, da niso prsli v finale, ker bi si ga zasluzili!!! Zdej pa srecno Srbi proti Spaniji, pa nasi proti Grkom. 3. mesto je se zmer super :D
cheer.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Tretje mesto je super če pošteno izgubiš. Če pa te sudije okrog prenašajo in ti dajo ****** bron okrog glave ko bi si najmanj srebro zaslužil pa ni super. Jaz bi bron sudiji v glavo vrgel.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik netko pravi:
včeraj so pošteno in po svoji krivdi izgubili... pika stop

Zgubili so po svoji krivdi, vendar so sodniki velikokrat piskali čudne odločitve, ki so odlično pomagale Srbskim košarkarjem
wink-1.gif

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Tretje mesto je super če pošteno izgubiš. Če pa te sudije okrog prenašajo in ti dajo ****** bron okrog glave ko bi si najmanj srebro zaslužil pa ni super. Jaz bi bron sudiji v glavo vrgel.

Spet ti pa sudija floskule. Naši so sami krivi, povprečna starost srbske ekipe je 21 let - Srbi se zopet vračajo na vrh evropske (svetovne) košarke - mi jim pa tesno sledimo
grims-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Mah škoda za vse poškodbe. Drugače bi bilo čisto drugače! Bravo naše. Jutr pa navijam za Špance ker Srbi si ne zaslužijo finala zaradi ene usrane tekme ka jim j šlo vse notr. Pa še uni brazicli v areni so mi živce pobral včeraj :D

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
sodniki so včeraj pisjali zelo nevtralno... lahko ti pa na sodniške odločitve dodam
1. koliko pik smo bili psosobni izvlečt iz tehnične - faking eno
2. ali je bil sodnik kriv za erzmove favle... bili so res nepotrebni...
3. tudi brezcov je bil nepotreben na koncu

in konec koncev takrat ko bi pa favl mogli narest ga pa niso...

sodniki včeraj s porazom niso imeli nič

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Spet ti pa sudija floskule. Naši so sami krivi, povprečna starost srbske ekipe je 21 let - Srbi se zopet vračajo na vrh evropske (svetovne) košarke - mi jim pa tesno sledimo
grims-1.gif

Jap, sam da je ta Srbska ekipa dejansko ekipa za prihodnost, pa ze zdej razturajo. Z manjsimi spremembami (ce sploh) bojo s to ekipo v vrhu svetovnega basketa naslednjih 10 let. Pri nas so Lakovic, Nachbar, Smodis, Brezec, S. Udrih, Golemac in Jagodnik stari od 29 do 35 let... se dva, mogoce tri velka tekmovanja, pol pa se zna zgodit da ostanemo brez njih. Ajde, pri Lakovicu mamo menjavo, kaj pa Nachbar pa Smodis?

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik netko pravi:
sodniki so včeraj pisjali zelo nevtralno... lahko ti pa na sodniške odločitve dodam
1. koliko pik smo bili psosobni izvlečt iz tehnične - faking eno
2. ali je bil sodnik kriv za erzmove favle... bili so res nepotrebni...
3. tudi brezcov je bil nepotreben na koncu

in konec koncev takrat ko bi pa favl mogli narest ga pa niso...

sodniki včeraj s porazom niso imeli nič

Obakrat je tako brezcu kot erazmu lepo "zahaklal" roko in zaigral favl. Sodniki pa so naivno piskal
wink-1.gif

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Mah škoda za vse poškodbe. Drugače bi bilo čisto drugače! Bravo naše. Jutr pa navijam za Špance ker Srbi si ne zaslužijo finala zaradi ene usrane tekme ka jim j šlo vse notr. Pa še uni brazicli v areni so mi živce pobral včeraj :D

Ze na prvi tekmi proti Spancem so Srbi pokazal, da si zasluzjo medaljo! Po tej tekmi nisem verjel, da majo nasi proti njim sploh sanse. Hvala bogu sm se FU£ zmotu =)
Uceri na koncu jim je res slo use not, sam v prvem polcasu so mel met z razdalje ene 1/13 (ne vem tocno). Ce bi ze takrt kej vec zadel bi bli ze pred polcasom v tezavah. Sicer pa se je nm tut sral...skoda res da Jaka ni zadeu zadn napad
uf-1.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
ah dej no naivno je ispadlo tak favl narest oz se sploh plest v to kar sploh ni bilo potrebno... in na koncu imaš sodnika za naivnega... fantje take komentarji so na nivoju hrvatov in njihove publike mi pa imamo oz moramo imeti vsaj nekaj realne slike in priznati da so bile napake in da smo izgubljeno priigrali nazaj vendar potem po neumnosti izgubili

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
A si ti sploh prebral komentarje moje???

LAHKO bi zmagal, vendar je bil Jaka preveč zmatran in je hotel preveč. Lahko bi drugače odigral. Vsem sem čestital, tako srbom kot našim za levjo borbo!

Ampak za sodnike pa ne bom reku, da so sodili pošteno, ker NISO. In to ni samo moje mnenje, pač pa mnenje tudi Zdovca - poslušaj včerajšnji intervju.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.502
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
kzs...
A ste vsi že obupali? Nobenega komentarja!?
13.gif
V glavnem, vidi se velika utrujenost, upanje na zmago pa ob polčasu še obstaja! Upam na boljši drugi polčas, vseeno pa, tudi četro mesto je velik uspeh!

Podobne teme