Citat:
Uporabnik netko pravi:
po vseh napakah naših ti praviš da so za poraz krivi sodniki...
če oprostim lahko vse kikse lakoviča pa ne morem mimo njegovega favla na trojki in njegovega vodenja zadnjega napada... čakal je da se izteče čimveč sekund potem se pa pognal v nekaj kar na tem prvenstvu niti pod razno ni bil sposoben izpeljati ne da bi dobil banano... torej od kje mu ta ideja, kaj je mislil... če bi nekdo vrgel v pm bi bilo več možnosti da pade v koš kot pa ta njegov usran napad... ko so v igri taki kiksi potem ne moreš reči da so krivi sodniki
Citat:
Uporabnik netko pravi:
včeraj so pošteno in po svoji krivdi izgubili... pika stop
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Tretje mesto je super če pošteno izgubiš. Če pa te sudije okrog prenašajo in ti dajo ****** bron okrog glave ko bi si najmanj srebro zaslužil pa ni super. Jaz bi bron sudiji v glavo vrgel.
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Spet ti pa sudija floskule. Naši so sami krivi, povprečna starost srbske ekipe je 21 let - Srbi se zopet vračajo na vrh evropske (svetovne) košarke - mi jim pa tesno sledimo
Citat:
Uporabnik netko pravi:
sodniki so včeraj pisjali zelo nevtralno... lahko ti pa na sodniške odločitve dodam
1. koliko pik smo bili psosobni izvlečt iz tehnične - faking eno
2. ali je bil sodnik kriv za erzmove favle... bili so res nepotrebni...
3. tudi brezcov je bil nepotreben na koncu
in konec koncev takrat ko bi pa favl mogli narest ga pa niso...
sodniki včeraj s porazom niso imeli nič
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Mah škoda za vse poškodbe. Drugače bi bilo čisto drugače! Bravo naše. Jutr pa navijam za Špance ker Srbi si ne zaslužijo finala zaradi ene usrane tekme ka jim j šlo vse notr. Pa še uni brazicli v areni so mi živce pobral včeraj
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Francozi premagal Hrvate in se uvrstili na SP
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Francozi premagal Hrvate in se uvrstili na SP
S hrvati vred