Košarka EP 2009

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
P. če ne poznaš pravil ne bedarij pisat
bonk.gif
Ne ti men "ne poznaš pravil"! V napadu je udaril Brezca s komolcem in mu razbil arkado, pa kaj tebi ni jasno!!!
Sicer pa, itak, zdaj se bo vas spet našlo nekaj, ki boste pljuval naše ekipno, pa še posamezno! Ste že začel, Lakovič je zanič, Jagodnik ne zna pokrivat...Tipično slovensko!!!
Svaka čast našim, nič hudega, tudi če smo četri!!! Gremo naprej!!!

Ti si jokal glede favla slokarja
hysterical-1.gif

Škoda za dons, j. ga..

ti še vedno trdiš, da bi dobil izključitev? pa kje ti živiš, takih zamahov je na tekmi 30, pač tu pa tam pride do kontakta... faul ja, nešportna... itak ni bila namerna

Car

POSTman
4. avg 2007
8.502
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
P. če ne poznaš pravil ne bedarij pisat
bonk.gif
Ne ti men "ne poznaš pravil"! V napadu je udaril Brezca s komolcem in mu razbil arkado, pa kaj tebi ni jasno!!!
Sicer pa, itak, zdaj se bo vas spet našlo nekaj, ki boste pljuval naše ekipno, pa še posamezno! Ste že začel, Lakovič je zanič, Jagodnik ne zna pokrivat...Tipično slovensko!!!
Svaka čast našim, nič hudega, tudi če smo četri!!! Gremo naprej!!!

Ti si jokal glede favla slokarja
hysterical-1.gif

Škoda za dons, j. ga..
Dej še enkrat poglej, kdo je "jokal" glede favla Slokarja, potem pa govor!!! Najprej se prepričaj, kdo kaj reče, potem pa se
hysterical-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Naši so se res dobro borili. Čestitke, polfinale je lep dosežek. Močno upam na medaljo jutr, ker si jo zaslužijo.

Današnje tekme je pa škoda, saj smo jo že imeli v rokavu. Minuto in pol do konca smo vodili 6 točk, pol pa tema. Zame osebno je bila največja napaka z naše strani: par popolnoma neumnih osebnih napak s strani Erazma, pa "preutrujenost" Lakoviča. No ta preutrujenost men ni nek izgovor ker le ta s kvačkanjem katerega je kazal danes Jaka, nima nič skupnega. Pa ne narobe razumet, je odličen igralec z dobrim shootom, če mu le ta steče ampak kakor koli obrnete slab player, sori. Število kontra napadov in prodorov = 0 in le ti so v veliki večini odvisni od playa. Je tolk napadov in pomembnih shootov zamočil, da kar glava boli. Mislim, da bi ga Dragič fantastično zamenjal ampak žal..

No dober, čestitek Srbom, dobri so bili, čeprav so naši boljši, samo danes sem jim ni izšlo
tongue-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Aja vmes ste nekateri pisali, tipično slovensko da se pljuva. WTF? kaj a ne smemo objektivne kritike na poraz podati? Napake v športu se dogajajo pa če ekipa izgublja ali zmaguje, tako da ne vem kaj je tukaj pljuvanje, perfekcije pa v takem športu praktično ni
smile-1.gif

Naši si zaslužijo vse pohvale za borbenost in dobro igro, kar pa ne pomeni, da ni napak, katerih nebi smeli izpostaviti
tongue-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.502
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Aja vmes ste nekateri pisali, tipično slovensko da se pljuva. WTF? kaj a ne smemo objektivne kritike na poraz podati? Napake v športu se dogajajo pa če ekipa izgublja ali zmaguje, tako da ne vem kaj je tukaj pljuvanje, perfekcije pa v takem športu praktično ni
smile-1.gif

Naši si zaslužijo vse pohvale za borbenost in dobro igro, kar pa ne pomeni, da ni napak, katerih nebi smeli izpostaviti
tongue-1.gif
Tudi tebe sem mislil, ja! Že pljuješ po Lakoviču, kako je slab play itd., A prej je bil pa dober? Zakaj pa je imel tolikšno minutažo tudi, ko Dragič še ni bil poškodovan? Pa ne rečem , da je Dragič slab, sploh ne, je pa le rezerva Lakoviču! Spravi se še na Erazma, kako je zahebal dons, ko je napravil dva neumna prekrška, pa bo...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.502
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Edina prava menjava v naši ekipi za Lakoviča je B. Udrih. Da ima pa ta človek tako smolo je pa tut....
To je pa res!!! Žal pa je imel smolo, tako da smo ostali z Dragičem in Klobučarjem,žal! Ne smemo sicer pozabiti tudi Sama Udriha, ki pa je na trenutke deloval precej " vihravo"!

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja res je, pluvam po Lakoviču, ker mi njegov stil vodenja igre kot playu ni všeč, že od začetka. Pokaži mi kje sem ga hvalil? kot pravim, je odličen shooter, če se mu odpre (danes se mu pač ni) in? Za Erazma, sem tudi povedal, da je velika škoda, da je delal povsem nepotrebne prekrške. Preberi si kaj pišem. Ne vem a ti teško gledaš objektivno na zadevo? In to da je Dragič rezerva dobro vem. Če bi oba vodila pol igre bi bilo idealno (no idealen bi bil Beno ampak to je spet druga zgodba...). Ne vem zakaj boli, če se nekaj kritizira iz povsem objektivnega razloga?
Sem tudi lepo napisal, da čestitke našim, ker so kot celota odlični ampak ne bom pa na vse t+pretege vpil, kako je vsak posameznik popoln, če pa le to ni
priden.gif

Nazadnje urejeno:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.502
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ja res je, pluvam po Lakoviču, ker mi njegov stil vodenja igre kot playu ni všeč, že od začetka. Pokaži mi kje sem ga hvalil? kot pravim, je odličen shooter, če se mu odpre (danes se mu pač ni) in? Za Erazma, sem tudi povedal, da je velika škoda, da je delal povsem nepotrebne prekrške. Preberi si kaj pišem. Ne vem a ti teško gledaš objektivno na zadevo? In to da je Dragič rezerva dobro vem. Če bi oba vodila pol igre bi bilo idealno (no idealen bi bil Beno ampak to je spet druga zgodba...). Ne vem zakaj boli, če se nekaj kritizira iz povsem objektivnega razloga?
Sem tudi lepo napisal, da čestitke našim, ker so kot celota odlični ampak ne bom pa na vse t+pretege vpil, kako je vsak posameznik popoln, če pa le to ni
priden.gif
Če tebi njegov stil vodenja ni všeč, še ne pomeni, da je slab play...
evil.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
po vseh napakah naših ti praviš da so za poraz krivi sodniki...

če oprostim lahko vse kikse lakoviča pa ne morem mimo njegovega favla na trojki in njegovega vodenja zadnjega napada... čakal je da se izteče čimveč sekund potem se pa pognal v nekaj kar na tem prvenstvu niti pod razno ni bil sposoben izpeljati ne da bi dobil banano... torej od kje mu ta ideja, kaj je mislil... če bi nekdo vrgel v pm bi bilo več možnosti da pade v koš kot pa ta njegov usran napad... ko so v igri taki kiksi potem ne moreš reči da so krivi sodniki

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Bravo naši, čeprav so izgubili. Mislim, da jim lahko vsi samo čestitamo, sploh glede na vse kar so pokazali na letošnjem prvenstvu. Dobra ekipna igra in predvsem borbenost.
aplauz.gif

Čestitke tudi Srbom.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Prokleti balkanci, danes mi je šlo par let življenja
smile-1.gif
Če bi bil še Dragič cel bi se malo menjavala in bi bilo dosti lažje, pa če ne gre enemu bi pa šel noter drugi. Samo Udrih igra pač po sili razmer, kvalitete za to ekipo pa nima ravno.

In še moja zahvala Lorbkom
cheer.gif

as21

Pripravnik
18. dec 2007
787
21
18
ksz

kokar kol pljuvate po naših fantih.svaka jim čast za tak dosežek.igral so kot ekipa, ki je pomoje prvič dala zadnje atome moči za SLOVENIJO. Jaz jim ne zamerim čisto nič. Kot je rekel Zdovc: Zame so HEROJI!

Fantje, zame ste najboljše
srce-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Prokleti balkanci, danes mi je šlo par let življenja
smile-1.gif
Če bi bil še Dragič cel bi se malo menjavala in bi bilo dosti lažje, pa če ne gre enemu bi pa šel noter drugi. Samo Udrih igra pač po sili razmer, kvalitete za to ekipo pa nima ravno.

In še moja zahvala Lorbkom
cheer.gif
.smolo smo imeli že od začetka ko se zdovc in vujačiæ nista mogla,potem še smodiš in dragič.

se strinjam.z 6imi igralci pač več ne moreš doseči.lakovič je v dveh dneh igral 76minut od 80ih.fantu se je pozalo pri metu in koncentracija je začela padat

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.543
3.895
113
Ljubljana
hmpg.net
En drug je nekje nekoč rekel. Kapo dol.

Ampak, če smo kritični, tekmo, ki se lomi v zadnji minuti, zmaga ali izgubi trener. In Zdovc je zamudil s time-out-om na koncu. Zato je bil napad "neorganiziran" in na horuk. Duda te napake ni naredil v podaljšku. Čakal je in v trenutku ko smo zadeli trojko in prišli na 2 je klical. To je bila edina "napaka", če se temu sploh lahko reče, ki jo je naredila naša klop. Prepozno so skočili k zapisnikarju. Smola.

Drugače je pa, upam, sedaj tudi ostalim dokazal, da je dober trener, da je iz ekipe izvlekel 110 % na 7 tekmah zapored. Da je igro prilagodil materijalu, ki ga je imel. In predvsem,da je uspel narediti in vzdržati kemijo do konca. In to je pravzaprav naloga selektorja. Trenirati morajo igralci v klubih, selektor mora samo zložiti sestavljenko.

In seveda vse čestitke kondicijskemu trenerju, ki je naredil čudež in (to mi gre težko) KSZ, ki je tokrat, treba je priznati, imela pravi pristop do reprezentance.

Aja pa igralci, Čudo, vsi so naredili več kot bi kdorkoli od njih lahko pričakoval pred prvenstvom, padci nekaterih so pa bili ne samo pričakovani, ampak nujni, ker drugače bi kateri od nasprotnikov lahko zahteval, ne kontrolo spola, ampak porekla, če so sploh iz Zemlje:)

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Pa še moje videnje prvenstva...

Če bi kdo pred prvenstvom rekel, da naši pridejo v polfinale bi takoj podpisal...sicer sem potihem upal, da pridejo naprej od četrtfinala, ampak glede na prejšnja prvenstva, sem vseeno bil zadržan.
Ko sem pa videl prvo tekmo proti Srbiji skoraj nisem verjel, da gledam Slovenijo...take enostavno nisem bil vajen.
shocked-1.gif

Škoda poškodb, ki so prišle in s tem utrujenost ostalih igralcev. Že proti hrvaški sem imel občutek, da so naši na robu moči pa so jih vseen namahal
cool-1.gif
Se je pa utrujenost pokazala včeraj, predvsem v podaljšku, ko se je videlo, da dihajo na škrge.
Ko smo imeli dobro minuto pred koncem 6 točk prednosti, sem jih napol že videl v finalu, ampak se na žalost ni izšlo. Vseeno pa fantom in celotnemu vodstvu te enkratne ekipe (na čelu z Zdovcem!!) ena velika pohvala.
cheer.gif

Danes pa napad na 3. mesto!!
cool-1.gif

Podobne teme