no ena od laganih prigod. Pac direkt iz plaze nisem imel majce v avto in spotoma v stacuno ker je bila zal 2 km odmakjena in grem v studenac market al kaj so te k so se razpasli, pridem notr na hitro ktuh lubenico pa se nekaj in me valda zahakla en cica na blagajni in zacne da ni kulturno brez majice v stacuno, da se noce kregat ampak samo da omenja da v splitu bi me policija kaznovala v sloveniji pa da te tudi kaznujejo, mal mije pritisk dvignu pa sem rekel sej deloma ima prav ,ceprav vseeno pretiravanje, en delavec za njem kaksnih 40 let se je kr smejal tko mal cica bluzi ker se je v kr nekaj zapicil. Najboljs mi je bilo k je rekel zgoraj brez pred damami a v tisti stacuni dve taki kljuseti k sta komaj na nogah stale od pocasnosti. kr neki.
Na policijo sem jest naletel sigurno vsak drugi dan, potem 2x radar nevem vec kje pri lumbardi ali kontra proti veli luki, na peljescu 3x radar in dubrovnik 1x stacionarni tko da fantje jest nevem kje ste se vozili vi,
Parking v lumbardi na przini je dzabe 20 kun za celi dan pa so me sam enkrat nasankal ker drugje tega ni bilo.
Pivo 15 kun hmm to sem videl samo enkrat pa se na moje zacudenje v lokali ki je najbolj ne dostopen na plazi bacva al kako ze. Lumbarda je bilo vse po 21kun dalje, sej potem sem videl da imajo nasponane cene povsod kjer je folk ker ce je bilo 25kun toceno svetlo, tomislav crnopol litra pa 20kun mi je bilo vse jasno.
Sej korcula je zelo lepa in zanimiva sam folk pa tolk pocasen da nevem, mogoce imam sam jest tako sreco. Na pomolu spustim camac, pa me preseneti taxi boat, pa mu pomaham oz nakazem al gre celno al bocno parkirat, model kt da me v prazno gleda oz cez mene, isto na cesti 2x pustim avto iz stranske, maham ,model sam gleda kot teel v nova vrata tkoda potem sem samo se nase gledal.
En hrvat je na otoku reseval dva turista potem pa se jest tega hrvata, sicer sem se moral ponudit pa je sprejel tko kao hvala, potem k sva ga resila je pa ze bolj veselo mahal in se zahvaljeval.
Aja je pa res da pocasi potihoma zacenjam vrjeti v bad karmo ker mene se vedno najde neko sranje pa kolkr kol se ga izogibam