Sem za kadilki zakon, čeprav sam dnevno cuknem 10 cigaret, samo zdi se mi absurd, da recimo se več nebo
kadilo na javnih povrsinah. OK, gut, nič ne rečem, samo da pa zarad tega vzamejo nam kadilcem prostor za
počitek sepravi da nesmemo tam kadit...
Naj razlozim.
Delam v igralništvu. In pri nas je tak, da se pol ure dela, pol ure imas pavzo za mentalno sprostitev.
Sepravi imamo 2 sobi, dozdaj je bla ena kao za hrano, sepravi hladilnik, štedilnik, druga varjanta pa je
ko večja dnevna soba, da se pomečemo po kavčih, kadimo in nabijamo konzolca.
Skratka igralnica je javna povrsina, kadit se tam nebo več smelo. Ampak nekateri si to noro razlagajo
in sicer tako, da se kadit nebi smelo niti v naši dnevni sobi. Mislim WTF moti koga če imamo kadilsko
sobo popolnoma ločeno ene 3 stene in vsaj 20m stran... Skratka nebomo smeli več kadit. Meni to
sploh ni problem... BMK, pač nebom kadil, se zgodi da tut zdaj, da kero noč ne kadim, ker mi pač ne sede...
Na večji problem naletimo na naše stare mačke, ki kadijo ze 20 let, veselo 2 škatli, imam primer ko potegne
škatlo samo med šihtom... In zaj si predstavljajte reveža, ki skadi vsako uro 3-5 cigaret, vsak sleherni dan,
sploh v sluzbi, in mu grejo pa to vzamejo stran, zato ker na javnih površinah se nebo kadilo...
Naša dnevna je res javna, vbistvu smo ko knjižnica... Katastrofa. Revež že zaj ko gre za tiste pol ure
na mizo, ima pripopan nek obliž in naskrivaj žveka nikoletto, ker žvečiln nesmemo imet...
Katastrofa...
(pač bodo wcji nonstop zasedeni, in moral boš imet pošteno srečo da boš lahko šel srat.) Tak al onak.