Konec kajenja

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
@bitch: a bomo mel en kadilski miting?
aplauz.gif

hysterical-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sem za kadilki zakon, čeprav sam dnevno cuknem 10 cigaret, samo zdi se mi absurd, da recimo se več nebo
kadilo na javnih povrsinah. OK, gut, nič ne rečem, samo da pa zarad tega vzamejo nam kadilcem prostor za
počitek sepravi da nesmemo tam kadit...

Naj razlozim.

Delam v igralništvu. In pri nas je tak, da se pol ure dela, pol ure imas pavzo za mentalno sprostitev.
Sepravi imamo 2 sobi, dozdaj je bla ena kao za hrano, sepravi hladilnik, štedilnik, druga varjanta pa je
ko večja dnevna soba, da se pomečemo po kavčih, kadimo in nabijamo konzolca.
Skratka igralnica je javna povrsina, kadit se tam nebo več smelo. Ampak nekateri si to noro razlagajo
in sicer tako, da se kadit nebi smelo niti v naši dnevni sobi. Mislim WTF moti koga če imamo kadilsko
sobo popolnoma ločeno ene 3 stene in vsaj 20m stran... Skratka nebomo smeli več kadit. Meni to
sploh ni problem... BMK, pač nebom kadil, se zgodi da tut zdaj, da kero noč ne kadim, ker mi pač ne sede...
Na večji problem naletimo na naše stare mačke, ki kadijo ze 20 let, veselo 2 škatli, imam primer ko potegne
škatlo samo med šihtom... In zaj si predstavljajte reveža, ki skadi vsako uro 3-5 cigaret, vsak sleherni dan,
sploh v sluzbi, in mu grejo pa to vzamejo stran, zato ker na javnih površinah se nebo kadilo...
Naša dnevna je res javna, vbistvu smo ko knjižnica... Katastrofa. Revež že zaj ko gre za tiste pol ure
na mizo, ima pripopan nek obliž in naskrivaj žveka nikoletto, ker žvečiln nesmemo imet...

Katastrofa...

(pač bodo wcji nonstop zasedeni, in moral boš imet pošteno srečo da boš lahko šel srat.) Tak al onak.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
ksz...

Upam, da je tale srajca od vceraj, ki roma v pralni stroj zadnja, ki je smrdela po cikih. Je pa tisti poba na blogu zapisal cisto resnico. Koliko kadilcev se je vzdrzalo kdaj cigarete, ce so sli zvecer ven z nekadilsko druzbo? Nikoli, enkrat, dvakrat pa se neha...? Osebno se mi zdi, da poznam samo enega kadilca, ki je vedno vprasal ali pa ce bi mu rekel tudi ne bi prizgal cika. In vsi, ki "promovirate" lokale za nekadilce, naj mi nekdo nasteje 5 lokalov, kjer se ne kadi, v LJ seveda. Slascicarne in podobne reci so jasne, da se ne sme kadit. SIcer pa so nekadilci leta in leta morali prenasat smrad, tudi po avtobusih in podobnem, ni cas da se obrne nov list? Najbolj pateticni so pa tisti, se mi zdi da ena fraca nekje visje v tem topicu jamra, da zdaj bo pa mogla ven hodit skadit cik, pa bo mraz pozimi pa bruhuhuhu. Pateticna si mi, jaz sem hodil ven in jemal v zakup, da bom domov dobesedno se prikadil, ni mi pasalo pa kaj ces, smo potrpel. Zdej bo pa neko razvajeno cespljo, ki verjetno se fotru krade za cike, pozimi zeblo. Po moznosti zivi v bloku in na metrski spagi pelje zjutraj ven v copatih civavo, ki se userje za prvi vogal in hitro enega zvlece. Patetiki.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
a se ti ne zdi, da je to njegov faking problem ce se zakaj in zastruplja...

z na šimi kadilci je očitno tako kot v ameriki z uporabniki in lasnitki pušk. tam bi se jim zmešalo, če bi jim dali kakšen človeku prijazen zakon okol tega (prepoved imetja orozja recimo)...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jah, jaz sem šel danes ven v veliki meri zato, da vidim, kaj bo. In seveda so ob 23:56 natakarji že začeli umikati pepelnike, ob 00:01 pa nas je varnostnik že opozoril, da so inšpekcije na poti in naj gremo kadit ven, čeprav ga je kolega prepričeval, da je še 1 minuta do 00:00.
grin1.gif
No, jaz ne vidim v tem nič strašnega.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
sej jaz po eni strani kadilce popolmoma razumem kak jim bo zaj "težko" pa vse ... ampak sej nič ne morejo ... enostavno se morejo prilagodit pa, če se hočejo al nočejo ... morajo ... tak da se mi zdi itak brezveze da se ljudje zaj obremenjujejo s tam ... itak nebodo mogli nič spremenit

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
32
Ljubljana
Ravno sem iz balkona, ko sem si enga prizgala. Tako mi je zapasal!

Pa danes sem bila v parih lokalih in sem se nakajala na veliko, ko je biu nas zadnji dan..

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
ja... dns je bil pa prou zanimiv večer... non-stop so pogledi uhajali na uro in prav čakali smo, kdaj bo ura polnoč... z ekipo smo bli v lokalu... kadilci smo 5 do polnoči pržgali še "zadnji" čik... in nadaljevali pač s pitjem, debatiranjem, ... pol je pa folk kr naenkrat vn začel hodt na čik... mi pa tut: "Gremo?" -"Gremo!!"
smile-1.gif

Bomo vidli kok se bo obneslo...
smirk-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kak se bo obneslo. Ven se bo hodlo kadit, redko kira kafana bo mela kadilnico.

Kakorkoli, se strinjam z zakonom, javne površine. Samo problem je da v firmah jim bodo
pa te kadilnice ukinili. Sepravi ena večja firma itak ima prostor za rauharje, in zdaj nebodo smeli kadit.

Firma z 1950m2 delovne površine in 8m2 kadilske sobice, nebo dovolila delavcem kadit.

Zakon govori o javnih prostorih, če pa mi2 s tonejom pomalicama in tona gre na čik v čisto peto
sobo kadit, pol pa se na tekočem traku vidima... Nevem no...

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
No dragi moji kadilci: vas že mečejo z lokalov???
evil.gif

Malo pred polnoči so pobrali vse pepelnike in prisili kadilce, da zaključijo s čiki,...men je blo kul,ker se je dalo normalno dihat
grin1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Pri nas isto.. ob polnoci pobrali pepelnike
smile-1.gif
Drugace me pa ne moti ta zakon, v bistvu mi je prav fajn, da ne bom iz gostilne prismrdel kot lokomotiva.. če se mi bo zaluštal čik, ga bom šel pa ven skadit, ni problema..

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Na večji problem naletimo na naše stare mačke, ki kadijo ze 20 let, veselo 2 škatli, imam primer ko potegne
škatlo samo med šihtom... In zaj si predstavljajte reveža, ki skadi vsako uro 3-5 cigaret, vsak sleherni dan,
sploh v sluzbi, in mu grejo pa to vzamejo stran, zato ker na javnih površinah se nebo kadilo...

Ali tak delavec sploh kaj naredi, če pokadi škatlo na šiht, razen če kadi na delovnem mestu.
stupid-1.gif

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
Citat:
Uporabnik Schumi pravi: Koliko kadilcev se je vzdrzalo kdaj cigarete, ce so sli zvecer ven z nekadilsko druzbo? Nikoli, enkrat, dvakrat pa se neha...?
ko smo ravno pri absurdnih situacijah ...
Koliko nekadilcev je prižgalo cigaret, če so šli ven s kadilsko družbo? Nikoli, enkrat, dvakrat pa se neha ...

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Zadnji
Včeraj ob 14:00 ugasnil cigareti in ga do sedaj še nisem prižgal.
Upam, da se bom vzdržali skušnjavi še danes.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.536
1.239
113
Citat:
Uporabnik suicidal pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi: Koliko kadilcev se je vzdrzalo kdaj cigarete, ce so sli zvecer ven z nekadilsko druzbo? Nikoli, enkrat, dvakrat pa se neha...?
ko smo ravno pri absurdnih situacijah ...
Koliko nekadilcev je prižgalo cigaret, če so šli ven s kadilsko družbo? Nikoli, enkrat, dvakrat pa se neha ...

heh... da vidim:
3 nekadilci in 2 kadilca... tak smo v študentskih letih hodili jest.... in kadila sta vse dokler niso hrane prinesli na mizo... in ko sta pojeda sta si spet prižgala čil še kot sladico
uf-1.gif

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
če si mislil na pasivno kajenje, se to nešteje, če pa ne ... pa nisi razumel absurda.

pa še:
1. boli me noga za ta zakon, ne hodim po kafičih,
2. če se bo ta zakon nadzoroval kot (zdaje že) prejšnji, spet niso nič naredili. inšpektor itak ne upa iz pisarne, najbrž pa še kadi v njej.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.536
1.239
113
heh.... ne zanašaj se na inšpektore.... dovolj visoka kazen za lokal bo tista taglavna....
wink-1.gif