komu je bila napoti jugoslavija?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.095
5.646
113
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duck_and_cover

w583h583_345614-bert-the-turtle-learns-to-duck-and-cover.jpg

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne..tut jaz ne pijem uniona..z veseljem.
ubistvu mava veliko skupnih točk in se ne deliva.
še k prizna da je dolenc, tko kot jaz..bo vse na mestu.
hjaa... hebi ga pol.... Vidva se še skregat potem ne moreta...
evil.gif

Glej,.... sej jaz načeloma nimam proti nobenemu nič... tudi proti domobrancem in vernikom ne. Pač eni ne znajo zgodovine sprejeti in jo dati v kot. To pogrevanje pa metanje krivde nekomu drugemu pod noge, mi gre pa na organ. Pa sem mal oštro proti verniku nastopil. Upam, da je vsaj tolko pameten, da ne vzame osebno, kot človeku.
V komunizmu marsikaj ni bilo vredu, zato smo pa šli za sebe. In to z veseljem. S pričakovanji in prepričanostjo v boljše. Dobili smo pa nategovanje še po 25 letih, kdo ima daljšega. Vmeševanje belih, rdečih , zelenih... še kr boj za oblast.... vmes pa gospodarstvo propade. Še tisto, kar je ostalo od Yu in bi morali nadgraditi, je šlo u 3PM.
ajde...LP.... pa Union tud ni švoh, če nimaš druge izbire, a veš??

Pa ti si pravi Ben Hur
hysterical-1.gif

Eno stran nazaj pišeš da se zgodovina ponavlja...da si se & da se je treba ucit iz nje
shocked-1.gif
Človek že pomisl evo ti ga na...ta pa ma doseg...

...ampak pol je tu še ostalih sladkokislih 6 strani kjer se te res ne da opredelit za kaj bi ti sploh bil...

Zdej al si samski pa maš polna jajca pa si jih ne znaš/ti jih je nerodno sam spraznit....al pejt pa k dohtarju da ti ščitnico pregleda...
lej ga. A s ti še živ, mopedmafijaž?? Al te je blajerca ruknla, al kako si se zbudu?? Lej... sem mi ni treba nč več pojasnjevat. eni so/ste pač rojeni z barvno slepoto. Res da je to moderna barvna slepota. Včasih so videli belo in črno, danes pa to google generacija vidi rdeče in belo. Tak da boš mogu na pregled debelega črevesja.
Kam sem opredeljen?? hmmm... Bele so rdeči zbrcal l,45 rdeče smo l 91 zbrcal..... ostal so ba beli in rdeči. Zdej pa razum, če lahko
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ja, šrot je naredil ogromno. oboje je prodal komu že?

Mekani - skupaj, SKUPAJ, je prodal - ne vsako zase - a kužiš?!?

In ja - mogoče bi bilo bolje, da je lastniku Jelena prodal.
tongue-1.gif

skupaj ja. pa ta skupaj ja je za skupaj uničil veliko potenciala in naredil ogromno škodo.

meni ni uspeh skupaj v tujih rokah.

ja, jelen..poznam in čutim še danes zamudo pri investiranju.
interbrew torej.

a pa je manjša škoda, ker je isti lastnik tudi meni ljubega jelena? ker razumel sem kot..sej ni nič slabše kot tebi.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ooo..
a ni to, da ga ne moreš opredelit znak tega, da se je naučil, da se ni treba delit.

Ma da bi vas stari tega NAucil....bi bli 3ja švica....YUga bi pa zdele biznise delala z celim svetom kbi se vleku vn iz finančne krize...

Žal je pa to kar si ti sicer zaznal a ne razumel....znak točno tega Alan Fordovstva....

Če te kdo kaj fpraša...æuti....nije to tvoja briga....nisi ti tu da razmi¶lja¶ nego da radiš....imaju neki drugi (naši) da razmišljaju umesto tebe...

Podzavestno je vse kar je naredu blo to da si je nadel oznako...jaz sem titov omladinac...sem za neopredeljene...nocem na goli...zato nic ne vidim...nic ne slisim...nej za to poklicani razmisljajo/odlocijo namesto mene

Duck and cover....

prjatu..ne zdejle zamerit

ampak juga je bila obsojena na prodad zaradi takih kot si ti. ti in taki kot si ti, bi jo porušili.

zgolj niansa je, da jo je že tvoj stari in zgolj malo več truda je bilo treba... ti in tebi podobni bi bili hitrejši.

tito je pač naredil slabo..sej si zapisal kaj je naredil..in to je naredil slabo. pozabil je na eno dejstvo..

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ja, šrot je naredil ogromno. oboje je prodal komu že?
Ko sta se prodajali pivovarni je bil Šrot v arestu. Misliš, da je prodajal od tam
stupid-1.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.590
2.634
113
še v SLO - ampak komaj
Ma za.jebancija - na koncu nas bo še res Interbrew* spet združil.
tongue-1.gif

Rdeči, rumeni, zeleni, ... - vsi združeni.
hysterical-1.gif

* drgač pa je rdečo-zelene kupil Heineken (se pravi je ostalo pod petokrako zvezdo
tongue-1.gif
), apatinsko pa Molson Coors - kako so pa tile med sabo prepleteni pa bog sveti znaj

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.791
6.774
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Pac_Man pravi:
Bom tole sem vrgel

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/GK7OJL4HTLY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tam okrog 7. minute, JLA kader je očitno poskusil tihotapit ročno orožje. Doma bi prišlo prav.

vem da smo takrat delali vse v smeri da JLA zapusti slovenijo.
In ni bilo najbrž junaka ki bi rekel, da jo naj zapustijo samo vojaki v gatah,eventuelno v trenirkah. Ostalo je zapuščina Jugoslavije in naj ostane v Sloveniji.

Zakaj Slovenija še ni vložila tožbe za plačilo te opreme Srbiji. Ker vemo da je to orožje šlo v Srbijo oziroma pod njihovo komando.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Dogovor je bil, da JA gre samo z osebno oborožitvijo. Ja, nekateri so "osebno" razumeli malo več. Bi še tank na hrbet naložil, če bi ga le lahko. Zanimivo je bilo, da so nekateri oficirji dajali prednost osebnim avtomobilom in lastnim imetjem, kot pa vojaški opremi.
Ne vem pa, kako so lahko tanke z vlaki peljali na jug. Sem videl kar nekaj kompozicij.
Na prvih pogajanjih, je bil naš predlog, da zapustijo državo v treh letih.
Po razpadu YU army sistema v SLO, so pa sami rekli, da gredo v treh mesecih. Se jim je mudilo na novo fronto. Jasno smo jim dal na znanje, da se iz Slo kasarn, ne bodo vozili na fronto. Pa so šli kompletno.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.095
5.646
113
Mogoce so bli v kompozicijah M84 prodani v Irak...a ni eazy 1x razlagal...da so jih se srbi potegnl iz front...da bi jih dostavil kupcu...

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a ti veš kaj si jedel danes za zajtrk?

sicer pa s tabo res ne želim past v debato..je precej omejena

Boško Šrot
novi lastnik Pivovarn
Sedaj pa ali je Šrot prodajal iz zapora ali pa se greš igrice- dovoljkrat ponovljena laž...

Debata je zares zelo omejena, ker se podtikanja v dobi interneta kar hitro odkrijejo.

PS- in da, vem kaj sem danes jedel za zajtrk

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sem ti rekel..s tabo govoriti je k z greznico. bolj k vrtaš, bolj smrdi.

če bi imel spomin, znal povezati..in bil kritičen, bi vedel kaj je maslo na šrotovi glavi.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
sem ti rekel..s tabo govoriti je k z greznico. bolj k vrtaš, bolj smrdi.

če bi imel spomin, znal povezati..in bil kritičen, bi vedel kaj je maslo na šrotovi glavi.
Ima precej masla na glavi, ima... pa vendar ni kriv za vse kar se dogaja v zvezi s pivovarnami. Kot večina članov Kučanovega F21 je hotel olastniniti firmo katere direktor je bil. Enako kot so to delali Kordež, Zidar, Rigelnik, Pavček, Petrič... To se mu ni izšlo. Naredil je epohalno napako, ko je hotel več, kot so mu strici namenili (podobno kot Bavčar), zato je končal v arestu (medtem, ko so ostali poslušni lepo prosti- Kordež, Zidar...). Torej ima mnogo masla na glavi in je kriv za marsikaj. Ni pa kriv za prodajo pivovarn tujcem.

Da bi se zavzemal za bivšega vidnega člana SD mi niti na začetek pameti ne pride. Oglasil sem se zgolj zato, ker komunisteki svojo "kritiko" usmerjate le na ljudi, katere so vaši ideologi zavrgli (Janša, Bavčar, Šrot, Rupel...), medtem ko ideologiji zveste (Jankovič, Kordež, Rigelnik, Pavček, Zidar...) neomajno zagovarjate, pa čeprav imajo nekajkrat več masla na glavi.

PS- če vohaš greznico kamorkoli stopiš poskusi uporabiti vodo. Včasih pomaga.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
lej, žal je Jankoviæ en tistih, ki bi lahko naredil marsikaj z mercatorjem, tako pa ga je politika dala hrvatom
vse ostalo je isti drek.

in spet. kaj je delal boško? alineje. pa boš videl kje je industrijo zapisal tujcem.

mučno je z ljudmi vodit debato, ko ne znajo koračno analizirat zadeve in zapisat znanega.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.061
4.255
113
Citat:
lej, žal je Jankoviæ en tistih, ki bi lahko naredil marsikaj z mercatorjem, tako pa ga je politika dala hrvatom
vse ostalo je isti drek

hysterical-1.gif

svašta....

Parkiranje delnic, kup denarja za katere niti fiktivne fakture ni bilo, kup zavoženih investicij..............................................................

Kar pa je dokazljivo, v največji krizi je Merc delal z večjim dobičkom, kod pod čefurjem v stanju debelih krav..

Lahko pa pogledamo njegova privat podjetja....
Vendar je fact, da čefur čefurja gleda uspešnost po teži lanca ne po dejstvih.