Citat:
Uporabnik softi pravi:
ja, šrot je naredil ogromno. oboje je prodal komu že?
lej ga. A s ti še živ, mopedmafijaž?? Al te je blajerca ruknla, al kako si se zbudu?? Lej... sem mi ni treba nč več pojasnjevat. eni so/ste pač rojeni z barvno slepoto. Res da je to moderna barvna slepota. Včasih so videli belo in črno, danes pa to google generacija vidi rdeče in belo. Tak da boš mogu na pregled debelega črevesja.Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
hjaa... hebi ga pol.... Vidva se še skregat potem ne moreta...Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne..tut jaz ne pijem uniona..z veseljem.
ubistvu mava veliko skupnih točk in se ne deliva.
še k prizna da je dolenc, tko kot jaz..bo vse na mestu.
Glej,.... sej jaz načeloma nimam proti nobenemu nič... tudi proti domobrancem in vernikom ne. Pač eni ne znajo zgodovine sprejeti in jo dati v kot. To pogrevanje pa metanje krivde nekomu drugemu pod noge, mi gre pa na organ. Pa sem mal oštro proti verniku nastopil. Upam, da je vsaj tolko pameten, da ne vzame osebno, kot človeku.
V komunizmu marsikaj ni bilo vredu, zato smo pa šli za sebe. In to z veseljem. S pričakovanji in prepričanostjo v boljše. Dobili smo pa nategovanje še po 25 letih, kdo ima daljšega. Vmeševanje belih, rdečih , zelenih... še kr boj za oblast.... vmes pa gospodarstvo propade. Še tisto, kar je ostalo od Yu in bi morali nadgraditi, je šlo u 3PM.
ajde...LP.... pa Union tud ni švoh, če nimaš druge izbire, a veš??
Pa ti si pravi Ben Hur
Eno stran nazaj pišeš da se zgodovina ponavlja...da si se & da se je treba ucit iz njeČlovek že pomisl evo ti ga na...ta pa ma doseg...
...ampak pol je tu še ostalih sladkokislih 6 strani kjer se te res ne da opredelit za kaj bi ti sploh bil...
Zdej al si samski pa maš polna jajca pa si jih ne znaš/ti jih je nerodno sam spraznit....al pejt pa k dohtarju da ti ščitnico pregleda...
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Mekani - skupaj, SKUPAJ, je prodal - ne vsako zase - a kužiš?!?
In ja - mogoče bi bilo bolje, da je lastniku Jelena prodal.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ooo..
a ni to, da ga ne moreš opredelit znak tega, da se je naučil, da se ni treba delit.
Ma da bi vas stari tega NAucil....bi bli 3ja švica....YUga bi pa zdele biznise delala z celim svetom kbi se vleku vn iz finančne krize...
Žal je pa to kar si ti sicer zaznal a ne razumel....znak točno tega Alan Fordovstva....
Če te kdo kaj fpraša...æuti....nije to tvoja briga....nisi ti tu da razmi¶lja¶ nego da radiš....imaju neki drugi (naši) da razmišljaju umesto tebe...
Podzavestno je vse kar je naredu blo to da si je nadel oznako...jaz sem titov omladinac...sem za neopredeljene...nocem na goli...zato nic ne vidim...nic ne slisim...nej za to poklicani razmisljajo/odlocijo namesto mene
Duck and cover....
Ko sta se prodajali pivovarni je bil Šrot v arestu. Misliš, da je prodajal od tamCitat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Pac_Man pravi:
Bom tole sem vrgel
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/GK7OJL4HTLY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Tam okrog 7. minute, JLA kader je očitno poskusil tihotapit ročno orožje. Doma bi prišlo prav.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a ti veš kaj si jedel danes za zajtrk?
sicer pa s tabo res ne želim past v debato..je precej omejena
Ima precej masla na glavi, ima... pa vendar ni kriv za vse kar se dogaja v zvezi s pivovarnami. Kot večina članov Kučanovega F21 je hotel olastniniti firmo katere direktor je bil. Enako kot so to delali Kordež, Zidar, Rigelnik, Pavček, Petrič... To se mu ni izšlo. Naredil je epohalno napako, ko je hotel več, kot so mu strici namenili (podobno kot Bavčar), zato je končal v arestu (medtem, ko so ostali poslušni lepo prosti- Kordež, Zidar...). Torej ima mnogo masla na glavi in je kriv za marsikaj. Ni pa kriv za prodajo pivovarn tujcem.Citat:
Uporabnik softi pravi:
sem ti rekel..s tabo govoriti je k z greznico. bolj k vrtaš, bolj smrdi.
če bi imel spomin, znal povezati..in bil kritičen, bi vedel kaj je maslo na šrotovi glavi.
Citat:
lej, žal je Jankoviæ en tistih, ki bi lahko naredil marsikaj z mercatorjem, tako pa ga je politika dala hrvatom
vse ostalo je isti drek