komu je bila napoti jugoslavija?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a sem rekel, da ni mutil? a sem rekel, da je čist? al sem rekel, da bi lahko kaj anredil

mercator je pod njim rastel. včasih s čudnimi prijemi. pa vsi so ga molzli.
potem smo ga pa prodal.

dobiček? kje si prebral to postavko?

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
lej, žal je Jankoviæ en tistih, ki bi lahko naredil marsikaj z mercatorjem, tako pa ga je politika dala hrvatom
vse ostalo je isti drek.

in spet. kaj je delal boško? alineje. pa boš videl kje je industrijo zapisal tujcem.

mučno je z ljudmi vodit debato, ko ne znajo koračno analizirat zadeve in zapisat znanega.
Šrot je dobil bančne kredite. Ker jih ni vračal je banka zaplenila premoženja. To premoženje je prišlo na slabo banko. Slaba banka je vse skupaj prodala tujcem.
Kdo je pivovarne zapisal tujcem- ali banke, katere so neodgovorno podeljevale kredite ali Šrot, kateri je očitno imel prevelike oči
stupid-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Ima precej masla na glavi, ima... pa vendar ni kriv za vse kar se dogaja v zvezi s pivovarnami. Kot večina članov Kučanovega F21 je hotel olastniniti firmo katere direktor je bil. Enako kot so to delali Kordež, Zidar, Rigelnik, Pavček, Petrič... To se mu ni izšlo. Naredil je epohalno napako, ko je hotel več, kot so mu strici namenili (podobno kot Bavčar), zato je končal v arestu (medtem, ko so ostali poslušni lepo prosti- Kordež, Zidar...). Torej ima mnogo masla na glavi in je kriv za marsikaj. Ni pa kriv za prodajo pivovarn tujcem.

Da bi se zavzemal za bivšega vidnega člana SD mi niti na začetek pameti ne pride. Oglasil sem se zgolj zato, ker komunisteki svojo "kritiko" usmerjate le na ljudi, katere so vaši ideologi zavrgli (Janša, Bavčar, Šrot, Rupel...), medtem ko ideologiji zveste (Jankovič, Kordež, Rigelnik, Pavček, Zidar...) neomajno zagovarjate, pa čeprav imajo nekajkrat več masla na glavi.

PS- če vohaš greznico kamorkoli stopiš poskusi uporabiti vodo. Včasih pomaga.

ejjj texsič... si že spil pir???

Lej... spet nakladaš. Vse veš, na konc pa nč ne veš. Sem te vprašal eno vprašanje, ko daješ vse odgovore in sicer" zakaj sta MK in JJ skregana". Pa si rekel da ne veš. Ampak kriviš pa za vse MK. Pa ne veš zakaj. Zdej pišeš priimke, pa sem miljon % da sploh ne veš zakaj to pišeš. Ker pač pišeš. (beri: klobasaš)
Tvojmu šefu bi se moral že svetniški obroč okol glave naredit. Tolk je brezmadežen.
Ampak, priznaj enkrat no, da imš Kučana rad. Res ga imaš. Tolkrat ga omenjaš, pa ne more bit res, da ga nimaš. Prva misel in zadnja v dnevu (vmes pa še xxxxX) je Milan... enostavno rad ga imaš
srce-1.gif
(sej ne bomo nbenmu povedal, no)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
lej, žal je Jankoviæ en tistih, ki bi lahko naredil marsikaj z mercatorjem, tako pa ga je politika dala hrvatom
vse ostalo je isti drek.

in spet. kaj je delal boško? alineje. pa boš videl kje je industrijo zapisal tujcem.

mučno je z ljudmi vodit debato, ko ne znajo koračno analizirat zadeve in zapisat znanega.
Šrot je dobil bančne kredite. Ker jih ni vračal je banka zaplenila premoženja. To premoženje je prišlo na slabo banko. Slaba banka je vse skupaj prodala tujcem.
Kdo je pivovarne zapisal tujcem- ali banke, katere so neodgovorno podeljevale kredite ali Šrot, kateri je očitno imel prevelike oči
stupid-1.gif

pejt še korak dva nazaj

Citat:
Uporabnik softi pravi:
a sem rekel, da ni mutil? a sem rekel, da je čist? al sem rekel, da bi lahko kaj anredil

potem smo ga pa prodal.

potem smo ga pa prodal.

prodali smo ga orng zapufanega. in to komu? kakšna je bila izbira? zakaj se ni recimo iskal kupec v ITA ali pa AUT, sploh ker omenjene države kupujeo precej naših izdelkov, s tem ko bi nekdo prevzel M (še najboljš bi bilo če bi ga prodali med proizvajalce, predelovlace hrane, pijače in (domče mislim) - da bi bil nekakšen COOP(ita zadruga)) iz tujine bi lahko odpirali nove poslovalnice po zahodnih državah to pa vemo kaj pomeni za vse vpletene

Tko/na zlo podoben način so recimo tud fagorja rešli in danes stvar žvi

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Ampak, priznaj enkrat no, da imš Kučana rad. Res ga imaš. Tolkrat ga omenjaš, pa ne more bit res, da ga nimaš. Prva misel in zadnja v dnevu (vmes pa še xxxxX) je Milan... enostavno rad ga imaš
srce-1.gif
Po tvoji logiki, da imaš nekoga bolj rad, če ga večkrat omenjaš potem morate komunisteki Janšo po božje neomajno ljubiti in Kučana ko Satana črtiti
evil.gif

PS- moram priznati, da bi mu en rosen Goesser prav pasal.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pejt še korak dva nazaj

Šrot je postal direktor (korak ena)
Šrot se je stopil v ZK (korak dva)

In kaj sedaj
stupid-1.gif

PS- da so komunisti pokradli in uničili mojo rodno grudo pa itak že vseskozi trdim
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a je šrot hotu vse imet in je s tem bojem ogorozil in izčrpal vse, potem pa je padla prodaja?

a si probal kerga tožit, ker ti je oropal rodno grudo?

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
srce-1.gif
Po tvoji logiki, da imaš nekoga bolj rad, če ga večkrat omenjaš potem morate komunisteki Janšo po božje neomajno ljubiti in Kučana ko Satana črtiti
evil.gif
jjaaooo jaaooooo spet ne repa ne glave v tvojih izjavah. A si zvedu, zakaj sta skregana??? Kakšen si to vernik, da nč ne veš????
kak je pa kaj tvoja slovenščina??? Mi, vi, oni... ti je kaj znano to???

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.061
4.255
113
Citat:

potem smo ga pa prodal.

© Alter.Si

Če je zate pufanje rast..... Vemo da je tudi NLB rastla. Iz njegovih omar so padali miljonski zneski pufov in failanih investicij. Če je zate rast, da nekaj neratabilno na puf jemleš, gradiš.. potem ok.

ps... pa ti sploh veš zakaj se je Merc sploh prodajal, ker se mi zdi da se ti sanja ne..

Dobiček iz poslovanja je bil v času krize večji kot pri čefurčku. A manjši zaradi slabitev kot so zafurane naložbe in načrtne slabitve tega opankarja..

Iz tega naslova je dobival kazenske tako v Sloveniji kot v Yugi. Ampak, pustmo to kajne.

Njegova prodornost se vidi po poslovanju lastnih podjetij ki jih po njegovir razlagi šenkal pankrtoma, potem pa vpisal miljonsko terjatev, ko so ga rubili...

Davčni pa to ne zna razložiti..
skratka bi je uspešen ja...

Za te ljubljanske čapce je numero uno. Jebiga, če bi bla to USA bi pa bil lajftime zaprt, zaradi utaje davkov.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a je šrot hotu vse imet in je s tem bojem ogorozil in izčrpal vse, potem pa je padla prodaja?

Šrot (in drugi tajkuni) ne bi nič pokradli, če tako ne bi sklenili Kučanov F21 ob podpori udbe. Ko bi Šrot (ali drug tajkun) nase prepisal prvo delnico bi bil v vseh medijih, vklenjen, v priporu... Tako za prodajo pivovarn ni kriv izključno Šrot ampak poleg njega precejšen del krivde nosijo tudi Kučanov F21, banke, mediji... (pa tudi takšni kot si ti, kateri si ne upajo imenovati pravih krivcev, tiščijo glavo v pesek in tako omogočajo nadaljevanje kraj
stupid-1.gif
).

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
srce-1.gif
evil.gif
jjaaooo jaaooooo spet ne repa ne glave v tvojih izjavah. A si zvedu, zakaj sta skregana??? Kakšen si to vernik, da nč ne veš????
kak je pa kaj tvoja slovenščina??? Mi, vi, oni... ti je kaj znano to???
Jaz o ljubezni ti pa o kregu, pol pa trdiš, da moje izjave nimajo ne repa in ne glave
stupid-1.gif

PS- se je zopet dokazalo, da komunisteki podtikajo svoje svinjarije medtem, ko kradejo tuje zasluge.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
ejjj texsič... si imel spet rdeče sanje.
Spet kritiziraš, kriviš, neumnosti pišeš, pa sploh ne veš za kaj se gre.
Čakam, da poveš / izveš , zakaj sta skregana. Mislim, pa, da glede na to, da nič ne izveš sploh nisi neki pravi pripadnik vere. Ti še tvoji ne zaupajo.
S tvojim pisanjem in lažmi, si še največ škode naredil prav tvojemu šefu. Zakaj? Ker mu lastni kader dela škodo z neumnostmi

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Šrot (in drugi tajkuni) ne bi nič pokradli, če tako ne bi sklenili Kučanov F21 ob podpori udbe. Ko bi Šrot (ali drug tajkun) nase prepisal prvo delnico bi bil v vseh medijih, vklenjen, v priporu... Tako za prodajo pivovarn ni kriv izključno Šrot ampak poleg njega precejšen del krivde nosijo tudi Kučanov F21, banke, mediji... (pa tudi takšni kot si ti, kateri si ne upajo imenovati pravih krivcev, tiščijo glavo v pesek in tako omogočajo nadaljevanje kraj
stupid-1.gif
).
Takrat, ko so kradli Šrot & Co., je imel škarje in platno v slovenski vukohebini tvoj puklasti idol iz Lobčka, tako, da sedaj niti ne vem, ali je dotični plešec član F21 ali ne ???
priden.gif

Nazadnje urejeno:

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik boomslang pravi:Takrat, ko so kradli Šrot & Co., je imel škarje in platno v slovenski vukohebini tvoj puklasti idol iz Lobčka, tako, da sedaj niti ne vem, ali je dotični plešec član F21 ali ne ???
priden.gif

Zaradi tebe in tebi podobnih, kateri verjamete namesto razmišljate pa smo tam kjer smo. Tvojo (in tebi podobnih) jezo in bes od sebe usmerjajo na puklastega (ZDA, neoliberalce..), da nas lahko še naprej kradejo.
stupid-1.gif

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Ali je bil med l.2004 in 2008, ko se je dogajala večina tajkunskih prevzemov v Slo, tvoj plešasti idol predsednik vlade ali ne ???