Koline 2

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Dajte mi še potrditi nekakšen mit. Poznm nekoga, ki vsako leto rukne par prascev. Prav, da si včasih privošči kozarček sveže, še tople prašičje krvi. Kar med kolinami.

Je to redna praksa, da se eksa deci ali dva prasceve krvi? In zakaj je to dobro? Vpliva na erekcijo ali kaj takšnega?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Dvomim da je prašičja kri kak afodizijak. Bi prej rekel da zajčja.

Mi kri pečemo
smile-1.gif

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Dajte mi še potrditi nekakšen mit. Poznm nekoga, ki vsako leto rukne par prascev. Prav, da si včasih privošči kozarček sveže, še tople prašičje krvi. Kar med kolinami.

Je to redna praksa, da se eksa deci ali dva prasceve krvi? In zakaj je to dobro? Vpliva na erekcijo ali kaj takšnega?

FUJ
uf-1.gif

Morda vina
cheer.gif

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
KSZ: Saj so dobre klobase, pršut in ostale svinjske dobrote ampak tale vaša fascinacija nad klanjem, mesarjenjem, krvjo, snemanjem klanja in objavljanjem tega že rahlo meji na perverzijo. Ma ne rahlo, precej!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
a ne? prov bolni so malo! res ne razumem ljudi k se naslajajo ob kolinah. men to ni normalno

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Misliš da se res kdo naslaja?

Jaz osebno mrzim ta "kmečki praznik", marsikdo pa še ni od blizu videl kako stvari potekajo...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.962
113
pri taščici
in tiste ki to zanima naj si ogledajo video foto ostali pa čvekajte in spamajte v drugih temah (vam ustreznih).

Vsako tele ima svoje vesele. Nekateri radi hodijo v kino, drugi berejo knjige, tretji ga pijejo, četrti pa koljejo....
Pa ne mi začet o mučenju živali.....veste kako je treba mučit živali da vegiji dobijo solato na mizo...

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
a ne? prov bolni so malo! res ne razumem ljudi k se naslajajo ob kolinah. men to ni normalno

Jest sicer tega en gledam a tudi nikoli še nisem bil zdraven, ko se je klalo pujsa ali pred mnogimi leti goved (takrat ej bilo še dovoljeno, zdaj ni več).

Meso je za naše telo nujno samo toliko v vednost. Sem sam probal poleti jesti samo zelenjavo in me je po 1 tednu stisnilo (nekaj je manjkalo v mojmu organizmu).

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik trust pravi:

Meso je za naše telo nujno samo toliko v vednost. Sem sam probal poleti jesti samo zelenjavo in me je po 1 tednu stisnilo (nekaj je manjkalo v mojmu organizmu).

Tole je sicer buča ampak ok.
Kar se pa tiče kolin sem pred kakimi 12timi leti bil parkrat zraven...danes nebi bil več tudi tistega posnetak zgoraj si žal ne morem ogledati, se mi žval preveč smili, že samo ko vidim ko se upra, ko dobro ve kaj jo čaka.
Sem vsejed ampak [censored] ga, žvav gledat ko trpi ne morem gledat.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
in tiste ki to zanima naj si ogledajo video foto ostali pa čvekajte in spamajte v drugih temah (vam ustreznih).

Vsako tele ima svoje vesele. Nekateri radi hodijo v kino, drugi berejo knjige, tretji ga pijejo, četrti pa koljejo....
Pa ne mi začet o mučenju živali.....veste kako je treba mučit živali da vegiji dobijo solato na mizo...

Hm, hm, vsako tele ima.. jep, tile so bili kot otroci podobno fascinirani nad klanjem živali, kot mnogi v tem threadu: ŠTERK, Karmen. Serijski morilec za vsakdanjo rabo : normalen psihopat patološke matere

Dobra knjiga, priporočam!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
https://www.youtube.com/watch?v=WEyoRGBRhSs

Še malce v videu
smile-1.gif

Aja, posnetki so zelo nazorni, za bolj obutljive želodce rastlonojedcev niso.

Pa to neke oddojke koljejo.

Taprau prašič za koline ima 250 kil.
grin1.gif

Ravno obratno. Maljši, ko je prašič boljši ej za jest. Tak prašič, ki ima 250 kil uh star mesu.

A nisi ti iz kmetije?

Koliko takihle 80-100 kilskih prašičev bi pa moral fentat da bi naredil vse kar h kolinam spada? Od klobas, salam, šunk in ostalega za v dim?

Takih malih se sploh ne šteje za koline. To je dopoldan fertik in je pečenka v skrinji...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sej sploh ni fora v vegeterjanstvu in jedi mesa.

In itak razumem, da pač nekako je treba žival ubit in razrezat. Sam moti me tale odnos, da imajo to nekateri za zabavo. Ne razumem kako je ubit nekoga lahko zabavno? In res - eni znanci - poklicni mesarji pri 18letih, zvečer pa ven, pa se ga napit, pol se pa obvezno stepst in se prov izživljat nad človekom. To si jim v očeh videl, da jim nekaj ne špila uredu! No, sej zdej so se skuliral, k so babe dobil... pa službe pustil...
zmaga.gif