Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Za BJ "računam" 100 eur
Hecam se.
Resno, tisti k gledate na to, kok boste zapravil za bejbo da jo boste položil, pejte na kurbe. Velik je takih ki niti ne pustijo da jim tipi vse plačajo (med drugim med take spadam tud jst, ni za verjet kaj?
) ampak tud one kdaj potegnejo denarnico iz fancy torbice in odštejejo znesek.
Peechke, ki pa padajo na avte... Mislm da sm tud to že enkrat povedala... NOBEN ne more bit imun na super makino (s tem mislm recimo kkšnga luštnga Mercedesa, BMW-ja, nikakor pa ne avtomobilov-spak iz teme "Styling Hunters" ) in vsak se rad pelje v lepem avtomobilu. Sama sem mela že tipa ki ni imel avta (priložnostno si ga je pač sposodil od staršev, ni ga mel pa skos na razpolago) in nisem/nisva ga pogrešala.
Kar se pa tiče takih, ki so s tipom samo zaradi tega ker ima denar in huuud avto (smrklje celo padajo na styling hunters modele) pa lahko rečem samo; Uboge na duhu.
Kaj je treba vložiti v žensko, da "ti da"?
Pozornost, dragi moji, pozornost... Pillle je nekako prav napisal; ČAS je treba met. Jasno da če si bussinesman da ne boš mel tooook časa, ampak ej, VSE se da organizirat če je volja. Pille, upam da boš našel tako ki te bo znala cenit, vidim da maš možgane na (hm, na skoraj
-sorry, taka pač sem) pravem mestu....
"Yebeš" denar in drage večerje pa dober avto (ki je najbrž itak na lizing, kar velika večina hudih avtov ki jih videvamo po cestah, tud je) če je vase zagledan butelj ki razmišlja na tak način.