Koliko vložiti v žensko, da ti potem da?

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Dejte ženske odprt temo: Koliko izmolst iz moškega, predno mu daš?
grin1.gif

Sicer pa čisto bedno razmišljanje. Če je ženska pripravljena dat, ne bo potrebno zapravit nekih velikih zneskov. Da ženska da je čisto odvisno od nje in ne od količine vložka.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
A meri se to v materialu zdaj al kak. Nism vedla.
Drugač pa za tebe bo bolje, da si profesionalko nabaviš.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Ok zdj pa ze res dobivam filing da sm nadpovprecno dolg :D no ja prsti so ze, ocitno je tudi tic :D

Fantje kriza bo tole, da vs en 22letnik tkole nascije v dolzini
grin1.gif

ti se kar tolaži. ti bomo pustil. ti nočemo že v tako rani mladosti podret navidezne samozavesti
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Dejte ženske odprt temo: Koliko izmolst iz moškega, predno mu daš?
grin1.gif

Sicer pa čisto bedno razmišljanje. Če je ženska pripravljena dat, ne bo potrebno zapravit nekih velikih zneskov. Da ženska da je čisto odvisno od nje in ne od količine vložka.

Če te ženska res hoče, ji je še tista dodatna runda zapravljanje časa.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Pa še nekaj: dobra fora je tudi, da tip za sosednjo mizo plača ženski pijačo in potem upa, da si je tako kupil njeno naklonjenost oz. da se bo počutila dolžna. Beda!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Kje pa piše, da mora tip vseskozi plačevati pijače? Ste smotani.
rolleyes-1.gif

O, jaz poznam nekaj ženščet, kao lepe, pa ni variante da bi plačale karkoli...problem je samo v tem, da so tudi po videzu taka liga, da jih zares premožni najverjetneje več kot za 1 fuk ne bi imeli, nič doživljenskih sponzorjev. Ok, so nadpovprečne, ampak premal za ferrarija...

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Nima veze kdo placa in kdo ne. Ampak dejstvo ostaja. Tipi ko gremo ven po diskacih, ce sabo nimas 200€ si klosar, medtem ko gredo zenske vn z 20timi evrcki in jim je to cist zadosti. Se pravi v to je vstet taxi tja in nazaj pijaca jedaca.
Now do the math and you'll see who buys the drinks
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
zenske ta lepe, lahk kamot brez vsega gredo ven, tud brez spodnjih hlack.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
s tem da pri 50 lahko celo izbiraš in si ji ti šef, mora delat kar ji reces, kao...na tajskem jemeja picli15 do 20 €, pa se vse majo hude postavce za razliko od eu vzhodnih bajsik
wink-1.gif

torej...slinjenje na suho je res predrago. Bolje si najt kak drug orgazmičen hobi.
evil.gif

A tiste s centimetri si tudi probal?

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Bom se jaz napisal.

Zenska (v 90%) za resno zvezo ponavadi isce tipa, ki ima nekaj oz. je uspesen. Ker pa ne zna razlocit med tipi, ki so res uspesni in med lokalnimi "klatezi (atejov BMW)", se veckolikokrat zejebejo. Ce si "pameten" in se rad lazes, igraj na to struno in lahko povaljas kaj hoces.

PS: Zenskam (Posebaj Tjasa), bedarije o tem kako vseeno ce tip nima nic prisparaj za kak drug forum (kak pravljicni). Tak tip je mogoce bil ok, ko si bla stara 16, ko pa je treba prezivljat druzino, pa se stvar bistveno spremenijo. Verjemi, vsaka bi rada vidla da je njen dec uspesen poslovnes.

Nazadnje urejeno:

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Valda da bi vsaka, tud dec bi, da bi bla ženska iz bogate familije in imela še eno uspešno firmo.
smile-1.gif
Ampak da si ti z nkem, do katerega nič ne čutiš je pa že malo težko. Pa ne govorim za eno noč, ampak celo življenje.

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
V bistvu piše samo tisto, kar bi mi radi slišal. Je pač mnenja da smo navadni bebčki /itak da eni so/ in bomo pač verjeli kakorkoli si zamisli. Mislm, da v debati z njo nihče ne more zmagat. Ona ima prav, ko reče da mora med dvema vladati ljubezen in ko "v šali" piše o 100E za - vemo kaj.
crazy1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Okej, govori za vecino. Zame ni treba, ker ne potrebujem moskega z denarjem, niti ne rabi bit poslovnez (uspesen poslovnez) - sicer je pa dons itak ze vsak poslovnez, bolj al manj uspesen.
rolleyes-1.gif

Zakaj ne rabim denarja od tipa? Ker ga mam sama, tud na racunu dovolj zaenkrat. Se je pa zgodilo, da vcasih nisem imela v denarnici niti 5 eur, niti niso imeli moji starsi da bi ga MENI dali; so rekli pojdi delat. Tako da vem kako je z denarjem in znam ceniti to, kar imam(o) sedaj.
In pri partnerju mi dol visi, al je brezposeln al je student, al je pa Erazem Pintar No. 2
smirk-1.gif
... So še druge pomembne zadeve, veliko BOLJ pomembne od denarja. Med drugim tudi zdravje, ampak tega se itak ne zavedamo dokler nas kaj ne doleti. Potem ti pa denar ne more kej dost pomagat in rabiš samo nekoga, da je ob tebi. In evo, takih je pa zelo malo. Denar ma lahko vsak, tega da zna imet nekdo iskreno rad in je ob tebi vedno ko ga rabiš, je ob tebi v dobrem in slabem in da te ne zapusti če npr. resno zboliš- no, tega pa z denarjem ne moreš pridobiti niti kupiti.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
To da je denar nepomemben je čista bedarija. Mogoče se tega zdaj še ne zaveš, ko si "frej kot ptička na vej" ampak, ko je treba kupit stanovanje, avto, plačat položnice, hrano, počitnice (smučanje, morje, izleti...), vzdrževat otroke, plačevat za zdravstvene storitve (kar je danes že večina samoplačniška, če ne misliš čakat 4 mesce in po možnosti umreš)... Če hočeš imet urejeno in dokaj varno življenje pač rabiš denar. Sej se lepo sliš, da se mormo met sam radi in bo vse ok. Ampak to so pravljice za najstnike. Ne govorim, da rabiš bogastvo ampak, če hočeš met zgoraj našteto (kar je danes standard za neki srednji razred) pol mora vsak kr nekaj denarja prnest v skupno blagajno. Optimalno je če najdeš neko ravnotežje med službo in družino. Če se samo pehaš za denarjem pa tud izgubiš sam sebe in ljudi, ki so ti blizu.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Stanovanje (stirisobno) že imam, popolnoma opremljeno blizu Domzal. Trenutno se oddaja cez nekaj let bo moje. Zdravnike mam že zdej vse privat tko da tud js kdaj plačam kej (ravno pred kratkim plačala zobarci lep znesek)... Delam tud izpit za avto (finally
grin1.gif
) tko da tud avto mam prakticno ze...Zarad mene ce moj partner se izpita ne bo mel (konc koncev ga Jure Zrnec tud nima).

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Hahaha... Okej bom pac od zdej naprej na forumu smrtno resna, brez zafrkancij tipa 100 eur za BJ.