Koliko vložiti v žensko, da ti potem da?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Ponudil je kolikor bi sama hotela.

Bi rad povedal da imaš t.i. slovensko lepotico ali da si bogat?
smile-1.gif

Svoji k svojim, prav tako.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Če pokažeš dovolj evrov, je za veliko večino žensk to res že dovolj, da razširijo noge...take pač so.

In koliko si jih že dobil tako, da si pokazal dovolj evrov?
evil.gif

Na ta način dobiš mogoče kako frizerko iz Čaæka.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Za BJ "računam" 100 eur
evil.gif

Hecam se.

Resno, tisti k gledate na to, kok boste zapravil za bejbo da jo boste položil, pejte na kurbe. Velik je takih ki niti ne pustijo da jim tipi vse plačajo (med drugim med take spadam tud jst, ni za verjet kaj?
smirk-1.gif
) ampak tud one kdaj potegnejo denarnico iz fancy torbice in odštejejo znesek.
Peechke, ki pa padajo na avte... Mislm da sm tud to že enkrat povedala... NOBEN ne more bit imun na super makino (s tem mislm recimo kkšnga luštnga Mercedesa, BMW-ja, nikakor pa ne avtomobilov-spak iz teme "Styling Hunters" ) in vsak se rad pelje v lepem avtomobilu. Sama sem mela že tipa ki ni imel avta (priložnostno si ga je pač sposodil od staršev, ni ga mel pa skos na razpolago) in nisem/nisva ga pogrešala.
Kar se pa tiče takih, ki so s tipom samo zaradi tega ker ima denar in huuud avto (smrklje celo padajo na styling hunters modele) pa lahko rečem samo; Uboge na duhu.

Kaj je treba vložiti v žensko, da "ti da"?
Pozornost, dragi moji, pozornost... Pillle je nekako prav napisal; ČAS je treba met. Jasno da če si bussinesman da ne boš mel tooook časa, ampak ej, VSE se da organizirat če je volja. Pille, upam da boš našel tako ki te bo znala cenit, vidim da maš možgane na (hm, na skoraj
evil.gif
-sorry, taka pač sem) pravem mestu....
"Yebeš" denar in drage večerje pa dober avto (ki je najbrž itak na lizing, kar velika večina hudih avtov ki jih videvamo po cestah, tud je) če je vase zagledan butelj ki razmišlja na tak način.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
ksz...zakaj se vsi spotikate ob to, če želi bejbo, ki pada na keš? Saj ni nikjer rekel, da se bo z njo oženil (pa tudi če bi se,..čisto njegova stvar)...gre se za f*k in če dečko direkt vpraša (ok, sicer je grdo slišat
grin1.gif

ON: kok vložit? Odvisno koliko si jo želiš in koliko imaš
grin1.gif

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
jebiga nimas cajta picke okol lovit, je treba dnar sluzit
grin1.gif

ja, ampak folk (moški) pa denar služ, da si kupi to in ono (avte, jahte, motorje, bajte,...), da lahko na koncu kej požge
crazy1.gif

torej je služenje le način kako piččke pofookat.

In tako tisti, džabalebaroši kot si jih prej opisal, dejansko kavsajo piččke, pa še nič ne delajo...
WIN WIN situation za njih.

I tata bi sine!!!

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
kako ne, saj pijačke niso zastonj, ali pač?

Mogoče bi bilo fino,če bi označil del mojega posta, na katerega repliciraš? Če ciljaš na to, da mi je moj pijačke kupoval se motiš...ima(va) malo več domišljije, ki na srečo presega klišejske dejte,..drugače pa, ne, ne gledava na denar, si ne deliva računa točno 50-50, pa vseeno prispevava oba...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
ksz...zakaj se vsi spotikate ob to, če želi bejbo, ki pada na keš? Saj ni nikjer rekel, da se bo z njo oženil (pa tudi če bi se,..čisto njegova stvar)...gre se za f*k in če dečko direkt vpraša (ok, sicer je grdo slišat
grin1.gif

ON: kok vložit? Odvisno koliko si jo želiš in koliko imaš
grin1.gif

Problem je v izbiri besed. Vlaga se trud in čas, tistih par 10 €, pa če bi jih zapravil s punco na pijači ali pa s kolegom. Isti kur**, škrt nisem, še manj pa bogat.

On hkrati išče take in hkrati moralizira, kako so pa lahko takšne. To je kot bi iskal debele in hkrati pisal na forum, da so debele zamaščene lenuhinje...itd...

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ok, res je, da sem temo samo preletela, samo v prvem postu nisem nikjer zasledila, da bi moraliziral...to da jih ne ceni se je dalo razbrat...saj kdo bi lahko cenil tako bitje, ki se proda za par €? Za samo posexat nekoga pa najbrž ne rabiš, da ga ravno ceniš ali kako?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
kje pa dejtata? pdovodni miting po ljublajnici? prebiranje košev za smeti na železniški?

Nazadnje uredil moderator:

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Če postavljaš takšna vprašanja, dragi štiber, pač nikoli ne boš imel resne zveze, ker pri 30-ih še razmišljaš kot nek pubertetnik, ki želi s svojim duvanjem očarati ostale forumaše. Za punco ne rabiš denarja, če se najdeta, se najdeta, če pa si adijek, ki na vsak način jo hoče očarat z materialnimi stvarmi, ker nima karizme, šarma in sposobnosti, da jo opeca, pol je vse skupaj brezveze, ker se ji boš zdel nezanimiv. Brezveze, da se matraš,rajši se iji napit.
grin1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
štibr je lepo povedal da hoče samo povalat bejbo, zato meni ni jasno od kje tebi info glede resne veze

drugač pa:
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
ker pri 30-ih še razmišljaš kot nek pubertetnik, ki želi s svojim duvanjem očarati ostale forumaše.
to velja za vsaj polovico moške populacije na Alterju ko mislijo da je avto & keš win kombinacija za dobit bejbo za resno zvezo
bonk.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
to velja za vsaj polovico moške populacije na Alterju ko mislijo da je avto & keš win kombinacija za dobit bejbo za resno zvezo
bonk.gif

samo zgleda, da imajo kr prav, jaz namrec nimam nc od tega,
torej denarja, avta in posledicno me nobena noce in sem samski zato,
cry12bpy.gif

lahko pa da se motim in so vzroki cisto drugacni
confused-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Jaz itak nimam keša, zato gre za vprašanje teoretične narave. Ne predstavljam si, da bi finančno zmogel recimo plačevati za vse sladkarije, ki jih použiješ. Morda ti ynos časti kako vodko...
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
kako ne, saj pijačke niso zastonj, ali pač?

Mogoče bi bilo fino,če bi označil del mojega posta, na katerega repliciraš? Če ciljaš na to, da mi je moj pijačke kupoval se motiš...ima(va) malo več domišljije, ki na srečo presega klišejske dejte,..drugače pa, ne, ne gledava na denar, si ne deliva računa točno 50-50, pa vseeno prispevava oba...

Kaj točno pomeni, da si ne delita računa točno 50:50? Da ti prispevaš 5%, on pa 95%?
confused-1.gif
Saj veš...zopet sem moral.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Če postavljaš takšna vprašanja, dragi štiber, pač nikoli ne boš imel resne zveze, ker pri 30-ih še razmišljaš kot nek pubertetnik, ki želi s svojim duvanjem očarati ostale forumaše. Za punco ne rabiš denarja, če se najdeta, se najdeta, če pa si adijek, ki na vsak način jo hoče očarat z materialnimi stvarmi, ker nima karizme, šarma in sposobnosti, da jo opeca, pol je vse skupaj brezveze, ker se ji boš zdel nezanimiv. Brezveze, da se matraš,rajši se iji napit.
grin1.gif

Sori, ampak glede na to, da smo prav na netu lahko prebrali, kako imaš ti stvari porihtane, si upam trditi, da nisi ravno kompetentna za dajanje nasvetov.
ne-ne-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Jaz, drugič se morš znajdt... Vpraši žensko, če ima rada čokolado. Oz. če je nora na čokolado. Če reče ja, kupi sladki greh, pa si ga polij po tiæu in uživaj...
evil.gif

Na koncu rata pa €krem
grims-1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
štibr je lepo povedal da hoče samo povalat bejbo, zato meni ni jasno od kje tebi info glede resne veze

drugač pa:
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
ker pri 30-ih še razmišljaš kot nek pubertetnik, ki želi s svojim duvanjem očarati ostale forumaše.
bonk.gif

Ahaaaha, tipo je čez 30 star in bi rad mel žensko samo za sex
grin1.gif
Kdo bi vedel zakaj.