Koliko ojrou dobite stipendije?

mariombb

Pripravnik
21. sep 2007
179
0
16
danes dobil odločbo in me nekaj zanima..kako je mozno da sem dobil isto stipednijo kot lani ceprav sem imel uspeh v najvisjem moznem rangu??? in bi potemtakem moral dobiti dodatek za uspeh + neki dodatek za visji letnik...stipendija pa je za samo 2e večja

mariombb

Pripravnik
21. sep 2007
179
0
16
pa kak mi tam piše da dobim v roku 30 dni prvo nakazilo po prejemu odločbe..??torej novembra ne bo nič?

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Ne.Drug mesec bos dobil prvo nakazilo.Samo a ni to tko,ce izboljsas ucni uspeh se ti stipendija dvigne za par €??

shootek

Fizikalc
3. sep 2007
902
91
28
select 1 from dual;
Če si že lani imel dodatek za najvišji možni uspeh (+19%), ti letos ne morejo dati višjega (če lani nisi imel dodatka, je nekaj narobe in najboljše da pokličeš in se zmeniš). Za višji letnik je pa dodatek tako mali, da je čisto možno da je to tista 2€.

LP
S.

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Koliko se recimo povem primer povisa stipendija,ce si bil v prvem letniku zadosten v drugem si pa potem dober?A je res samo 2€ al kaj?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Danes sem dobil odločbo in.... mam štipendijo
cheer.gif
.

Je pa zanimivo da je skoraj do centa enaka kot lanska, čeprav sem dobil dodatek za uspeh, lani pa ne.

154,72 eur
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

mariombb

Pripravnik
21. sep 2007
179
0
16
kak pa to da novembra ni štipendije? torej če si prvo leto študent si 2 meseca brez? a ni bilo tako da si novembra dobil proti koncu potem pa še 10.12?

badguy ti imas popolnoma identično kot jaz..kaj si študent? kak uspeh si imel? lahko na pm.
sem pa prebral v odločbi, čisto spodaj, odebeljen tisk, da se vsako leto na novo računa štipendija iz osnove.
se mi zdi da prej ni bilo tako...ker uspeh imam za 2x večji - po tistih obrazcih...štipendija pa skor ista

mariombb

Pripravnik
21. sep 2007
179
0
16
aja..zakaj pa nima tega: Dodatek na smer študija –rep.štip; Prva in druga stopnja po zakonu o visokem šolstvu: 5% – 12,27 EUR SIT

to imate vi obračunano? ker jaz nimam, v tisti tabeli na spletni strani za izračun pa je
confused-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Citat:
Uporabnik mariombb pravi:
kak pa to da novembra ni štipendije? torej če si prvo leto študent si 2 meseca brez? a ni bilo tako da si novembra dobil proti koncu potem pa še 10.12?

Točno tako, proti koncu novembra dobiš štipendijo za oktober (štipendija se daje vedno za en mesec nazaj), naslednje štipendije pa so redne, torej vsakega 10. v mescu.

Citat:
Uporabnik mariombb pravi:
danes dobil odločbo in me nekaj zanima..kako je mozno da sem dobil isto stipednijo kot lani ceprav sem imel uspeh v najvisjem moznem rangu??? in bi potemtakem moral dobiti dodatek za uspeh + neki dodatek za visji letnik...stipendija pa je za samo 2e večja

Glede na zgornji post vidim, da si 1. letnik. Pri prvih letnikih žal ni dodatka za uspeh, torej se ves trud v SŠ in na maturi ne pozna na štipendiji na faksu.

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
eni ne veste kaj je cilj kadrovske štipendije....njim je cilj zadržat izobražen kader..in če en strojnik dobiva preko šolanja štipendijo in šolanje uspešno zaključi ter nato želi iti še na faks, mu ponavadi normalna podjetja to več kot omogočijo (še prosijo ga)....seveda ga potem zaposlijo in dajo tudi primerno plačo in takemu osebku niti na pamet ne pride da bi zapuščal podjetje...

ni pa jim cilj, da jim boš ti zato tam suženj
smile-1.gif
))

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
835
15
18
Dobil odločbo, in cigani so me zavrnili
uf-1.gif

Joj, kako sem bil jezen. Štiričlanska družina z eno plačo. Nisem vedel, da smo tako zelo bogati
aplauz.gif

Mamo jim, vsem na zavodu, denar se zapravlja za dobesedno idiotske stvari, tukej pa je 100 eur na mesec znanstvena fantastika
rolleyes-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Odločbe še nisem dobil, samo po neuradnih informacijah naj bi bila odobrena. 157€ občinske