Koliko časa, da pozabite na njo / njega?

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
No vidiš stari........to je to
wink-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
zakaj ?

jaz se pa naj raje spominjam tiste, s katero sva fukala do onemoglosti v mojmu jugotu, pa se potem sm naprasko mal benza, da sem jo še enkrat bliz Horjula, tm ki je bla doma...ona je sla domov, jst pa na bus
wink-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Mater sn se pa zaj nasmejal ko sn tvoj post prebral........
smile-1.gif

PS: Zgubil sem punco......ko sem jo nazadnje videl je rekla, da gre po nakupih.....če jo kdo vidi mi naj prosim vrne denar, njo pa lahko obdrži
smile-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Pa smo tam
crazy1.gif
mene je po dveh letih na polno zacel trgat...prevec opravka z ex. Lihkar grem na kavo z njim, ker so potrebni ornk pogovori

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Kaki pogovori? ni tu pogovorov pa slik pa fejsbuka pa kav pa tega sranja.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113

Kaki pogovori? Ni tu pogovorov pa slik pa fejsbuka pa kav pa tega sranja.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
No bom drugac povedala...ne vem kaj ma tle fb veze pa dobr...
No po treh letih kar nisva skupaj, sem prisla do tega, da je tip se vedno v
srce-1.gif
in ocitno bo tam se nekaj casa. In ker sem se ze pred casom 'vdala pritiskom' in je blo kar je pac blo, je trenutno prisotna rahla peesdarija - zato pogovori.
Torej...po 3 letih lahko ocitno samo sanjam, da bi ga cist pozabila

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Sej en del mene prav, nej to nardim. Samo pol se drug del mene spomne, da je naredu ene par grdih stvari, ki niso vredne odpuscanja... I don't know what to do
cry12bpy.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Torej...po 3 letih lahko ocitno samo sanjam, da bi ga cist pozabila

sej to je drgač tipično za ženske, da same sebe prisilno prepričate v nekaj kar ni res. V tem primeru si se ti prepričala, da si ga prebolela, podzavestno se ti pa zatresejo kolena kadar ga vidiš.

Pa še en nasvet glede tega, ko praviš da se hočeš "Lassie vrniti k staremu lastniku".... volk menja dlako, pod njo je pa še vedno volk. Ali drugače povedano, lopov bo vedno lopov, cipa bo vedno cipa, lažnjivec vedno lažnjivec in tisti ki vara bo vedno varal... prej ali slej!

Torej Lassie ne delaj te napake in se ne vračaj, v tem primeru ne poslušaj srca ampak pamet. Sej jo maš?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ti dam malce drugacen, predlog, kateri ti lahko samo pomaga oz. if you play smart, samo pridobis. if you play smart!
wink-1.gif

pocasi se spoznavajta, po toliko casa sta se oba spremenila. pocasi. ce te bo res hotel, si bo vzel cas, ce se bo hotel igrat ne. in bos vedela pri cem si. in ce te bo res hotel, ga spusti malce bolj k sebi in se mu pocasi odpri - naj se mal matra. in ce se se ne bo navelical, mislm, da sta na pravi poti ...

kok si stara?