Nekaj izjav tadejeve mame za italijansko Sporzo:
"Lani mi je Tadej dejal: 'Mama, ne marajo me.' S temi besedami je ciljal na Slovence," je za Sporzo dejala Marjeta Pogačar: "Te njegove besede so me močno zabolele. Po Touru 2020 je bil Tadej deležen izredno veliko negativnih komentarjev. Osebnih sporočil in podobno. Ker je domnevno izdal Rogliča."
"Tu govorimo o manjšini, toda vse to se Tadeja dotakne, to nanj vpliva. V Sloveniji je nad Tadejem visi nekakšna senca, kot da se je prerinil prek vrste," je razlagala Tadejeva mama.
"Na dirki Pariz-Nica 2023 so nekateri Slovenci goreče podpirali Jonasa Vingegaarda, ko se je ta z ramo ob rami boril s Tadejem. Dancu so celo kričali v slovenščini, samo zato, da je Tadej to jasno slišal. Tega ne razumem," je še dejala Marjeta Pogačar.
Vedel sem, da so določeni osebki, ki so ultra kontra Tadeju, ampak ob takih dejanjih ostane človek brez besed. Sem mislil, da svoje frustracije izlivajo samo na spletu...
Pošiljati Tadeju sporočila???
Navijati za Jonasa, ko se borita z ramo ob rami???
Navijam za oba, oba sta carja. Ampak /sarcasm on/ Tadej se bo res moral opravičiti, ker je leta 2020 zlomil toliko trpečih slovenskih src /sarcasm off./