Kolektiva, 1nadan, kuponko,... akcije

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Ne vem, katero poanto bi zgrešil, napisal sem samo dejstva, je pa res, da morda res včasih ni vse zlato , kar se sveti, sploh, kadar je nekaj smešno ceneje. Se spomnim hotela v Opatiji **** za 99€ dva pol. z vključenim welnesom za dve osebi izven sezone. Bilo je super.
Vse te popuste je pa res treba dvakrat prebrat in preverit.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Ne vem, katero poanto bi zgrešil, napisal sem samo dejstva, je pa res, da morda res včasih ni vse zlato , kar se sveti, sploh, kadar je nekaj smešno ceneje. Se spomnim hotela v Opatiji **** za 99€ dva pol. z vključenim welnesom za dve osebi izven sezone. Bilo je super.
Vse te popuste je pa res treba dvakrat prebrat in preverit.

Sem bil februarja letos. Bi jim dal 5*, tako so se trudili v hotelu
cheer.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Nategi so tudi razni zabaviščni parki, z našimi agencijami ali pa samo tam hotel + karta. Kupon tako ali tako piše na veliko neko malo ceno, ki pa je za otroka, ampak to moreš prav pozoren videt da vidiš, potem pa ti še uturijo 10€ prijavnine na osebo, doplačilo če nisi iz ljubljane, itd. itd. Cena na koncu je bila za mirabilandijo prejšnji teden 68€, pri Globusu je redna cena izleta 53€!!! Isto z hoteli, vsi ti parki ponujajo akcije, da kupiš karto za park in hotel v bližini skupaj, če naročiš direktno preko interneta je ceneje kot če naročiš z kuponom.

Saj nekatere ponudbe so res cenejše, samo večina je pa nateg, ne razumem zakaj zveza potrošnikov slovenije dopušča, da se oglašuje redne cene, ki to sploh niso. Za mene je to zavajanje kupcev, pa ne glede na to kaka ovca to vzame.

Karizma

Pripravnik
28. dec 2012
199
0
16
tuki pomoje zveza potrošnikov nima nič, lahko ukrepa edino kak inšpektorat ... zveza potrošnikov je pa nevladna organizacija in nima pristojnosti za ukrepanje ...

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Nategi so tudi razni zabaviščni parki, z našimi agencijami ali pa samo tam hotel + karta. Kupon tako ali tako piše na veliko neko malo ceno, ki pa je za otroka, ampak to moreš prav pozoren videt da vidiš, potem pa ti še uturijo 10€ prijavnine na osebo, doplačilo če nisi iz ljubljane, itd. itd. Cena na koncu je bila za mirabilandijo prejšnji teden 68€, pri Globusu je redna cena izleta 53€!!! Isto z hoteli, vsi ti parki ponujajo akcije, da kupiš karto za park in hotel v bližini skupaj, če naročiš direktno preko interneta je ceneje kot če naročiš z kuponom.

Saj nekatere ponudbe so res cenejše, samo večina je pa nateg, ne razumem zakaj zveza potrošnikov slovenije dopušča, da se oglašuje redne cene, ki to sploh niso. Za mene je to zavajanje kupcev, pa ne glede na to kaka ovca to vzame.

Pri Globusu dobiš za 53€ 1 dan Mirabilandije, za 68€ na kuponih pa 2 (z nočitvijo in zajtrkom). Ne širi laži
priden.gif

Nazadnje urejeno:

Karizma

Pripravnik
28. dec 2012
199
0
16
Oglašujejo na kuponku, da je redna cena 37 €, na ponudnikovi spletni strani pa piše, da je 19. Nič ne rečem, je 1€ cenejej, ampak ne 52% - razen če poštnina tolk znese? kar pa rahlo dvomim ... Men se zdi nateg oz. zavajanje, če ti je ljubša beseda
smile-1.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Citat:
Uporabnik chancey pravi:
Pri Globusu dobiš za 53€ 1 dan Mirabilandije, za 68€ na kuponih pa 2 (z nočitvijo in zajtrkom). Ne širi laži
priden.gif

Ajde pamet, da te vidim, najdi mi ponudbo z kuponom za 68€, prosim! Ti ne širi laži saj očitno še sam ne veš kaj ti prodajajo. Ponudba za 68€ skupaj z vsemi prijavninami je bila za EN DAN MIRABILANDIE!
Te cene ki jih vidiš zdaj pri preteklih ponudbah, ki so pod 70€ za 2 dni mirabilandie so pa za OTROKA, ki ne rabi vstopnice v mirabilandijo, spi pa v sobi z dvema odraslima, se pravi plača zgolj prevoz in prenočišče za otroka!

Prosim te ne bluzi, če nimaš pojma o čem govoriš!
bonk.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
KSZ

Tako kot pri vsem na tem svetu: je treba prej malo pogledati naokoli in se malo pozanimati, preden kaj kupiš
evil.gif

Jaz sem že kupila kar nekaj stvari / storitev preko teh kuponov. Do sedaj zadovoljna.

ne moreš pa navaliti na vse, kar vidiš na teh straneh,...

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Jaz sem kupil enkrat eno druzabno igro sem dal 35eur najceneje je bila na.mimovrste za 60eur na ostalih straneh 75eur. Pac preveris preden kaj kupis.
Kaksne stvari so nateg druge pac ne.

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Citat:
Uporabnik chancey pravi:
priden.gif

Ajde pamet, da te vidim, najdi mi ponudbo z kuponom za 68€, prosim! Ti ne širi laži saj očitno še sam ne veš kaj ti prodajajo. Ponudba za 68€ skupaj z vsemi prijavninami je bila za EN DAN MIRABILANDIE!
Te cene ki jih vidiš zdaj pri preteklih ponudbah, ki so pod 70€ za 2 dni mirabilandie so pa za OTROKA, ki ne rabi vstopnice v mirabilandijo, spi pa v sobi z dvema odraslima, se pravi plača zgolj prevoz in prenočišče za otroka!

Prosim te ne bluzi, če nimaš pojma o čem govoriš!
bonk.gif

evo ga, pamet
evil.gif

Takrat je bila ista ponudba, a je potekla in zato šele sedaj popam
cool-1.gif

http://turizem.kuponko.si/uziv...lifenet-tours1/

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Od znanca sem za probo vzel Ariel gel za pranje perila, točno takšen kot se je prodajal na kuponkotu
http://izdelki.kuponko.si/za-v...475-l-pakiranju

Glede na to, da ti kuponkoti radi prodajajo kakšne kitajske ponaredke, me zanima ali je možno da gre za ponaredek pralnega praška? Ima kdo izkušnje ali pa link, od kot jim sicer te zaloge?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Če bo kdo na kuponkotih zasledil karte za Sejem dom, naj sporoči;)

Jih ne rabis ker so se letos na sejmu spametovali in imas happy hour cene tork sreda cetrtek v terminu 13-15h kupis lahko karte po 5 eur na osebo in v tem cajtu moras tudi notr na sejem. Men se zdi super za nekoga ki ni prikljenjen v sluzbi zjutraj.

Drgac pa glede kuponov bodite pozorni ker so zaceli nategovat na vseh moznih koncih, to jih bo pomojem itak prej ko slej samo po glavi udarl ker nezadovoljna stranka je najslabsa stranka.

Mas recimo benetke 20eur, gres pogledat in vse prebrat in vids da je 20eur iz sezane, potem ostali kraji so pa vedno drazji. Kr neki. Pa sto enih doplacil se potem tko da...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Te kuponi so se izrodili. Na začetku je večina še špilala "po pravilih", zdej pa bi kr vsak po svoje imel kuponsko stran, pa prodajal kitajsko robo, pa izlete z drobnim tiskom, pa hrano, ki je če ne ne more prodati...