Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Ena taka tema bi lahko postala sticky kjer bi postavili vprašanje v zvezi z njihovimi ponudbami.
Zanima me TOLE čiščenje avta znotraj in zunaj...
O kakšnem NANO laku to govorijo? A je to spet neka kozlarija, al je dejansko uporaben nanos te snovi na lak avta? Primarno se mi gre, da mi avto spucajo notri in zunaj, če pa še s čim uporabnim zaščitijo pa še toliko boljše.
Vse to naredijo potem ga pa z nekim Canuba voskom nano našpricajo in res , lak je bil na mojem ene 3 mesece tako gladek, da ni nič ostalo na strehi. Jaz jih večkrat uporabim ene 3-4 x na leto bi jih več, pa se mi ne da čakati, grem raje v avtomatsko pralnico, da ne čakam, ker tam je pa treba vsaj za 2 ure avto pustiti..... Sicer pa tam dvomim, da boste razočarani, minus je le, da so zmeram pre zasedeni................
Citat:
Uporabnik Karizma pravi:
js sm vzela za avtopralnico STOP kupon, pa sem bla razočarana ... 1 uro so mel avto, pa ga niso spucal kokr se zagre (ne mislim kakih skritih kotičkov, pač vidni deli so bli še nekje bol površno oprani), pa še tip, ki je sesal avto, je not kadil - fuj! na splošno je pri nekaterih zadevah kvaliteta storitve ful padla, tko da je mal za pogledat, kaj je za vzet in kaj ne ...
Potem pa grem čisto iz fore pogledat na spletno stran kempinskega:Citat:
2 dni z zajtrkom za 2 osebi (bivanje lahko podaljšate). Vrednost: 285 EUR, vaša cena 120EUR - 57 % popusta. V ceno storitve je vključeno: 1x nočitev v Superior dvoposteljni sobi pogled park za 2 osebi, razkošni samopostrežni zajtrk do 12:00 ure, neomejena uporaba bazena in savn, dnevni vstop v fitnes, brezplačen WiFi;
Cena pa 135 EUR (in ne 285, kot piše na kuponu). Ali sem kaj zamutil ali je tole textbook natega?Citat:
ncluding daily lavish breakfast buffet until noon, all service charges, VAT, free use of Wi-Fi as well as free entrance to the Rose Spa swimming pool, sauna area and fitness. Excluding local city tax EUR 1,01 per person per night.
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
ksz
Kolega mi je poslal tole, link za kupon za kempinski portorož:
topqpon.si
Potem pa grem čisto iz fore pogledat na spletno stran kempinskega:Citat:
2 dni z zajtrkom za 2 osebi (bivanje lahko podaljšate). Vrednost: 285 EUR, vaša cena 120EUR - 57 % popusta. V ceno storitve je vključeno: 1x nočitev v Superior dvoposteljni sobi pogled park za 2 osebi, razkošni samopostrežni zajtrk do 12:00 ure, neomejena uporaba bazena in savn, dnevni vstop v fitnes, brezplačen WiFi;
kempinski
Identična soba Superior Double Room park view, v ceno vključeno:
Cena pa 135 EUR (in ne 285, kot piše na kuponu). Ali sem kaj zamutil ali je tole textbook natega?Citat:
ncluding daily lavish breakfast buffet until noon, all service charges, VAT, free use of Wi-Fi as well as free entrance to the Rose Spa swimming pool, sauna area and fitness. Excluding local city tax EUR 1,01 per person per night.
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Tole v kempinskem je popolnoma redna cena iz njihove spletne strani za dvoposteljno sobo. Fora je, da so nategnili cca 27 ljudi, ki sedaj mislijo, da so dobili 57 odstotni popust.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zakaj kuponko dela reklamo za vinjeto. Dvomim da jo bodo kdaj imeli, razen če bo pogoj nakup še česa drugega.