Kolektiva, 1nadan, kuponko,... akcije

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Da se kaj naješ mora biti kilo po glavi...to je lih tolk da te razdraži
smile-1.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Ena taka tema bi lahko postala sticky kjer bi postavili vprašanje v zvezi z njihovimi ponudbami.

Zanima me TOLE čiščenje avta znotraj in zunaj...

O kakšnem NANO laku to govorijo? A je to spet neka kozlarija, al je dejansko uporaben nanos te snovi na lak avta? Primarno se mi gre, da mi avto spucajo notri in zunaj, če pa še s čim uporabnim zaščitijo pa še toliko boljše.

Vse to naredijo potem ga pa z nekim Canuba voskom nano našpricajo in res , lak je bil na mojem ene 3 mesece tako gladek, da ni nič ostalo na strehi. Jaz jih večkrat uporabim ene 3-4 x na leto bi jih več, pa se mi ne da čakati, grem raje v avtomatsko pralnico, da ne čakam, ker tam je pa treba vsaj za 2 ure avto pustiti..... Sicer pa tam dvomim, da boste razočarani, minus je le, da so zmeram pre zasedeni................

Carnauba vosek je iz naravnega materiala, NANO premaz pa ne.

Če je avtomobil garanžiran in opran samo v ročnih avtopralnicah potem je zaščita na samem laku obstojna 6mesecev+.
Če pa ni garanžiran potem je lak zaščiten 1 teden mogoče 14 dni odvisno tudi od vremena.

Cene na portalih s kuponi pa so zato prenapihnjene zato da imajo prodajalci izdelkov tudi kaj zaslužka. Razen če kdo misli da bodo delali minus s prodajo izdelkov?
confused-1.gif

popusta je 50%, provizija od vsakega izdelka pa je 20%+
zmaga.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Karizma pravi:
js sm vzela za avtopralnico STOP kupon, pa sem bla razočarana ... 1 uro so mel avto, pa ga niso spucal kokr se zagre (ne mislim kakih skritih kotičkov, pač vidni deli so bli še nekje bol površno oprani), pa še tip, ki je sesal avto, je not kadil - fuj! na splošno je pri nekaterih zadevah kvaliteta storitve ful padla, tko da je mal za pogledat, kaj je za vzet in kaj ne ...

Da nisi od konkurence pa malo pljuvaš čez njih?
evil.gif

kvaliteta pa nizka cena ne gresta skupaj
grims-1.gif

Karizma

Pripravnik
28. dec 2012
199
0
16
ja itak, to mi je življenjski cilj.
gresta skupaj ja, ampak je pač treba preverit kaj pa kako - za primer, sem dala avto oprat drugam (nalašč ne napišem kam, da ne bo kdo imel problemov z mojim postom), isto na kupon, in sem bla ful zadovoljna ... mam pa tudi več drugih izkušenj, kjer je šlo vse kot je treba
wink-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Tole tudi sam potrdim... Nisem bil zadovoljen, pa 14 dni čakalna doba spomladi. Vzel sem 3 kupone, peljal 3 vozila... Slabša je bila samo še Astilba...
A LIMPO je pa zaprl?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
ksz

Kolega mi je poslal tole, link za kupon za kempinski portorož:
topqpon.si
Citat:
2 dni z zajtrkom za 2 osebi (bivanje lahko podaljšate). Vrednost: 285 EUR, vaša cena 120EUR - 57 % popusta. V ceno storitve je vključeno: 1x nočitev v Superior dvoposteljni sobi pogled park za 2 osebi, razkošni samopostrežni zajtrk do 12:00 ure, neomejena uporaba bazena in savn, dnevni vstop v fitnes, brezplačen WiFi;
Potem pa grem čisto iz fore pogledat na spletno stran kempinskega:
kempinski
Identična soba Superior Double Room park view, v ceno vključeno:
Citat:
ncluding daily lavish breakfast buffet until noon, all service charges, VAT, free use of Wi-Fi as well as free entrance to the Rose Spa swimming pool, sauna area and fitness. Excluding local city tax EUR 1,01 per person per night.
Cena pa 135 EUR (in ne 285, kot piše na kuponu). Ali sem kaj zamutil ali je tole textbook natega?

Nazadnje urejeno:

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
ksz

Kolega mi je poslal tole, link za kupon za kempinski portorož:
topqpon.si
Citat:
2 dni z zajtrkom za 2 osebi (bivanje lahko podaljšate). Vrednost: 285 EUR, vaša cena 120EUR - 57 % popusta. V ceno storitve je vključeno: 1x nočitev v Superior dvoposteljni sobi pogled park za 2 osebi, razkošni samopostrežni zajtrk do 12:00 ure, neomejena uporaba bazena in savn, dnevni vstop v fitnes, brezplačen WiFi;
Potem pa grem čisto iz fore pogledat na spletno stran kempinskega:
kempinski
Identična soba Superior Double Room park view, v ceno vključeno:
Citat:
ncluding daily lavish breakfast buffet until noon, all service charges, VAT, free use of Wi-Fi as well as free entrance to the Rose Spa swimming pool, sauna area and fitness. Excluding local city tax EUR 1,01 per person per night.
Cena pa 135 EUR (in ne 285, kot piše na kuponu). Ali sem kaj zamutil ali je tole textbook natega?

Po moje imajo tudi oni akcijo, ali pa so znižali cene. Ko sem bil enkrat tam, je bila enoposteljna soba cca 170eur na noč.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Tole v kempinskem je popolnoma redna cena iz njihove spletne strani za dvoposteljno sobo. Fora je, da so nategnili cca 27 ljudi, ki sedaj mislijo, da so dobili 57 odstotni popust.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Tole v kempinskem je popolnoma redna cena iz njihove spletne strani za dvoposteljno sobo. Fora je, da so nategnili cca 27 ljudi, ki sedaj mislijo, da so dobili 57 odstotni popust.

A sem kaj spregledal, ti si dal ceno za eno osebo, kupon je pa za dve osebi?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
V Sloveniji in na Hrvaškem se plačuje kar na osebo, v razvitem svetu pa na sobo plus dosatek za zajtrk za drugo osebo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
V bistvu so sobe double occupancy in dobiš kvečjemu popust (če imaš srečo) za eno osebo.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Eni narobe razumete: tukaj je izračun za dva dni, za dve osebi:

Kempinski Palace Portoroz
Portoroz, Slovenia

Apr 17, 2014 - Apr 19, 2014

1 room for
2 adults and 0 children

Best Flexible Rate
including daily lavish breakfast buffet until noon, all service charges, VAT, free use of Wi-Fi as well as free entrance to the Rose Spa swimming pool, sauna area and fitness. Excluding local city tax EUR 1,01 per person per night.

Superior Double Room park view
Average rate per room/night
EUR 250.00

Enhancements
TOTAL
EUR 500.00
Including Tax

Kuponko torej je cenejši, čeprav tudi zavajajo: 120 eur je za dve osebi za ENO noč.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Ne, pri tistem ki sem ga jaz nalimal, gre za 1 nočitev (topqupon, ali nekaj takega)

2 dni z zajtrkom za 2 osebi (bivanje lahko podaljšate). Vrednost: 285 EUR, vaša cena 120EUR - 57 % popusta. V ceno storitve je vključeno: 1x nočitev v Superior dvoposteljni sobi pogled park za 2 osebi

Cene v kempinskem pa so na sobo in ne na osebo.

Nazadnje urejeno:

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

Pozabte na te kupone, splaca se kaksni kuhancki v LJ, kaksne plate za dva(ceprav tega ni vec) ,masaze, pa menjava pnevmatik potem je pa konc. Oziroma ze tako je bilo na zacetku tko tko ker si se moral fajn pozanimat kaj je ceneje in kaj ne, dans k so pa tisti katerim so kuponkoti prodajal da bodo sluzl itd, dojel da iz tega ni biznisa.

Tko da mp3 playerji, ure, neki seti nevem cesa, potovanja itd to so vse ali kitajska ali pa sezuvanje, ali pa zavijanje v celofane in pogojevanje.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
ksz.. Foter je pri enem od teh kvazi ugodnih sajtov kupil komplet 20 gillette britvic. Pošiljka je nato prišla nekje iz Singapurja. Ni potrebno omenjati, da gre za slabe kopije in brije slabše, kot original po 15. uporabi.