Kolektiva, 1nadan, kuponko,... akcije

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Pozabte na te kupone, splaca se kaksni kuhancki v LJ, kaksne plate za dva(ceprav tega ni vec) ,masaze, pa menjava pnevmatik potem je pa konc. Oziroma ze tako je bilo na zacetku tko tko ker si se moral fajn pozanimat kaj je ceneje in kaj ne, dans k so pa tisti katerim so kuponkoti prodajal da bodo sluzl itd, dojel da iz tega ni biznisa.

Tko da mp3 playerji, ure, neki seti nevem cesa, potovanja itd to so vse ali kitajska ali pa sezuvanje, ali pa zavijanje v celofane in pogojevanje.

Se strinjam. Letos pogrešam tudi ponudbo vodenih vadb (spinning), če ne je pa edino kar je vredno pozornosti, par kuhančkov v LJ, da greš z družbo mal v center pogledat, pa še to jih je dosti vprašljive vrednosti (prašek+topla voda).

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Nevem, kaj odkrivate toplo vodo?

Na kupone se je vedno splačalo samo jest, pa mogoče najet kako športno dvorano ipd. Večina nočitev te pride ceneje, če pokličeš tja pa se zdilaš preko telefona...
Meni je super, da lahko ješ tudi malo dražjo hrano za pol redne cene.. Za pranje avta sem dvakrat vplačal, obakrat storitev zelo povprečna, niti ne morem pohvalit, niti grajat. Obakrat plačal za notranje in zunanje čiščenje po 8€, kar je precej ugodno.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Res je, edino plošče se splačalo kupovati. Ravno danes porabil zadnji kuponček za žar ploščo za 2 osebi, se 3-je konkretno najedli (dodali samo še prebranac)
nahrung002.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
Preko kuponka sem kupil 4 kupone za solno sobo v Kamniku, predvsem zaradi hčerkinih pljuč. Cena je konkretno nižja od redne cene in prvi obisk se je izkazal za izredno pozitivnega.

Pred cca. 2 mesecema pa sem preko 1nadan kupil kupon za bowling v FitFit centru v Domžalah za eno uro bowlanja do 6 oseb + velika pizza za 10 EUR. Tudi zelo zadovoljen. Imeli smo se super! Ta fitnes center poznam že od prej, ko sem konkretno število let hodil tja na fitness.

Nazadnje urejeno:

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
ksz.. Foter je pri enem od teh kvazi ugodnih sajtov kupil komplet 20 gillette britvic. Pošiljka je nato prišla nekje iz Singapurja. Ni potrebno omenjati, da gre za slabe kopije in brije slabše, kot original po 15. uporabi.
Tudi jaz sem nabavil te gilletke. Sranje od sranja.
jezen.gif

Nikoli več
ne-ne-1.gif

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.605
998
113
48
KR
No, jest butl sm tud naročil te britvice. Probal in ko vklopiš power, klince kar žvenketajo. Probal po faci, pa vse skupaj nič ne brije.
bonk.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.114
4.084
113
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
ksz.. Foter je pri enem od teh kvazi ugodnih sajtov kupil komplet 20 gillette britvic. Pošiljka je nato prišla nekje iz Singapurja. Ni potrebno omenjati, da gre za slabe kopije in brije slabše, kot original po 15. uporabi.
jezen.gif

Nikoli več
ne-ne-1.gif

Drugič preberite kaj piše. Piše nekaj v stilu "komplet 20 britvic za gillete brivnik XXYY", "komplet 10 nastavkov za oral X zobno ščetko" in podobno. Ko to jst vidim tak tekst mi je jasno da ne bom dobil original stvari in nimaš kaj, oni niso oglaševali da dobiš original!
grims-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
mislim da je pisalo kompatibilno

Ja to je pa zal tipicna trzna fora, kitajci napisejo for Apple da jim ne tezijo inspektorji, folk pa nasede ker pise Apple.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
jezen.gif

Nikoli več
ne-ne-1.gif

Drugič preberite kaj piše. Piše nekaj v stilu "komplet 20 britvic za gillete brivnik XXYY", "komplet 10 nastavkov za oral X zobno ščetko" in podobno. Ko to jst vidim tak tekst mi je jasno da ne bom dobil original stvari in nimaš kaj, oni niso oglaševali da dobiš original!
grims-1.gif

Tu še zgleda niso bili tako pozorni:

Opombe

Komplet 16 (2 x 8 nastavkov) rezil Gillette Mach 3 TURBO vsebuje:
- rezila Gillette Mach3 Turbo
- dodana je ALOE VERA za nego kože
- dodan je vitamin E
- nerjaveče jeklo najvišje kakovosti
- 3 rezila za gladko in natančno britje
- komplet vsebuje 16 nastavkov ( 2 x 8 nastavkov)
- nastavki so opremljeni z Lubrastrip-om, ki vas opozori, ko je čas za zamenjavo nastavka.

Drugače pa so identični originalu, sem primerjal z raznimi slikami kopij po netu in nisem opazil pomanjkljivosti, kitajčki hitro popravljajo napake. Razliko opaziš edino tam kjer šteje, pri dejanski uporabi.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Citat:
ksz

Pozabte na te kupone, splaca se kaksni kuhancki v LJ, kaksne plate za dva(ceprav tega ni vec) ,masaze, pa menjava pnevmatik potem je pa konc. Oziroma ze tako je bilo na zacetku tko tko ker si se moral fajn pozanimat kaj je ceneje in kaj ne, dans k so pa tisti katerim so kuponkoti prodajal da bodo sluzl itd, dojel da iz tega ni biznisa.

Tko da mp3 playerji, ure, neki seti nevem cesa, potovanja itd to so vse ali kitajska ali pa sezuvanje, ali pa zavijanje v celofane in pogojevanje.

sem enkrat menjal gume na kuponcke in ni sans da grem se kdaj.
za moje pojme se splaca kak bowling..

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Citat:
ksz

Zdej pa ne vem, ali še nisi nikdar koristil kuponov, ali pa namerno zavajaš. Samo letos sem koristil že 4x hrvaško, hotele, vse tako, kot mora bit in pa enkrat pri nas, tudi super.
Zato ne zavajaj. Lep dan.
cheer.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Tudi sam sem že nekajkrat koristil kupone in je res prišlo ceneje kot bilokje (tudi direktno v hotelih).

So pa imeli (ali imajo celo še) na kuponkotu kupon za hotel Maestral Novi Grad kao ZELO UGODNO. V začetku pišejo tako, da razumeš, da gre za dvodnevni paket. Na koncu je cena 79 EUR. Meni je manjkalo samo še minuto, dve, da vplačam. Potem sem pa še enkrat vse skupaj prebral (to storim vedno, ko je nekaj zelo poceni, oz. "poceni", tudi najbolj "droben" tisk) in se je izkazalo, da cena velja samo za 1 dan !
Torej, popusta sploh NI (dejansko ga NI, ker sem bil ravno v tem hotelu za 1. novembra in plačal 160 EUR za dve osebi + infant, s tem, da mi je še nekaj pobrala agencija.

Na splošno je v redu, imajo pa "akcije", ki so dejansko DRAŽJE, četudi piše "enormni popust" .... se bo počas treba navadit, ponudbe je veliko, ovc še več, priložnost je na dlani (posebej, če piše "zelo poceni" - no potem že veš, kje si - nekako tam, kjer ste bli nekateri z žiletkami
evil.gif
)

Pa lep dan še naprej !

Nazadnje urejeno:

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Citat:
ksz

Zdej pa ne vem, ali še nisi nikdar koristil kuponov, ali pa namerno zavajaš. Samo letos sem koristil že 4x hrvaško, hotele, vse tako, kot mora bit in pa enkrat pri nas, tudi super.
Zato ne zavajaj. Lep dan.
cheer.gif

Al si se pa ti prevec obesu na eno stvar in zgresu poanto?

Nazadnje urejeno: